Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
20. November , 2024, 00:40:08
Strán: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 510820 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
fullmoon
nováčik
*
Príspevkov: 34

« Odpoveď #1800 kedy: 30. September , 2009, 07:50:38 »

Nehnevaj sa ale PRS a poriadny ibanez tiez je trochu inde ako nejaky schecter smatlavy...

kolko ludi tolko nazorov. kazdy ma to svoje, ked niekomu vyhovuje gibson nech hra na gibson, ked niekomu ibanez tak nech hra na ibanez, a komu padne do ruky a ucha schcecter nech hra na schecter. urcite nemam v plane teraz opluvat ine znacky. KAZDY NECH HRA NA TOM NA COM CHCE A CO MU NAJVIAC VYHOVUJE.
osobne mam este LTD a do buducna chcem nejaky fender stratocaster a osmicku od ibanez, schecter alebo LTD(uvidime ako to bude z financiami). takze roznorodost znaciek u mna nie je problem.
Zaznamenané

Schecter C-7 Diamond, Schecter PT deluxe, Golem preamp,Marshall MA50H, Marshall MC212, Marshall JH-1.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1801 kedy: 30. September , 2009, 07:59:04 »

Nehnevaj sa ale PRS a poriadny ibanez tiez je trochu inde ako nejaky schecter smatlavy...
Ja len nechapem, preco Schecter SMATLAVY...  ?§!.
Zaznamenané

fullmoon
nováčik
*

« Odpoveď #1802 kedy: 30. September , 2009, 08:15:35 »

Ja len nechapem, preco Schecter SMATLAVY...  ?§!.

smatlavy urcite nie je. je to slusna gitara.kto mal moznost vyskusat tak mi to potvrdi.
Zaznamenané

Schecter C-7 Diamond, Schecter PT deluxe, Golem preamp,Marshall MA50H, Marshall MC212, Marshall JH-1.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1803 kedy: 30. September , 2009, 08:30:37 »

aj tie su smatlave Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1804 kedy: 30. September , 2009, 08:48:15 »

A potom je tu posledny level Fender a Gibson  Bravooo
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1805 kedy: 30. September , 2009, 08:57:29 »

nepoznam lepsie hrajuce nastroje nez schecter co sa zvuku tyka v danej cenovej hladine.. ergonomia to je uz ina vec, preto to nie kazdemu sadne, ale zvukovo tu nie je o com moc. Tie gitary vrcia a hraju krasne konkretne (neviem ci aj C7 basic ale hellraiser tak urcite hra) gitary ako fender a PRS netreba zrovnavat so schecterom to je uplne ina sorta co sa zanru tyka a celeho toho konceptu.. (chcem vidiet ako obstoji strat v tech death metale)  mozno gibson je tomu zvukovo blizsie.. ked tak treba zrovnavat podobne nastroje cize ak chceme picovat na schecter musime najst jemu rovny protipol z tej istej kasty.. a teraz si pockam ktory odbornik mi vymenuje aspon jeden nastroj v cenovej relacii okolo 20 tisic (novy) od konkurencnej firmy, s aktivnymi snimacmi, mahagon telo, 7 strun, pevna kobyla co by hral zvukovo lepsie ako schecter.. myslim ze take nikto nic nenajde. (ak povie niekto ibanez 1527 tak urcite nie co sa zvuku tyka a nova 1527 stala este prednedavnom peknych 35 litrov so stock snimacmi, ktore museli vsetci menit) ani jedna ibaneza v takejto cenovej hladine nehrala tak brutalne ako schecter
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #1806 kedy: 30. September , 2009, 09:08:52 »

nepoznam lepsie hrajuce nastroje nez schecter co sa zvuku tyka v danej cenovej hladine.. ergonomia to je uz ina vec, preto to nie kazdemu sadne, ale zvukovo tu nie je o com moc. Tie gitary vrcia a hraju krasne konkretne (neviem ci aj C7 basic ale hellraiser tak urcite hra) gitary ako fender a PRS netreba zrovnavat so schecterom to je uplne ina sorta co sa zanru tyka a celeho toho konceptu.. (chcem vidiet ako obstoji strat v tech death metale)  mozno gibson je tomu zvukovo blizsie.. ked tak treba zrovnavat podobne nastroje cize ak chceme picovat na schecter musime najst jemu rovny protipol z tej istej kasty.. a teraz si pockam ktory odbornik mi vymenuje aspon jeden nastroj v cenovej relacii okolo 20 tisic (novy) od konkurencnej firmy, s aktivnymi snimacmi, mahagon telo, 7 strun, pevna kobyla co by hral zvukovo lepsie ako schecter.. myslim ze take nikto nic nenajde. (ak povie niekto ibanez 1527 tak urcite nie co sa zvuku tyka a nova 1527 stala este prednedavnom peknych 35 litrov so stock snimacmi, ktore museli vsetci menit) ani jedna ibaneza v takejto cenovej hladine nehrala tak brutalne ako schecter

no a napriek tomu si si ju nenechal - lebo je smatlavy  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1807 kedy: 30. September , 2009, 09:09:41 »

mna vzdy pri strate a metale napadne andreas kisser a sepultura, ale je mi jasne ze ten zvuk je inde a na co narazas  :)
ked som bol na koncerte, tak to bolo maso - ale mal som pocit ze prave menej gainu a stratovska surovost urobila dost konkretne maso a to sekalo viac nez dost.
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #1808 kedy: 30. September , 2009, 09:12:47 »

mna vzdy pri strate a metale napadne andreas kisser a sepultura, ale je mi jasne ze ten zvuk je inde a na co narazas  :)
ked som bol na koncerte, tak to bolo maso - ale mal som pocit ze prave menej gainu a stratovska surovost urobila dost konkretne maso a to sekalo viac nez dost.

ale vsak na chaose hral aj tak na majkl dzekson smatlavy :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #1809 kedy: 30. September , 2009, 09:14:57 »

Jackie E Lee od Ozzyho,   K.K. Downing z Judas Priest a další ktorí veselo drvili metal na Stratoch ....   dá sa,len to treba umnjet  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1810 kedy: 30. September , 2009, 09:37:31 »

ale vsak na chaose hral aj tak na majkl dzekson smatlavy :)

jasne, on tych gitar strieda viac, aj na koncerte mal dzeksna. len som na to narazal, ze ked mal dzeksna, tak to nebol hned sladaak  :) ale je urcite rozdiel medzi skreslenim ktore pouziva on a ktore nejaky ortodox metalista z dubravky  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
fullmoon
nováčik
*

« Odpoveď #1811 kedy: 30. September , 2009, 09:43:07 »

presne tak, v tej cene nic lespie nenajdes. BTW schecter urcite nie je az taky smatlavy, ked sledujem niektore klipy v rockovych relaciach tak novsie kapely (tvrdsieho razenia) dost pouzivaju Schecter a LTD. Neviem preco ale napr. na ibanezoch hraju uz iba siganturovany alebo endosovany hraci + cz/sk biedna metalova scena.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #1812 kedy: 30. September , 2009, 09:45:25 »

na ibanezoch hraju uz iba siganturovany alebo endosovany hraci + cz/sk biedna metalova scena.
... ha ha ha ale im dávaš... Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1813 kedy: 30. September , 2009, 09:51:15 »

presne tak, v tej cene nic lespie nenajdes. BTW schecter urcite nie je az taky smatlavy, ked sledujem niektore klipy v rockovych relaciach tak novsie kapely (tvrdsieho razenia) dost pouzivaju Schecter a LTD. Neviem preco ale napr. na ibanezoch hraju uz iba siganturovany alebo endosovany hraci + cz/sk biedna metalova scena.

a to je kto lebo ja zas vsade vidim iba esp/ltd a ibanez
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1814 kedy: 30. September , 2009, 09:56:13 »

1. Hellraiser stoji cca 30000 SKK a nie 20000 SKK aj ked ho vy tu jazdeny predavate za 1000 EUR pomaly  Bavím sa skvele

2. Vsetky tie gitary su len odovodene kopie Strata, teda Superstrata, ze... a ten je tusim z Tele odvodeny, ze...

3. 7-strunne gitary su uplny underground a na tomto fore je 50% z celkoveho poctu sedemstrunkarov na Slovensku, tak sa vytvara hype okolo toho.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.