Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. November , 2024, 04:30:34
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vysoko mať gitaru  (Prečítané 31275 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 16. December , 2007, 09:15:34 »

no ja som sa bavil lebo vie zahrat melodiu z tej reklamy na VUB  ha ha ha sme to nacvicili z haluze  Bavím sa skvele

inak pytal som sa ho ci sa da na trubke hrat tak rychlo ako na gitare napr. jak shred guitar... a vraj jo.. je to fakt mozne??
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #106 kedy: 16. December , 2007, 09:36:08 »

neviem, ci je to mozne, ale ak vystaci s dychom a prstami ha ha ha
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 16. December , 2007, 09:38:39 »

Dá sa, taký Luis Armstrong to vedel brilantne, a aj iní, trebárs Dizzy Gilespie ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #108 kedy: 16. December , 2007, 10:09:58 »

neviem, ci je to mozne, ale ak vystaci s dychom a prstami ha ha ha

do trubky nedychas, ani nefukas, ale prdis perami. cize vzduchu Ti vela netreba, hlavne ten natisk a zdrave pery. s prstami sa tiez moc nenamakas, vzhladom k 3 klapkam. zase - hlavne ten natisk, tym aj intonujes.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 16. December , 2007, 10:29:39 »

mne je to uplne jedno. ja zahram rovnake hole hovno, ci mam gitaru pod bradou alebo nad patami. tak nech nejsom aspon za teplosa  ha ha ha

konecne nieco mudre od Teba  Popiskujem si...pokial chces hrat ako Hendrix,Beck,Page..tak mozes mat gitaru nizko. Oni nehraju arpeggia v sialenej rychlosti,ani brutalne legata ako Satriani. Zober si nejaku tablaturu od Satcha a skus zahrat to solo,co tam on hra. Mne osobne sa to neda,ked mam gitaru nizko,pretoze neroztiahnem prsty tak,aby som to zahral rychlo a cisto.

A opakujem,ANO su aj vynimky,ale napr. Betencourt tiez nehrava velmi legata a arpeggia cez vsetky struny,pocul som asi tri albumy od Extreme,ale nepamatam si,ze by som tam take nieco pocul. A Zakk Wylde si vzdy vylozi nohu na odposluch,ked masti sola.

Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #110 kedy: 16. December , 2007, 10:31:34 »

Je to nezmysel Rasťo. S gitarou pri kolenách zahrám akurát tak punk, možno na tenkých strunách nejaké sólo, ktorým vytriem punkáčom zrak, ale to je asi tak všetko..

Čím nižšie mám gitaru, tým horšie sa hrajú veci na hrubých strunách. To je akoby si klasickému gitaristovi povedal, daj si nižšie gitaru. Tie veci sa prosto nedajú zahrať s gitarou nižšie, lebo sa neobsiahnu prstami tie hmaty..

Jasné, že sa dá zamachrovať aj s gitarou nízko, ale nemám potrebu machrovať, ale hrať. Žmurk

On to urcite chape,len ma potrebu stale rypat,chlapec  :)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #111 kedy: 16. December , 2007, 10:39:22 »

:) ja tie dusitkove zvuky moc nemusim, celkovo trubky pre ich pilivy zvuk. ale to je len moj pohlad na vec Na zdravie! ale napr saxafon uz hej, ale hentie jazzove trubky, nie :)
jazzové trúbky sú v pohode, lepšie jak punkové gitary  Beeee
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #112 kedy: 16. December , 2007, 10:40:40 »

do trubky nedychas, ani nefukas, ale prdis perami. cize vzduchu Ti vela netreba, hlavne ten natisk a zdrave pery. s prstami sa tiez moc nenamakas, vzhladom k 3 klapkam. zase - hlavne ten natisk, tym aj intonujes.
to bych rád vedel či sa dá prdeť do trúbky aj tým prirodzeným otvorom na prdenie  Som frajer
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 16. December , 2007, 10:44:12 »

to bych rád vedel či sa dá prdeť do trúbky aj tým prirodzeným otvorom na prdenie  Som frajer

ha ha ha presne toto ma ako prve napadlo ked ma ucil ako sa na tom hra
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #114 kedy: 16. December , 2007, 10:48:58 »

a? skúsil si? treba si dať fazuľu aby si mal dosť vzduchu na melódiu  Som frajer
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 16. December , 2007, 10:49:22 »

...Oni nehraju arpeggia v sialenej rychlosti,ani brutalne legata ako Satriani....

a ty hej ?

inak bez akychkolvek ambicii porovnavat Satrianiho, tak pisat pri nom o arpeggiach v sialenej rychlosti a brutalnych legatach a na druhej strane ohrnut nos, ze Bettencourt take moc nehrava je zase len ukazka toho, ako si v debate doma  ha ha ha
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 16. December , 2007, 11:07:25 »

a ty hej ?

inak bez akychkolvek ambicii porovnavat Satrianiho, tak pisat pri nom o arpeggiach v sialenej rychlosti a brutalnych legatach a na druhej strane ohrnut nos, ze Bettencourt take moc nehrava je zase len ukazka toho, ako si v debate doma  ha ha ha

ano ja hej,nie je to brutalna rychlost,ale ked mam gitaru vyssie,tak sa mi to hra ovela lahsie.

ja som neohrnul nad nikym nos..neviem,naco mas stale potrebu reagovat a to aj v pripadoch,ked uz nemas argumenty,uz Ta tu par ludi tak odfajcilo a jedine,na co sa potom zmozes je konstatovanie,ze ten druhy sa v tom nevyzna,alebo opisovat tu svoj jedalny listok. Pochybujem,ze to niekoho zaujima,co mavas na veceru. Dost casto sa tu vyplakavas,ze nie si ziadny virtuoz,mozno keby si si pred 10timi rokmi dal tu gitaru vyssie,tak teraz by si bol. Skus sa spytat Chodelku,alebo H. Totha,ci by zahrali to,co hraju,aj keby mali gitaru na vajciach. Ale Ty si najvacsi odbornik na tomto fore,no co uz my idioti s tym narobime  Bavím sa skvele
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #117 kedy: 16. December , 2007, 11:11:10 »

ja som neohrnul nad nikym nos..neviem,naco mas stale potrebu reagovat a to aj v pripadoch,ked uz nemas argumenty,uz Ta tu par ludi tak odfajcilo a jedine,na co sa potom zmozes je konstatovanie,ze ten druhy sa v tom nevyzna,alebo opisovat tu svoj jedalny listok. Pochybujem,ze to niekoho zaujima,co mavas na veceru.
jedálny lístok som spomenul ja ohľadom trubky No hanbím sa..
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 16. December , 2007, 11:15:54 »

jedálny lístok som spomenul ja ohľadom trubky No hanbím sa..

tak to som si nevsimol,ja som reagoval na jeho topinky,co pisal vcera.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #119 kedy: 16. December , 2007, 11:16:00 »

....neviem,naco mas stale potrebu reagovat a to aj v pripadoch,ked uz nemas argumenty,uz Ta tu par ludi tak odfajcilo a jedine,na co sa potom zmozes je konstatovanie,ze ten druhy sa v tom nevyzna...

jak ze nemam argumenty ? mam stale Bettencourta, nad ktorym si sice ohrunul nos, ale hra velke veci s gitarou pod vajcami. to neni argument ze sa da hrat s nizko zavesenou gitarou ? ci niekto ma odfajcil ? kde ? kto ? ty ? hm...

...Dost casto sa tu vyplakavas,ze nie si ziadny virtuoz...

ehm... zabehla mi vcerajsia topinka  ha ha ha ze si viem robit picu zo seba dokazuje ... aaale - Tebe to budem vysvetlovat  ha ha ha

...Ale Ty si najvacsi odbornik na tomto fore,no co uz my idioti s tym narobime...

no to som. tak nebud idiot a budem Ta brat vaznejsie  Žmurk

ale mas moje sympatie - zacal si dnes dobre. Hudec -IDEEEES Si píš!!!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.