marrtin
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 16. December , 2007, 11:17:34 » |
|
tak to som si nevsimol,ja som reagoval na jeho topinky,co pisal vcera. inak nevím prečo sa vy dvaja (ty a Rasťo) mosíte stále hádať, o čo vám ide o najväčší počet príspevkov?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 16. December , 2007, 11:18:58 » |
|
inak nevím prečo sa vy dvaja (ty a Rasťo) mosíte stále hádať, o čo vám ide o najväčší počet príspevkov?
lebo som tu uz posledny, ktory ma na to este nervy, ostatny rezignovali pri obrazoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 16. December , 2007, 11:24:27 » |
|
a je to nutné? maš v pi+i, no né?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 16. December , 2007, 11:30:35 » |
|
dobre tato
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 16. December , 2007, 11:34:50 » |
|
jak ze nemam argumenty ? mam stale Bettencourta, nad ktorym si sice ohrunul nos, ale hra velke veci s gitarou pod vajcami. to neni argument ze sa da hrat s nizko zavesenou gitarou ? ci niekto ma odfajcil ? kde ? kto ? ty ? hm...
nejdem Ti to tu vyznacovat cervenym,ako minule,ale jasne som napisal,ze SU AJ VYNIMKY. A pastni sem nejake video,kde hra Bettencourt arpeggia cez vsetky struny,rad by som si to pozrel. ehm... zabehla mi vcerajsia topinka ze si viem robit picu zo seba dokazuje ... aaale - Tebe to budem vysvetlovat no to som. tak nebud idiot a budem Ta brat vaznejsie ale mas moje sympatie - zacal si dnes dobre. Hudec -IDEEEES o tom,kto je idiot si moze urobit nazor kazdy sam. Len dufam,ze nie si taky sebavedomy a frajer aj v beznom zivote,lebo niektorym ludom by to mohlo vadit a nevyzeras na nejakeho velkeho bitkara
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 11:35:21 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 16. December , 2007, 11:36:28 » |
|
inak nevím prečo sa vy dvaja (ty a Rasťo) mosíte stále hádať, o čo vám ide o najväčší počet príspevkov?
ano mne ide o najvacsi pocet prispevkov,asi zacnem davat vsade iba smajle,aspon 100 za den,potom mozno dobehnem tych najlepsich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 16. December , 2007, 11:42:00 » |
|
...no co uz my idioti...
...tak nebud idiot...
...lebo niektorym ludom by to mohlo vadit a nevyzeras na nejakeho velkeho bitkara co Ta po niektorych ludoch ? vsak pis za seba, nie ? len pozor na svalnate reci, lebi Ti prudko klesne uroven, naozaj si nebudes mat s kym tak plamenne vypisovat (aspon ak mam pisat za seba)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 16. December , 2007, 11:43:27 » |
|
ano mne ide o najvacsi pocet prispevkov,asi zacnem davat vsade iba smajle,aspon 100 za den,potom mozno dobehnem tych najlepsich.
a čo z toho máš? ostatne zamyslel si sa čo z toho majú iní členovia fóra?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 16. December , 2007, 11:47:10 » |
|
a čo z toho máš? ostatne zamyslel si sa čo z toho majú iní členovia fóra?
mozu sa pobavit...ale zas tu kritizujes iba mna. Preco to nenapises aj jemu? Sa ho bojite,alebo co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 16. December , 2007, 11:49:45 » |
|
co Ta po niektorych ludoch ? vsak pis za seba, nie ? len pozor na svalnate reci, lebi Ti prudko klesne uroven, naozaj si nebudes mat s kym tak plamenne vypisovat (aspon ak mam pisat za seba) ide mi v prvom rade o Tvoje zdravie. Su tu niektori clenovia fora,co maju okolo 2m a 100 kg a ked budes takto do ludi skakat,tak mozno Ta raz jeden z nich stretne,nahoda je svina. A potom staci jedna otcovska facka na ucho,praskne Ti bubienok a budes mat po kariere...stoji Ti to za to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 16. December , 2007, 11:50:13 » |
|
mozu sa pobavit...ale zas tu kritizujes iba mna. Preco to nenapises aj jemu? Sa ho bojite,alebo co? nie iba reagujem na tvoju reakciu, nebojím sa nikoho ale pomedzi prešpikované príspevky iních strácam prehľad a tak si myslím, že keď sa chcete hádať môžete to robiť cez súkromné správy, i vy to budete mať prehľadnejšie, alebo potrebujete morálnu podporu ostatních členov v rámci istého odobrenia určitých argumentov? (hovorím, že už nemám prehľad)
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 11:54:10 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 16. December , 2007, 11:54:27 » |
|
nie iba reagujem na tvoju reakciu, nebojím sa nikoho ale pomedzi prešpikované príspevky iních strácam prehľad a tak si myslím, že keď sa chcete hádať môžete to robiť cez súkromné správy, i vy to budete mať prehľadnejšie alebo potrebujete morálnu podporu ostatních členov v rámci istého odobrenia určitých argumentov (hovorím, že už nemám prehľad) no ja Ti poviem na rovinu..ked mi napise niekto PM,tak mi tu zacne blikat,ze mam email a musim to potom mazat,strasne ma to otravuje.tak preto velmi nepouzivam PM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 16. December , 2007, 11:58:19 » |
|
ide mi v prvom rade o Tvoje zdravie. Su tu niektori clenovia fora,co maju okolo 2m a 100 kg a ked budes takto do ludi skakat,tak mozno Ta raz jeden z nich stretne,nahoda je svina. A potom staci jedna otcovska facka na ucho,praskne Ti bubienok a budes mat po kariere...stoji Ti to za to? a zase jeden dielik nizsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 16. December , 2007, 11:58:56 » |
|
ide mi v prvom rade o Tvoje zdravie. Su tu niektori clenovia fora,co maju okolo 2m a 100 kg a ked budes takto do ludi skakat,tak mozno Ta raz jeden z nich stretne,nahoda je svina. A potom staci jedna otcovska facka na ucho,praskne Ti bubienok a budes mat po kariere...stoji Ti to za to? myslím si, že rasťo je v pohode, osobne ho poznám a v živote ma nenapadlo dať mu facku, nie že by som sa bál, ale nikdy ma nedostal do takých nervových obrátok, myslím, že keď prídeš do Blavy, tak by ste sa mali spolu ožrať a hneď by ste boli k sebe milší ostatne rád sa pridám, neviem kedy pôjdem do Žiaru...
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 11:59:36 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 16. December , 2007, 12:01:34 » |
|
myslím si, že rasťo je v pohode, osobne ho poznám a v živote ma nenapadlo dať mu facku, nie že by som sa bál, ale nikdy ma nedostal do takých nervových obrátok, myslím, že keď prídeš do blavy, tak by ste sa mali spolu ožrať a hneď by ste boli k sebe milší ostatne rád sa pridám, neviem kedy pôjdem do Žiaru... ale ja som nenapisal,ze TY mu mas dat facku ...ja len hovorim,ze toto jeho rypanie si moze niekto zle vysvetlit,alebo proste moze mat ten dotycny vybusnejsiu povahu. Mna urcite nevytoci,ja som mierumilovny clovek a takto cez net by som sa na nikoho nevedel tak nasrat,aby som chcel niekoho bit. A ja sa nebijavam,resp. nevyvolavam bitky,lebo sa bojim,ze by som niekoho dost zranil a nechcem mat opletacky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|