Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 15:57:16
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANGRA  (Prečítané 6925 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« kedy: 31. December , 2005, 11:39:41 »

Tak berem Imbusa za slovo a vytvaram temu o tejto Speed Prog Art Ethno Symphonic Heavy Metal Rockovej kapele. Kapela v sucasnej zostave je podla mna instrumentalne na urovni Dream Theater, ale lahsie sa pocuva. Inak si myslim, ze od prveho do posledneho albumu je to muzika par excellence, vsetci clenovia (byvali, ale najma ti sucasni) su vazni virtuozi. Trochu ma sklamalo, ze na poslednom zivaku Live In Sao Paulo evidentne dohravali gitary, ale studiovka Temple Of Shadows mi to vynahradila....
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1 kedy: 31. December , 2005, 11:44:48 »

Altostratus napísal:
Citácia
Tak berem Imbusa za slovo a vytvaram temu o tejto Speed Prog Art Ethno Symphonic Heavy Metal Rockovej kapele.

:woohoo: Dychovku moravsku nehrali tiez? Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 31. December , 2005, 12:05:34 »

Salamandra hraju speed metal, cerpaju namety z Moravskej historie :)
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #3 kedy: 31. December , 2005, 12:30:19 »

A do heavy metalu zakomponuvaju svadobne melodie. :D
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 31. December , 2005, 12:34:55 »

Ja len skromne pripominam, ze toto je tema o kapele ANGRA:angry:
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #5 kedy: 31. December , 2005, 13:17:47 »

jejha tuto kapelu nepoznam, aj ked rad by som si ju vypocul, hoci ma na takychoto  Speed Prog Art Ethno Symphonic Heavy Metal Rockovyc kapelach kapelach odradza ta vsestrannost, lebo vecsinou su to kapely co chcu zosmolit vstko dohromady a nakoniec sa mi to vobec nelubi, lebo tam je vsetko a vlastne nic, takze dufam, ze tato kapela k nim nepatri. Takze by sa hadam hodil nejaky ten link Žmurk
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 31. December , 2005, 13:20:22 »

Tu smrst privlastkov som tam dal viac-menej zo srandy, lebo tuto kapelu je naozaj tazke zaskatulkovat. Oni hraju viac menej speedmetal, a prifarbuju ho vsetkymi spomenutymi prvkami, ale velmi dobre. Rhapsody je odpad, ale ANGRA su vazni umelci. No a ich oficialny site je http://www.angra.net
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 31. December , 2005, 13:36:36 »

Stiahol som si z ich webu jednu mp3 a je to taka ista tuctovka, ako cela tato \"progresivna\" scena. Progresivne na tychto kapelach nie je zhola nic. Je to obycajny lacny metal konca 80-tych rokov. Vtedy bolo takych kapiel mraky, dnes sa ta vlna trochu vracia. Akurat fakt nechapem, preco si preboha po novom hovori, ze \"progresivna\" Huh!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #8 kedy: 31. December , 2005, 14:37:29 »

ako sa vola ta skladba ?

ta co hra v tom flashovom intre je dost pecka.

Naposledy upravil iMbUS, : 31.12.2005 o 14:40
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 31. December , 2005, 14:40:55 »

Ak sa pytas mna, tak bola to tusim prva zlava v sekcii downloads/mp3...
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #10 kedy: 31. December , 2005, 14:48:27 »

hej myslel som si. Nova Era je pecka jak svet, je to taka priamociara speedova vec, no nehovorim ze sa musi kazdemu pacit.

Skus treba Angels Cryin, tam sa dost menia tempa a v strede je je normalne pasaz z Mozarta :)
Alebo prva zprava Heroes and Sand je dost pekny sladacik.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #11 kedy: 31. December , 2005, 14:50:28 »

ja som si tiez stiahol cosi a popocuval, je to naozaj pekne a secko dopohody, ale rastis ma pravdu v tom, ze tam nie je nic, co by bolo ine. Ja som tam vela krat pocul stratovarius. No ale hudobnici su fakt dobri a ani hudba neni zla
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #12 kedy: 31. December , 2005, 16:13:42 »

pustil som si vsetky ukazky a vobec som nemal pocit nejakeho pokroku.ako hudobnikom im nieje co vycitat ale oznacovat toto ako progres? fakt musim suhklasit s rastom a swordym ze toto nieje skutocne nic nove. na jednej strane to hraju vsetko fajn a na druhej strane ma nelakalo nic na tej muzike aby som si to vypocul druhy krat.
Zaznamenané

o-yep sro
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #13 kedy: 17. Január , 2006, 20:12:07 »

rastis: maju par songov, v ktorych su nepopieratelne niektore priznaky progressu. myslim, ze v carry on napriklad. ja viem, ze toto z kapely este progresivnu bandu nerobi, ale na druhej strane oznacit ich ako lacny metal, na ktorom nie je zhola nic progresivneho, je minimalne taky isty extrem, ako to oznacenie, ktore pouzil dano. akurat on to myslel zartom...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 17. Január , 2006, 20:40:58 »

čo sa týka toho vtipného žánrového zaradenia, tak si myslím, že väčšina piesní z poslednej štúdiovky \"Temple Of Shadows\" to zaradenie spĺňa. A určite nejde o tuctovky. Toto len tak niekto nezahrá. Na webstránku asi dali také prístupnejšie veci.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.