MageZ
|
|
« kedy: 27. December , 2005, 12:39:21 » |
|
Ibanez ValBee5 W elektronkove mini kombo na domace pouzitie. * Power Tube - 6L6GC x 1 * Pre Tube - 12AX7 x 1 * 6.5\" IBANEZ ORIGINAL \"POWER JAM 654\" speaker Vyzera to byt celkom zaujimavy produkt, zda sa, ze je to uplna novinka, takze otazkou ostava, kedy sa to dostane do obehu a aku cenu to bude mat. Predpokladam (a dufam), ze ale asi co najnizsiu. Na stranke vyrobcu spominaju nieco o hi-gaine, ale s tou 1 elektronkou v predzosilnovaci si to neviem celkom dobre predstavit. Hmm..no rad sa necham prekvapit. Co myslite - zaujimavy vyrobok, alebo blbost? Naposledy upravil MageZ, : 27.12.2005 o 12:40
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2005, 12:46:38 » |
|
Ked to nebude hrat uplna ako rit a ked to nebude stat viac ako 4k tak si to zo srandy kupim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2005, 13:56:02 » |
|
Mna skor zaujal ten maly 5w Epiphone Valve Junior. Ten ma len volume a nic ine, co mne vyhovuje, bez gainu sa zaobidem. Len samozrejme kedze Muziker je mimoriadne vydarena predajna, tak uz cakam na neho asi tristvrte roka. A to sa mi mali oni ozvat a informovat ma. Skratka, starostlivost a zaujem o zakaznika tu prekvita. Cize aj tento Ibanez kym sem nahodou dorazi, tak si pockate par mesiacov (rokov).
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. December , 2005, 14:32:45 » |
|
No ja neviem... znacka Ibanez a dobry aparat maju od seba podla mojho nazoru dost daleko... volakedy do roku cca 2004 v katalogoch vzdy zdoraznovali, ze oni vyrabaju iba \"moderne technologie\", tym samozrejme mysleli tranzistorove komba a aparaty - doslova tam stalo \"naco utracat peniaze, za aparaty, ktore menia zvuk zo dna na den a su tazke? My vyrabame aparaty so SUCASNYM MODERNYM soundom\"... a zrazu, ked som sa dozvedel pred casom ze zacali vyrabat daku lampovu hlavu a teraz este toto.... no neviem, asi zistili ze pravda o dobrom zvuku lezi inde... k tomu kombu: nemusi to byt zle, ale nedoverujem tomu... treba skusit, kedze je to ibanez, bude to asi aj prijemna cena, kazdopadne ten epiphone junior mi pripada 1000x sympatickejsi...:huh: P.S.: mne sa viacej hodi k elektronkovemu kombu vintage design ako takyto moderny patvar, preto inklinujem v mojich snoch skorej t epiphonu, ale to je subjektivny nazor :silly: Naposledy upravil jolan, : 27.12.2005 o 14:48
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. December , 2005, 14:38:38 » |
|
S vlastných skúsenosti môžem potvrdiť, ťe ak je niečo úplna novinka takto na náš trh príde tak o rok. Aj keď ponúkať obchodníci to budú samozrejme oveža skvôr. Aby som nekrivdil tak \" nie všetci\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. December , 2005, 16:08:22 » |
|
Suhlasim s Tebou Jolan, navyse na ten Epiphone maly som cital zvacsa pozitivne ohlasy, vraj je to idealne na domace cvicenie. Akurat tam treba vymenit zevraj lampy, lebo su tam najlacnejsie Sovteky.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. December , 2005, 23:05:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. December , 2005, 10:02:19 » |
|
no ten Epi Junior moze byt dost dobra vec na doma... tiez o tom rozmyslam. inac keby mal niekto chut to zbastlit doma tu je schema http://www.euthymia.org/DIY/VJstock.jpg . vyzera to dost jednoducho takze niekto zrucnejsi by nemal mat problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. December , 2005, 10:13:58 » |
|
sikovnejsi mozu porobit, sak je tam iba potak volume a to teoreticky nema byt nejaky zlozity obvod... ale ja si nan asi predsa len pockam, lebo k vyssie spominanej kategorii ja nepatrim :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sanraal
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 28. December , 2005, 11:01:37 » |
|
prave tato tema ma priviedla k tomu, ze by mi domov bodlo nieco malicke dobre hrajuce :-) samozrejme tento ibanez si asi nekupim, predsalen... ibanez je fajn, ale mam od nich gitaru a to mi staci. gitary robit vedia, ale :-) idem asi pogooglit po niecom inom dobrom malom elektronkovom...
Naposledy upravil SanRaal, : 28.12.2005 o 11:02
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep on rockin in the free world! :-D
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Január , 2006, 14:08:32 » |
|
Dost drahe, je to pekne predrazene. Neviete, co stoji v EU ten Epi Valve Junior? Nejako ho nemozem najst. V USA stoji iba 110 $.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Január , 2006, 14:10:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
moDeee
nováčik
Príspevkov: 59
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Január , 2006, 15:02:16 » |
|
Marshall napísal:no ten Epi Junior moze byt dost dobra vec na doma... tiez o tom rozmyslam. inac keby mal niekto chut to zbastlit doma tu je schema http://www.euthymia.org/DIY/VJstock.jpg . vyzera to dost jednoducho takze niekto zrucnejsi by nemal mat problem. nie je to zlozite,ale zvacsa tieto handamde efekty a podobne nemaju daky oslnujuci efekt je to az prilis jednoduche na to kolko to stoji v obchode btw : Jolan patris k menej zrucnejsim ? to nemyslis vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
\"Sex, drugz, rock\'n\'roll !\"
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Január , 2006, 15:44:19 » |
|
nooo ked idu postavit slusne kopie marshallov, bugin, soldana... ktore na scheme vyzeraju podstatne zlozitejsie, tak preco nie toto ? podla mojho nazoru to ma preto taku cenu, ze je to lampove. dnes je taky trend, ze vsetko co je lampove je drahe.. a pritom nic nie je zlozite postavit. samozrejme sa plati aj za znacku a know-how to je jasna vec. a zas jasne, ze ked clovek nema original komponenty tak totozny zvuk tazko dosiahne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|