Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 04:35:29
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez ValBee  (Prečítané 28832 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #45 kedy: 03. Máj , 2006, 18:35:05 »

Heh, takzeeeee, mal som tranzistor Fender 15W + Zoom, to bolo fajn, az kym ma neomrzel ten zvuk.

Preto som hladal nieco lepsie. Prisiel ten Marshall, ale tam ide o slucku, ze nemam tam za skreslenie ako dat delay, resp. uz nic nenarobim s tym zvukom co nechcem a preto ho predavam. Inak okrem toho som s nim spokojny, uplne mi vyhovuje aj zvukovo aj hlasitostou .

A ked sa poobzeram po nete, najdem aj akoze celolampu na domace hranie, ale ved s nejakym inym preampom by sa z toho dala spravit aj skutocna celolampa so skreslenim ako ma byt .Nie Huh! a tam by bol podstatny hlavne tiez aj ten lampovy koniec. O repraku teraz nevravim, ved to sa da riesit tiez casom (vid. Rady)
 A vy potom ma chcete opat vratit k tranzistoru :dry:  Ja uz zacinam byt mimo ha ha ha

... co sa penazi tyka, mozem si teraz kupit aj nejaku 30W celolampu alebo nieco podobne , len to mi je tak na dve veci. Ked hram iba doma ( pre svoje potesenie) no chcem mat tak isto dobry zvuk len pri mensom vykone. tak co mam teda robit Huh!... Myslim, ze na vyske tiez skupinu zakladat asi nebudem a asi tiez nie ani po nej, ale clovek nikdy nevie (ale to uz odbieham, ved potom by som sa zariadil podla situacie).

! ! ! ! Tak aka tu je este ina volba, pri naroku na lampovy zvuk(skreslenie), slucku, a izbovu hlasitost Huh!? hm Huh! :huh:  ! ! ! !
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #46 kedy: 03. Máj , 2006, 18:57:12 »

Citácia
... co sa penazi tyka, mozem si teraz kupit aj nejaku 30W celolampu alebo nieco podobne , len to mi je tak na dve veci. Ked hram iba doma ( pre svoje potesenie)

Ked hras doma pre vlastne potesenie, tak naco su ti efekty?

Citácia
no chcem mat tak isto dobry zvuk len pri mensom vykone. tak co mam teda robit Huh!

S par vynimkami hraju vsetko moderne lampove aparaty dobre aj potichu. Kludne si kup aj 100W hlavu, ak na to mas, bude to hrat pekne aj doma.

Citácia
Myslim, ze na vyske tiez skupinu zakladat asi nebudem a asi tiez nie ani po nej

Preco nie? Velke (vacsie) mesto, kopec novych znamych a hlavne vela novych moznosti...

Naposledy upravil martinlm, : 03.05.2006 o 19:57
Zaznamenané

Kruspe
pravidelný návštevník

« Odpoveď #47 kedy: 03. Máj , 2006, 19:02:16 »

martinlm, musim uznat, ze si spravil pekny rozhovor dokonca s mojimi odpovedami Žmurk ... hmm. co ja viem, ta 100W hlava vzbudzuje vo mne akysi ´´respect´´  :lol:  ... neviem, uz len ten pocit, doteraz cisla ako 15W, 20W a drb ho tam zrazu 100W ?B)  hm, uvidim teda... diky
Zaznamenané

Kruspe
pravidelný návštevník

« Odpoveď #48 kedy: 03. Máj , 2006, 19:04:11 »

martinlm napísal:
Myslim, ze na vyske tiez skupinu zakladat asi nebudem a asi tiez nie ani po nej[/quote]

Mno ved to uvidime, ja osobne by som sa dobrej ponuky chytil Žmurk ... len tam je viac faktorov....ale to fakt predbieham Popiskujem si
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #49 kedy: 03. Máj , 2006, 20:20:04 »

Kruspe - nejak prestavam vediet, ako Ti poradit. Mas take \"zvlastne\" poziadavky... Lampovy zvuk, MALY vykon, FX loop... Pleties k tomu, ze to chces ZASADNE na doma a pleties k tomu lampovy neviem aky dalsi preamp.

Ak chces lampovy zvuk, kup si lampovy aparat, ak chces lampovy zvuk a FX slucku, kup si lampovy aparat s FX sluckou. Nedavaj k tomu poziadavky na nizky vykon a vyuzitie IBA na doma. Nerozpravaj o dalsich preampoch a nie je problem Ti poradit - spomen uz len akurat, kolko chces investovat penazi.

Alebo ak chces naozaj aparat IBA na doma a nevadi Ti na to 8000 litrov, chod si vyskusat tento Ibanez a ak sa Ti bude ten zvuk lubit, kup si to a mas vybavene co si chcel. Nepozeraj, ze Rady si to prepaja s X dalsimi vecami - jednak tych X dalsich veci mal uz predtym, X dalsich veci este k tomu bude mat, jeho to tak bavi...
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #50 kedy: 03. Máj , 2006, 20:33:40 »

tak, na mňa nepozerať, ja som exot:laugh:... ale asi iný preamp k valbee netreba, ak by sa ti nepáčil charakter skreslenia, tak nejaké skreslovadlo max. na to som prišiel zatial... ale rasdšej sa ma opýtaj zajtra, heh :silly:
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 03. Máj , 2006, 20:41:34 »

kruspe:ja neviem čo špekuluješ a čo vlastne chceš.Problem na marshally s ef.slučkou kvoly delay?Tak hraj cez skresl.krabičku+modul.efekty do čisteho kanalu.Tych skreslovadiel tam možeš dat do aleluja.Auž som to raz kdesy pisal:nečakaj od lampača zazraky/nie je lampač ako lampač/.Hi-gainy,ramstainy apod. z každeho lampača nelezu.Skušaj možnosti s tym marshallom a možno budeš aj spokojny.
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #52 kedy: 03. Máj , 2006, 20:47:03 »

práveže z toho valbee vie liezť aj trochu rammstein
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 03. Máj , 2006, 20:51:51 »

rady napísal:
Citácia
práveže z toho valbee vie liezť aj trochu rammstein
  Trochu ramstain................................................... ..................................Ramstain.
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník

« Odpoveď #54 kedy: 03. Máj , 2006, 21:26:31 »

rudy napísal:
Citácia
kruspe:ja neviem čo špekuluješ a čo vlastne chceš.Problem na marshally s ef.slučkou kvoly delay?Tak hraj cez skresl.krabičku+modul.efekty do čisteho kanalu.Tych skreslovadiel tam možeš dat do aleluja.Auž som to raz kdesy pisal:nečakaj od lampača zazraky/nie je lampač ako lampač/.Hi-gainy,ramstainy apod. z každeho lampača nelezu.Skušaj možnosti s tym marshallom a možno budeš aj spokojny.

Mno uz som popisal co vlastne chcem Žmurk
... ale moj povodny plan bol veru taky, ze dokupit nejaky dist. a dalsie efekty cez clean do marshalla (niekde na fore som to uz pisal ) ... len potom prisla polemika, ci si to skreslenie bude rozumet s kombom ... a tu Rastis mi povedal, ze ani moc nie a aj tak najlepsie skreslenie bude aj tak len to marshallove, aspon tak som to pochopil :silly:  ... a tam uz delay nevopcham :dry: ... To vo mne vlastne evokovalo vsetky tieto opletacky s tym 5W celolamp. kombom Popiskujem si

hmmmmm.... asi veru poskusam v Brne tie krabicky do AVTecka a uvidim, ak ma to oslovi, tak uz nie je o com...a take krabicky ako delay, chorus mi uz ostanu aj tak navzdy, s tym nemienim uz viac spekulovat (radsej) ... len aby sadlo aj skreslenie

btw. Rudy a ten  ´´ramstain´´ Neser ma!
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 03. Máj , 2006, 21:33:57 »

No jo Rammstein-vobec ich nemusim takže mi je jedno ako sa to piše.Ačisty kanal v tom marsh. je tranzistorovy,tak nemaj obavy či sa znesie s krabičkami.
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník

« Odpoveď #56 kedy: 03. Máj , 2006, 21:41:27 »

rudy napísal:
Citácia
No jo Rammstein-vobec ich nemusim takže mi je jedno ako sa to piše.Ačisty kanal v tom marsh. je tranzistorovy,tak nemaj obavy či sa znesie s krabičkami.

Ved mne je jedno co si ostatni myslia o rst, netrapi ma to, len mi to pride nevhodne tak ( sa mi zdalo umyselne) strapnovat nazov, ale to je fuck, to sa teraz neriesi.... kasli na to

ako to myslis, ze nemam mat obavy Huh! ... krabicky sa ´´kamaratia´´ s tranzist. Huh! to by mi vyhovovalo :cheer:
 pocuj a na cisty signal nejde aj cez tu jednu elektronku tam Huh!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #57 kedy: 03. Máj , 2006, 21:43:58 »

Kruspe - trochu to pleties. Povodna debata bola, ake skreslovatko dokupit k malemu Valvestate, aby si dosiahol co najlepsi zvuk. A ja som Ti povedal, ze moc nevymyslis, ze to Valvestate podla mna hra samo o sebe najlepsie. A to ani nebolo jasne, ze je rec o 20W verzii, o ktorej ani presne neviem, ci ma vobec tu jednu lampu (starsie najslabsie Valvestate lampu nemali).

O preampoch, FX loopoch a delayoch rozpravas iba postupne v dalsich temach Si píš!!!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 03. Máj , 2006, 21:52:44 »

Nie.Ta je len na skresleny./aspon podla mne znamych informacii/.A krabičky sa s tranzistorom  dobre znašaju.Ak chceš metal zvuky alebo hi-gainy skus MT-2 alebo Jackhammer /jeden sa predava aj na fore/.Ked to budeš skušat nastav si na kombe rovne korekcie .
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník

« Odpoveď #59 kedy: 03. Máj , 2006, 22:00:24 »

JJ, je to mozne, ze sa uz pletiem, ved stale sa nieco vypytujem, zistujem a kombinujem ha ha ha  
... ano ma to jednu ECC83 vid. http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=AVT20X ...
a stale si nazoru, ze nejake skreslenie na clean by nebolo vhodne ?... ono, ked som sa  lepsie pohral s potakmi , tak sa mi paci uz aj ten original skres. zvuk, taky prijemnejsi OD, len co s tymi zvysnymi efektami ktore by som chcel,( bez slucky).... jj ,delay a pod. som rozoberal aj v inych temach , btw. asi ma mas ma dobre precitaneho Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 22 otázok.