kaolko
|
|
« Odpoveď #1845 kedy: 30. September , 2009, 16:29:24 » |
|
Iste ze potrebujes, ale potom to hra dost slusne za tie prachy.
Inak tak mi napadlo ze cd som nahraval na lipovej RG1527 (samozrejme s inymi snimacmi) a hralo to obstojne.
do prdele.. ok ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1846 kedy: 30. September , 2009, 16:30:54 » |
|
tie hype vydrzia len pokym sa neobjavi nieco lepsie za tie prachy.. ...
... vsetci o tom hovoria, niekto to aj ma a vsetci to chcu, no mnohi z tych co to chcu to v zivote neskusali... to je hype a nie "najlepsia kvalita za dane prachy"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1847 kedy: 30. September , 2009, 16:34:34 » |
|
kaolko: hento co si vymenoval, ze zla/dobra ergonomia, to je tak vysostne individualna zalezitost, ze ak by som chcel seriozne porovnavat nastroje roznej znacky, tak by som sa tomu z daleka vyhol, resp spomenul to malinkym pismom niekde na konci s dodatkom, ze podla mna. mne naopak schecter sedi do ruky a akakolvek ibanezka s tym spachtlovym tenkym, D-ckovym krkom mi do ruky nesedi. snad jedina mne osobne vyhovujuca seria od ibanez je SZ resp SZR seria, aj to iba kvoli, pre mna, vyhovujucemu, normalnemu krku (tucnejsi, profil do C)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1848 kedy: 30. September , 2009, 16:37:00 » |
|
... vsetci o tom hovoria, niekto to aj ma a vsetci to chcu, no mnohi z tych co to chcu to v zivote neskusali... to je hype a nie "najlepsia kvalita za dane prachy" lebo to chcu lebo je to lacne a vraj dobre to je typicky priklad dnesnej doby.. 90% chalanov chce ciernu gitaru do 5000 co vraj hra uplne ako ten original co ma ich oblubeny gitarista len tam je trocha ine drevo, trocha ine snimace a trocha napicu.
|
|
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 16:39:08 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1849 kedy: 30. September , 2009, 16:37:38 » |
|
kaolko: hento co si vymenoval, ze zla/dobra ergonomia, to je tak vysostne individualna zalezitost, ze ak by som chcel seriozne porovnavat nastroje roznej znacky, tak by som sa tomu z daleka vyhol, resp spomenul to malinkym pismom niekde na konci s dodatkom, ze podla mna. mne naopak schecter sedi do ruky a akakolvek ibanezka s tym spachtlovym tenkym, D-ckovym krkom mi do ruky nesedi. snad jedina mne osobne vyhovujuca seria od ibanez je SZ resp SZR seria, aj to iba kvoli, pre mna, vyhovujucemu, normalnemu krku (tucnejsi, profil do C) ty budes potom asi jeden z watchmenov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1850 kedy: 30. September , 2009, 16:47:18 » |
|
ty budes potom asi jeden z watchmenov.. jj, ta kozata bruneta v latexe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1851 kedy: 30. September , 2009, 16:47:49 » |
|
kaolko: hento co si vymenoval, ze zla/dobra ergonomia, to je tak vysostne individualna zalezitost, ze ak by som chcel seriozne porovnavat nastroje roznej znacky, tak by som sa tomu z daleka vyhol, resp spomenul to malinkym pismom niekde na konci s dodatkom, ze podla mna. mne naopak schecter sedi do ruky a akakolvek ibanezka s tym spachtlovym tenkym, D-ckovym krkom mi do ruky nesedi. snad jedina mne osobne vyhovujuca seria od ibanez je SZ resp SZR seria, aj to iba kvoli, pre mna, vyhovujucemu, normalnemu krku (tucnejsi, profil do C) to mas palec hore cez krk ci preco ti ibanez nesedi? a myslim ze krk je na slechtery ten najmensi problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #1852 kedy: 30. September , 2009, 16:50:05 » |
|
ja osobne si myslim, ze tak ako mozeme gitaristov rozdelit na Marshalistov a Mesaboogiestov (a ich derivaty) tak sa mozeme rozdelit na tenko- a hrubokrkarov :-) a derivaty...
najlepsie su take co ho vedia prehltnut cely :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1853 kedy: 30. September , 2009, 16:52:56 » |
|
a este ti co vedia hrat na tone-pros kobylke a ti co to nevedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1854 kedy: 30. September , 2009, 17:00:18 » |
|
to mas palec hore cez krk ci preco ti ibanez nesedi? a myslim ze krk je na slechtery ten najmensi problem.
v niektorych situaciach chytam krk tak, ze mam palec zhora a prave vtedy mi ten D-ckovy profil vadi. dalsia vec je, ze som viac zvyknuty a vyhovuju mi viac stredne hrube a hrubsie krky (aj ked extra hrube polena uz nie). pri tych ultra tenkych krkoch mam pocit akoby som v ruke nic nedrzal, resp mam pocit akoby mi nieco v ruke chybalo, aj ked mozno po x-hodinach hrania by som si na ten pocit zvykol. ale ak by som si mal vybrat medzi tenkym D-ckom a hrubsim C-ckom, tak si zvolim druhu moznost, bez ohladu na dalsie veci.
|
|
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 17:01:09 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1855 kedy: 30. September , 2009, 17:07:04 » |
|
jj, ta kozata bruneta v latexe zastav sa dnes vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1856 kedy: 30. September , 2009, 17:08:05 » |
|
a este ti co vedia hrat na tone-pros kobylke a ti co to nevedia presne v tomto je problem so schecterom.. lavacka vyhra cokolvek.. pravacka nie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1857 kedy: 30. September , 2009, 17:11:17 » |
|
presne v tomto je problem so schecterom.. lavacka vyhra cokolvek.. pravacka nie..
to nie je problem schecteru ako takeho, ale daneho gitaristu, ze je natolko kylavy, ze na tune-o-matic kobylke nevie hrat. radsej tune-o-matic ako tremolo v akejkolvek podobe na gitare
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1858 kedy: 30. September , 2009, 17:15:40 » |
|
to nie je problem schecteru ako takeho, ale daneho gitaristu, ze je natolko kylavy, ze na tune-o-matic kobylke nevie hrat. radsej tune-o-matic ako tremolo v akejkolvek podobe na gitare ta tune o matic kobyla je odost vyssie ako si myslis ze je ver mi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1859 kedy: 30. September , 2009, 17:16:08 » |
|
a este ti co vedia hrat na tone-pros kobylke a ti co to nevedia a este ti, co musia mat gitaru vysoko a ti, co mozu mat nizko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|