bigbadbrad napísal:no mne sa starsne paci tato PRS.. telo je presne moj typ este aj \"ibanezovite\" tela sa mi pacia... ale nesom moc na vycackane tela a tak, lebo by ludia odomna ocakavali aj taky vykon :lol: :lol:
Toto je z dielne PRSCustomShopu. CustomShop vyraba gitary vsetko rucne, kazda dostane svoje Custom cislo, ktore je len jedno a nikdy sa gitara nevyraba vo viac kusoch. Na kazdej je orig. PaulReedSmith podpis majitela firmy. Robia ich asi 3ja ludia vo firme. Tieto maju potom ceny od 300000Sk do 900000Sk.
Tato gitara vychadza z modelu PRS Custom22, co je mahagon+javor telo a mahagon+palisander krk. Nova stoji 130000Sk.
Custom22 vychadza z mojho McCartyCustom modelu, ktory bol predlohou vsetkych dalsich modifikacii u PRS.
ondro napísal:myslim,ze bol dragon I,II a III...
Dragony boli dva a to su znacenia snimacov. Dragon1, Dragon2. Momentalne sa pouziva Dragon2Treble na gitarach PRSCustom22, Standart22 a CE22. Dragon1 su len na objednavku, standartne sa neosadzaju.
ondro napísal:pridavam sa k nazoru,ze PRS su neskutocne aj oku lahodiace nastroje(okrem usi
).skoda len,ze su take drahe
V tomto ti davam za pravdu. Hravam na PRS 2 mesiace a nemozem si ju vynachvalit.
Cena je vysoka, ale popravde umerna kvalite. Je tu aj vysoka pravdepodobnost, ze nenatrafis na zly kus. To som este nepocul, ze by niekto mal menej kvalitny ton.