Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 09:58:34
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 508395 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #240 kedy: 22. Apríl , 2007, 13:42:09 »

Takze pridam sa aj ja do tejto zasnenej diskusie :)
Toto je teraz Ta co sa mi vkrada do snov  Bacha na vec kamo!

http://www.gibson.com/Products/GibsonElectric/Gibson%20Electric%20Guitars/LesPaul/Les%20Paul%20GT/

Co je na nom ? Skaredy Standard s ebenovým hmatníkom a snímačmi, aké mám aj ja  ha ha ha
Zaznamenané
damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #241 kedy: 22. Apríl , 2007, 14:38:13 »

http://www.gibson.com/Products/GibsonElectric/Gibson%20Electric%20Guitars/LesPaul/Les%20Paul%20GT/

Co je na nom ? Skaredy Standard s ebenovým hmatníkom a snímačmi, aké mám aj ja  ha ha ha

Som nevedel ze mas gitaru za 80 litrov. Tak ju predved...  Bavím sa skvele
Keby si taku mal tak tu uz na toto forum ani nepachnes lebo by si ju nepustil z ruky.
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2007, 14:39:48 od damiandch » Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #242 kedy: 22. Apríl , 2007, 14:55:31 »

az nato ze ma take male nenapadne plamienky dole na tele :D
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #243 kedy: 22. Apríl , 2007, 15:23:21 »

Keby si taku mal tak tu uz na toto forum ani nepachnes lebo by si ju nepustil z ruky.

Ale no tak - hovoril som o tych snimacoch, vsak som to napial dobre  Žmurk. Poznam na fore ludi s onakvejsimi nastrojmi, co sem bez mihnutia oka vypisuju :). A nehnevaj sa na mna, ale ten Gibson je fakt skaredy  Popiskujem si. Okrem toho, ked clovek naozaj chce, nie je az tak nemozne vlastnit original akykolvek Gibson, to snad uznas...
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #244 kedy: 22. Apríl , 2007, 16:19:21 »

Ja som zatial pekný gipson nevidel. Nemôžem si pomôcť, akokoľvek sa snažím.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #245 kedy: 22. Apríl , 2007, 17:28:44 »

Ja som zatial pekný gipson nevidel. Nemôžem si pomôcť, akokoľvek sa snažím.

Tak sa zbytocne nesnaz, lebo by sa Ti nakoniec nejaky zapacil.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #246 kedy: 22. Apríl , 2007, 17:30:27 »

A nehnevaj sa na mna, ale ten Gibson je fakt skaredy  Popiskujem si.

Suhlasim. Niektore nove modely co robia sa mi zda, ze chcu za kazdu cenu dizajnom zamerat na rozne teenage gay formacie, ktorych je plna MTV a radia.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #247 kedy: 22. Apríl , 2007, 18:02:14 »

co sa hadate na toto delo nema nic moja zatial najoblubenejsia gitara Bavím sa skvele

* P1010485.JPG (130.95 KB, 1024x768 - prehliadnuté 379 krát.)
Zaznamenané

AETHERON.SK
pinacolada
nováčik
*
Príspevkov: 23

« Odpoveď #248 kedy: 22. Apríl , 2007, 18:48:38 »

co sa hadate na toto delo nema nic moja zatial najoblubenejsia gitara Bavím sa skvele
uff vyzera kvalitne :D ako sa na nej hralo??
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #249 kedy: 22. Apríl , 2007, 19:02:34 »

jedna basen Bavím sa skvele
Zaznamenané

AETHERON.SK
damiandch
pravidelný návštevník

« Odpoveď #250 kedy: 22. Apríl , 2007, 19:32:51 »

Ale no tak - hovoril som o tych snimacoch, vsak som to napial dobre  Žmurk. Poznam na fore ludi s onakvejsimi nastrojmi, co sem bez mihnutia oka vypisuju :). A nehnevaj sa na mna, ale ten Gibson je fakt skaredy  Popiskujem si. Okrem toho, ked clovek naozaj chce, nie je az tak nemozne vlastnit original akykolvek Gibson, to snad uznas...
Ja som to samozrejme myslel obrazne s tym pisanim Žmurk Dufam ze som sa ta nejako nedotkol Žmurk
Jasne, uznam ze to nie je nemozne, ale nie je to ani take bezne... A aj tak sa mi paci Beeee myslim ze je to pekne sklbene, moderny dizajn s klasikou. Povedz co konkretne sa ti na nom nezda? Farba? Alebo co? Podla mna je to krajsie ako trebars ten LP co robi ESP. Teda ak sa bavime o "modernejsiom" vzhlade LP. Co povies?
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2007, 19:35:03 od damiandch » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #251 kedy: 22. Apríl , 2007, 21:30:11 »

Damian - ja som Ti nejaky konzervativny. LP moze byt Custom cierny, sunburst, vinovy, uz menej biely. Standard moze byt sunburst, uz menej cierny. DeLuxe moze byt akykolvek, len nie nova replika. Trochu este uznavam GoldTop, ale musi mat kobylku zvlast. Ostatne LP sa mi nepacia  ha ha ha . Jedine ak nejake fakt ze krasne jubilejne vyrocne kusovky, ale musel by som najprv vidiet - schvalit, aby som Ti povedal naisto, ci hej  Žmurk
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2007, 21:31:27 od Rastis » Zaznamenané
Taxman
Hosť
« Odpoveď #252 kedy: 22. Apríl , 2007, 21:34:04 »

Odpoved na dve otazky naraz: Moj gitarovy sen a krasna Gibsona v jednom

http://www.gibsoncustom.com/flash/products/archtops/L5CES/L5CES.html

+ ten zvuuuuuuuuuuk!!!!!!!!  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram
Zaznamenané
damiandch
pravidelný návštevník

« Odpoveď #253 kedy: 22. Apríl , 2007, 21:43:38 »

Damian - ja som Ti nejaky konzervativny. LP moze byt Custom cierny, sunburst, vinovy, uz menej biely. Standard moze byt sunburst, uz menej cierny. DeLuxe moze byt akykolvek, len nie nova replika. Trochu este uznavam GoldTop, ale musi mat kobylku zvlast. Ostatne LP sa mi nepacia  ha ha ha . Jedine ak nejake fakt ze krasne jubilejne vyrocne kusovky, ale musel by som najprv vidiet - schvalit, aby som Ti povedal naisto, ci hej  Žmurk
Jasne chapem :)
Ja mam proste rad moderne veci (ale zase s mierou) a mam rad aj klasicke tvary, no a ked som tam tak snoril po tej ich stranke tak sa mi strasne zapacila... Paci sa mi napriklad aj telecaster Žmurk
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #254 kedy: 23. Apríl , 2007, 10:43:38 »

Ja som zalubeny do tejto. Strasne sa mi lubi ten tvar a specifikacia tiez nevyzera zle. Len skoda, ze to tu v obchodoch nemaju aby som to mohol poskusat. http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=112
Takto by mohol vyzerat gibson 21.storocia-aspon pre mna. Progrocker ma teraz ukamenuje :)

A este tato gitara dlhodobo fascinuje svojim tvarom,drevom a konstrukciou http://www.bcrich.com/mockingbird_exotic_classic.html ...ake zas ak by sa pritrafil schopny greco les paul a hral by dobre, tak sa urcite ulakomim :)
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2007, 16:21:38 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 24 otázok.