Tak toto je moja dream axe.
Na com slapes preboha
Nuz tak na tuto otazku ti daju odpoved napr: Ed Van Halen, Mike Rutheford, Jerry Garcia, Mark Knopfler, John Enwistle, Geddy Lee, Reeves Gabrels, Rick Derringer, Alan Holdsworth, David Gilmour a mnoho dalsich, ktori tento genialny nastroj pouzivali a maju ho vo svojom arzenali
Dufam, ze aspon jedneho gitaristu, ktoreho som menoval budes poznat
Na margo tychto nastrojov. Vlastnim 2 Les Pauly a jeden Strat, ktore maju uzasny sound a su takpovediac 'vintage' rocniky.
Okrem toho mam vo svojom arzenali aj Hohner G2T, co je vlastne celojavorova kopia orig.Steinbergru GL. Zo vsetkych gitar je tento maly Hohner mojou najoblubenejsou gitarou. Myslim, ze je to genialny dizajn a pri hre na tomto nastroji sa skutocne sustredite iba na hru. Nic vam nezavadzia, ziadne rohy, perfektny pohyb po hmatniku az k 24 prazci a co je hlavne - hra to a ma to uzasny sound. Nehovoriac o systeme tremola a ladiacich mechanizmov 40:1.
Vdaka pouzitiu double ball end strings, ladenie si ta gitara drzi cele mesiace.
Proste pre mna je to nastroj pri ktorom odpadaju uplne zbytocne diskusie, aky je to rocnik, ake drevo, atd, atd.
Iba hrat a hrat a hrat - v pohodicke.
Kedysi som aj ja mal svoje sny ako Les Paul Custom 69, Fender Strat 73, Music man, G&L, ale teraz mam uz iba jediny - Steinberger GL, momentalne je jeden na Ebay, takze ideme na to
Majte sa pekne vazeni diskutujuci