kuker
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 27. Apríl , 2006, 10:54:02 » |
|
uz asi mesiac sa pokusam hrat sweep picking, ale nieje to ono! nachapem!!! asi hram daco zle alebo co, fakt neviem. stiahol som si tabulatory na appergia z muzikusu co tam dal chodelka a proste to neviem tak rychlo!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 27. Apríl , 2006, 11:00:29 » |
|
kuker napísal:uz asi mesiac sa pokusam hrat sweep picking, ale nieje to ono! nachapem!!! asi hram daco zle alebo co, fakt neviem. stiahol som si tabulatory na appergia z muzikusu co tam dal chodelka a proste to neviem tak rychlo!!! No to budes musiet hrat niekolko rokov, aby si to zahral tak rychlo ako Chodelka.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 27. Apríl , 2006, 11:30:47 » |
|
kuker napísal:uz asi mesiac sa pokusam hrat sweep picking, ale nieje to ono! nachapem!!! asi hram daco zle alebo co, fakt neviem. stiahol som si tabulatory na appergia z muzikusu co tam dal chodelka a proste to neviem tak rychlo!!! Začni pomaly:P
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 27. Apríl , 2006, 11:54:54 » |
|
kuker - keby každý vedel hrať za mesiac každú techniku poriadne, tak za rok tu máme tisícky hotových gitaristov. Treba cvičiť všetko poriadne a časom to pôjde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 27. Apríl , 2006, 12:09:03 » |
|
hej mne tiez trvalo kym som hral arpeiggia a sweep picking v 32-tinach asi skoro 1.5 mesiaca Inac je sranda ako clovek casom a skusenostami prichadza na to, ze ked uz si mysli, ze to vie, zrazu zisti, ze to neni vobec ono a uz ma hned iny pohlad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 27. Apríl , 2006, 20:34:38 » |
|
tak idem si kupit nejaku gitarovu skolu a tak dufam, ze casom sa to spravi!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 15. Máj , 2006, 10:42:56 » |
|
na ten sposob brnkania prides po case sam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Ripper
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 15. Máj , 2006, 11:32:13 » |
|
So sweep pickingom v arpeggiach nemam az taky problem, skor ide o tie Malmsteenove sweep pickingy, ako ma napriklad v Trilogy Suite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 15. Máj , 2006, 12:06:46 » |
|
ano tie stupacie su svinske...to ani nehram sweepom, lebo tak mi to nejde proste (no necvicil som to)
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 17. Máj , 2006, 11:14:50 » |
|
no po daakom case som spat takze, kupil som si PS-publisher ked su celkom pekne rozlady akordov a tak trenuhjem sweep picking, je to uz lepsie, ale nieje to este ono inac hrajem rozklady aj takze neprechadzam trastko cey struny, ale robim behy- neviem ci sa to vola fast picking, alebo sharp- neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 17. Máj , 2006, 11:25:54 » |
|
shred bacha na tie sweepy, aby si sa to nanucil zle. Ty tie struny nemozes vybrnkavat, ty musis po tych strunach prejst brnkatkom ako kebyze hras normalne cundracke akordy.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 17. Máj , 2006, 13:53:52 » |
|
ja sa to aj tak ucim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 19. Júl , 2006, 13:25:58 » |
|
martinlm napísal:ak ma \'yngvie\' stale trsatko smerom hore - ako potom prekonava sily strun pri pohybe rukou hore?? to mi nejde do hlavy celkom.. skor prejde trsatko po strune takto / ----> (smer pohybu) / O / ako takto: / <----(smer pohybu) O / / skor je problem s lavou rukou aby vsetky struny s vynimkou \'hranej\' boli utlmene.. Aj ja to tak robim, je to nejaky divny zvyk-ucitel ma to sice ucil spicom dole ale nejako som si to zvykol robit takto.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Skolnick
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 27. Október , 2006, 17:05:39 » |
|
Nepoznáte nejakú dobrú sránku, ktorá ponúka lekcie v cvičení sweepov od úplne jednoduchých po ťažké?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 27. Október , 2006, 18:15:31 » |
|
no taku asi tazko najdes...to ako by si chcel stranku na drzanie brnkatka....ved si pozri tu sa davalu rozne ukazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|