Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 04. Jún , 2007, 10:46:54 » |
|
Ceny sa pohybujú od 3000 do 4000 USD a to je veru dosť
Preco je taka draha? Vacsine ludi sa moc nepaci, hral na nej mozno nejaky Ramone a to je vsetko, alebo nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 04. Jún , 2007, 21:18:40 » |
|
Jasné Rasťo dá sa nájsť,no ja nemám skúsenosti z nákupom cez net,to by sme mohli prebrať niekde v krčme
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 04. Jún , 2007, 22:17:17 » |
|
hral na nej mozno nejaky Ramone Ten nejaky Ramone je pre niekoho "symbol" americkeho punku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 04. Jún , 2007, 22:49:59 » |
|
Mňa nezaujíma či na nej hral ,,nejaký Ramone" alebo hocikdo nejaký čo má za sebou cez 30 Albumov,mne sa jednoducho gitara páči a o toto tu v tejto téme ide nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 05. Jún , 2007, 00:49:37 » |
|
Ten nejaky Ramone je pre niekoho "symbol" americkeho punku. Ktorykolvek Ramone je super. Ved je to u mna za posledny rok druha najpocuvanejsia kapela
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2007, 00:50:28 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 12. Jún , 2007, 11:03:50 » |
|
podla mna uplne tuctova metlacka sekera... to nevravim preto ze by mala floyd lebo gitary s floydom mam rad ale nie taketo vyslovene na tvrdu muziku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 12. Jún , 2007, 17:52:01 » |
|
podla mna uplne tuctova metlacka sekera... to nevravim preto ze by mala floyd lebo gitary s floydom mam rad ale nie taketo vyslovene na tvrdu muziku preco by mala byt vyslovene na tvrdu muziku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 13. Jún , 2007, 09:56:35 » |
|
podla mna uplne tuctova metlacka sekera... to nevravim preto ze by mala floyd lebo gitary s floydom mam rad ale nie taketo vyslovene na tvrdu muziku preco by mala byt vyslovene na tvrdu muziku? tak jasne ze na nej da zahrat aj ine ale preco na takych gitarach hraju metlaci? asi preto ze to ma hambace floyda a metlacky dizajn... mimo to zvuk zvoniveho stratu z toho asi tazko dostanes tak asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 13. Jún , 2007, 11:33:07 » |
|
2 single + HB = 2 singlovito stratovite zvuky + 2 stratovito zvonive medzipolohy = 4 zvuky vyznamne ovplyvnene a pripominajuce zvuk stratocasteru...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 13. Jún , 2007, 11:42:10 » |
|
a ked ma gitara 2xHB tak to ma tri zvuky silne pripominajuce Les paul?? a co ak sa daju snimace aj rozopinat? to je potom ako telecaster a co potom gitara osadená HB-SC-HB ?? to je Les paul aj stratocaster v jednom..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 13. Jún , 2007, 11:48:01 » |
|
... a metlacky dizajn... "stratoidne" tvary pre mna nikdy neboli synonymom pre metlacky dizajn vyslovene metlacka gitara ma nejaky "spicaty" tvar, jeden silny HB snimac pri kobyle (lebo metal), je cierna (tiez lebo metal)
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2007, 11:54:02 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 13. Jún , 2007, 11:49:16 » |
|
MaTeS - jackson so srobovanym krkom nema od stratu az tak daleko. materialovo / konstrukcne je to velmi blizko. ma to floyd (ale to aj original fendre niekedy) a ma to HB pri kobyle. najvacsi rozdiel je, ze to ma trochu inu geometriu a snimace rozmiestnene kusok inde. takze jednotlive poloho / medzipolohy maju stipku inu farbu. ale nemoze nikto povedat, ze zvukovo su tie singlove polohy medzipolohy brutalne inde.
prikald s LP je total mimo. diametralne ina konstrukcia / geometria / menzura / materialy / filozofia nastroja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #344 kedy: 13. Jún , 2007, 11:51:40 » |
|
... a metlacky dizajn... "stratoidne" tvary pre mna nikdy neboli synonymom pre metlacky dizajn vyslovene metlacka gitara ma nejaky "spicaty" tvar, jeden silny HB snimac pri krku (lebo metal), je cierna (tiez lebo metal) "Metlacku gitaru" s jednym snimačom pri krku som ešte nevidel.
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2007, 11:52:51 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|