marrtin
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 16. December , 2007, 12:05:17 » |
|
ale ja som nenapisal,ze TY mu mas dat facku ...ja len hovorim,ze toto jeho rypanie si moze niekto zle vysvetlit,alebo proste moze mat ten dotycny vybusnejsiu povahu. Mna urcite nevytoci,ja som mierumilovny clovek a takto cez net by som sa na nikoho nevedel tak nasrat,aby som chcel niekoho bit. A ja sa nebijavam,resp. nevyvolavam bitky,lebo sa bojim,ze by som niekoho dost zranil a nechcem mat opletacky neviem, hovorím že strácam prehľad, ale mám taký dojem, že rýpavejší si ty, ale to je subjektívny dojem vytvorený z toho, že som si všetky vaše príspevky až tak dôkladne neprečítal, serte na to, poďte sa vožrát
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 16. December , 2007, 12:07:12 » |
|
neviem, hovorím že strácam prehľad, ale mám taký dojem, že rýpavejší si ty, ale to je subjektívny dojem vytvorený z toho, že som si všetky vaše príspevky až tak dôkladne neprečítal, serte na to, poďte sa vožrát no tak kedze ste kamarati,tak je logicke,ze rypavejsi som ja ..ja sa ozrat nejdem,dokoncujem teraz jednu gitarovu orchestralku,potom to sem dam,budete sa moct vyjadrit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 16. December , 2007, 12:11:46 » |
|
je to možné, ale hovorím serte už na tie neplodné hádky, trošku diplomacie a kreatívnejších príspevkov bych poprosil, alebo, humornejších
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 16. December , 2007, 12:15:32 » |
|
je to možné, ale hovorím serte už na tie neplodné hádky, trošku diplomacie a kreatívnejších príspevkov bych poprosil, alebo, humornejších no tak odomna sa diplomacie nedockas,ja nie som politik ...a ked chces humor,skus www.funny.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 16. December , 2007, 12:22:14 » |
|
no tak odomna sa diplomacie nedockas,ja nie som politik ...a ked chces humor,skus www.funny.sk ale už tu máš taký malý dôkaz toho, že si hádavejší, rasťo mi odpovedal, no jo tato a viac už nič a ty odpovedáš na každú vetu a to nie asi preto, že sa poznáme osobne, je to taká malá psychologická anticipácia i keď na psychológa sa nepasujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 16. December , 2007, 12:29:48 » |
|
ale už tu máš taký malý dôkaz toho, že si hádavejší, rasťo mi odpovedal, no jo tato a viac už nič a ty odpovedáš na každú vetu a to nie asi preto, že sa poznáme osobne, je to taká malá psychologická anticipácia i keď na psychológa sa nepasujem no vies,vy dvaja si mozte pokecat aj osobne,ale ja s vami nie ..ide o to,ze teraz mam nahodou cas,tak odpisujem,o polhodku ma tu uz neuvidis,az vecer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 16. December , 2007, 13:13:15 » |
|
no tak odomna sa diplomacie nedockas,ja nie som politik ...a ked chces humor,skus www.funny.sk diplomacia je vyššia forma komunikácie, myslím, že by mala fungovať aj medzi obyčajnými ľuďáma, nie len verejno aktívnymi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 16. December , 2007, 14:10:57 » |
|
... A pastni sem nejake video,kde hra Bettencourt arpeggia cez vsetky struny,rad by som si to pozrel....
neviem, ci je to dost technicky narocne a ci su to arepeggia a ci su cez dost strun, ale mne sa ta exhibicia celkom pozdava a este pri tom aj bohovsky frajersky vyzera, ziadny teplos: staci, ked si to pozres od 2:55 do 4:20
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 16. December , 2007, 18:39:57 » |
|
tak v tomto videu nejak extremne nizko gitaru nema,neviem,ako ju mava inokedy,ja som ziadny koncert s nim nevidel. Hra rychlo,ale v drvivej vacsine len na troch tenkych strunach. A na zaciatku,ked hral tie tappingy tak sedel..preco asi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 16. December , 2007, 18:41:42 » |
|
lebo si potreboval oddychnut, kedze dovtedy behal po podiu jak divy. neviem - si urcite vacsi expert, ale mne sa nezdalo, ze hral iba na 3 tenkych strunach, ale ako hovorim - ja o tom nemam az take znalosti...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 16. December , 2007, 18:51:07 » |
|
lebo si potreboval oddychnut, kedze dovtedy behal po podiu jak divy. neviem - si urcite vacsi expert, ale mne sa nezdalo, ze hral iba na 3 tenkych strunach, ale ako hovorim - ja o tom nemam az take znalosti...
hej,asi to bolo tym,ze si potreboval oddychnut..resp. nie asi,ale urcite. A urcite som napisal,ze hral IBA na tenkych strunach. Ale tak mozme sa dohodnut tak,ze je uplne jedno,kde ma clovek gitaru,trebars aj na kolenach,vsetko je to iba o cviceni,lebo uz sa mi nechce sa o tom bavit. Moze byt tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 16. December , 2007, 18:52:57 » |
|
no konecne si to uznal. nie je to s Tebou az tak marne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 16. December , 2007, 18:57:27 » |
|
no konecne si to uznal. nie je to s Tebou az tak marne...
a mohol by si teraz ist vysvetlit tomu chlapcovi,ze Slash je pozer. Lebo mna ma v pazi. Ty tu mas najviac prispevkov,hadam do Teba nezapicuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast