much
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 12. Február , 2009, 02:36:46 » |
|
http://bazar.muziker.sk/?action=4&id=102529hen tuto niekto predava marshall avt100 za 300 euro. Neviem dobre ratat ale tusim to v prepocte vychadza do 10000. To je uz pouzitelne aj do kapely inak ja mam dojem ze ten zvuk na aky si dal link dostanem aj s mojho maleho 15 wattoveho marshallu..Mg ci GR ci co to mam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 12. Február , 2009, 02:37:26 » |
|
kup si nieco co ma 12" reproduktor, potom ti uz nic nechyba, ja si osobne aj tak myslim ze to bude skor v rukach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 12. Február , 2009, 02:41:00 » |
|
ten much-ov link by mohla byt dobra volba, mas v tom aj digitalne efekty.. ja by som to bral (pokial nove nestoji o 20eur viac)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
Príspevkov: 147
cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 12. Február , 2009, 02:44:36 » |
|
no ja netvrdím, že na rukách nie je čo trénovať ale aj ako amatér mám názor na to, že môj zvuk nie je dosť ostrý ani keď mam nové struny.. a z môjho pohladu sú veci kde prevažujú rifty nad powerchordami už o niečom inom a ja v poslednej dobe mám rifty rád...aj sa nimi budem ďalej zaoberať, i keď na system of a down a tak nedám dopustiť, že je to pre mňa fain šmak na coverovania ale nemyslím, že hrám až tak tragicky, aby to trhalo uši aj tým čo vedia viac ako ja a dá sa hlasitosť hybrida, kt. mi much poradil pripôsobiť na domáce hranie? na komunistky jebať ale zas moc bordel nechcem robiť
|
|
|
Zaznamenané
|
SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 12. Február , 2009, 02:48:32 » |
|
jasne da sa to pustit aj potichu...ja som to kedysi strasne davno mal...inak tie efekty su tam celkom v pohode to sa ti bude lubit...vtedy to este stal 29000 ja som to kupil pouzite za nejakych 20...kua ale isli tie ceny dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 12. Február , 2009, 03:00:35 » |
|
no počul som hrať reprák podobný tomúto v tn hudobninách, keď som raz porobil strašne kktiny s gitarou a musel som tam ísť..asi to bol tiež nejaký marshall avt, neviem už isto, ale ten zvuk čo z neho išiel to stálo za to ani som nečakal, že to moja gitara dokáže... aa 12" reprák sa vyskytuje na cca od koľko W kombách?? tušim mám aj teraz na tomto mojom tranzistore kustom arrow 16W 12".. Tak by som rád len-tak zo zvedavosti vedel ako to stúpa na výkone keby je to aj o niečo viac ako 12". Ma napadlo či by nestačilo aj 50w hračku domow:) ale ja som z týchto veci troška mimo..len cítim to tak, že kym neurobím nejakú evolution zvuku nebudem kludne spávať
|
|
|
Zaznamenané
|
SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 12. Február , 2009, 03:15:34 » |
|
a tento ma dobry zvuk?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 12. Február , 2009, 03:31:56 » |
|
no ja mam arrow 16, tento link mal arrow16r, teda rozdiel je v tom že on ma navyše Reverb (to inak stejne neviem načo je). A ten zvuk no nebol zlý... ale neviem či by som z neho dostal také nejaké podobné gainy ako boli v tom cradle of filth linku.. možno som zbytočne nedôverčivy voči tranzistorom..a moc sa hrnem do aspoň hybrida..keď som hral na peavey rage 158 rozhodne mi prišlo lepšie ako to čo teď mám, ale zas nebolo to pravé orechové a keď tak by som bol ochotný dať zoom aj do kúta, keby vidím, že už neprekonáva amp...ale pri mojom súčasnom zvuku som rozhodne pre zoom...a s tým zoomom hrám cez čistý kanál na kombe a zvyšok dokreslím..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 12. Február , 2009, 03:35:13 » |
|
neviem či k téme...toto som vyčaroval na system of a down spiders:)
tu sa mi to ešte tak hraničato páči..ale keď som scel iron maiden hallowed to be thy name, či ten cradle of filth, tak to už som bol sklamaný troška..mám tam aj iné covery, niektoré zdarené, iné menej miestami..kto to chce vidieť tak nech klikne na mňa ako prispievateľa:)
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 03:40:30 od m0noLiTh »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 12. Február , 2009, 03:39:06 » |
|
okej a ake mas nastavene korekcie na tom cistom kanaly? daj vsetky vysky stredy a basy na 5ku a zvuk si rob na tom zoome.
ja som svojho casu mal 15w fender frontman co je asi neico ako mas ty, a zoom 707II a dostal som z toho urcite lepsi zvuk ako ty jutubisti co si poslal.
a na zoome mas co zapnute ktore efekty? mas tam iba nejake skreslenie? nemas tam aj nejaky simulator bedne zapnuty?
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 03:40:02 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 12. Február , 2009, 03:50:45 » |
|
neviem či k téme...toto som vyčaroval na system of a down spiders:)
tu sa mi to ešte tak hraničato páči..ale keď som scel iron maiden hallowed to be thy name, či ten cradle of filth, tak to už som bol sklamaný troška..mám tam aj iné covery, niektoré zdarené, iné menej miestami..kto to chce vidieť tak nech klikne na mňa ako prispievateľa:)
napiču držíš brnkátko, netlmíš struny, takzvany palm mutting vobec nic, nanic uder do strun. tak prameni to ze zvuk nieje dobry. ja tam pocujem ze to kombo stym zoomom hra vceku okej, skus si najst ucitela alebo take nieco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 12. Február , 2009, 03:56:54 » |
|
zajtra sa s tým vyhrám, teraz nemôžem hrať cez kombo.. vyšky a stredy dokážem ladiť na ampe,..je tam okolo každého otáčatka 6 čiarok a nie čísla.. 6ta čiarka je už uplne maximum..takže tomu mam udrbať nejako dopolky či viac? gain na ampe nikdy nepoužívam, lebo sa mi nepáči..takže vždy len clean kanal nechám bežať a pripojím zoom..všetko ladím cez zoom..aa síce hamba mi ale ja neviem či mam na zoome zapnutý simulátor bedne..ale nejaké zkreslenia tam určite mám..najviac tomu zvuku vyčítam ostrosť keď hrám rýchlo cez jednu strunu, tie powerchordy to ešte zvláda.. tak snaď som odpovedal lepšie ako zvyknem aaa tak s tým učiteľom to bude horšie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
m0noLiTh
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 12. Február , 2009, 03:59:35 » |
|
tlmenie ešte chápem, brnkátko držim ako viem a vyhovuje mi to, i keď jasna nejaké zlé navyky môžem mať o ktorých neviem:) ale že mám napiču uder do strún to čo znamená?? ta šaq sa mi nezdá žeby do nich trieskam nejako divne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 12. Február , 2009, 08:32:40 » |
|
monohlith: podla mna bdues spokojny s hocicim co ma seriozny skresleny kanal, alebo s hocicim a serioznym distortion pedalom jo a ako povedal zakky - nauc sa palm muting, razantnejsie udriet do strun (uder musis byt kratky, resp kontakt brnkatka so strunou co najkratsi, no dostatocne silny), lebo to vyzera akoby ta niekto hrat nutil. s PM zistis, ze aj to brnkatko musis chytit inac.. ludovo povedane tie struny hladkas
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 08:51:47 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 12. Február , 2009, 12:26:26 » |
|
neviem či k téme...toto som vyčaroval na system of a down spiders:) (...) Ty mas ruku opretu o telo gitary, ako na spanielke, to je uplne zle Vsimni si, ze vsetci tvrdacky gitaristi maju ruku opretu zapastim cca o kobylku. Dalsia vec, to mas prelozene nohy, aby si mal gitaru v tej spanielkovej vyske a mohol hrat tym spanielkovym sposobom? Normalne si sadni, nohy vedla seba a poloz si gitaru na pravu nohu. Vsak si kusok pozri tie videa na youtube tych tvrdakov, ze ako hraju, ked sedia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|