kuker
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 20. Máj , 2008, 10:33:33 » |
|
dobre chlapci hovorte si co chcete mne sa zvuk MT2 paci a budem ho nadalej vyuzivat tak ako sa mne paci moj zoom g2 a budem ho aj nadalej vyuzivat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
@ntonios
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156
Rock & Metal is not just a genre,it's a lifestyle.
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. Máj , 2008, 11:05:32 » |
|
vidis kazdy mame svoj sound
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 20. Máj , 2008, 11:24:00 » |
|
vidis kazdy mame svoj sound ano, a nahodou stym zoom sa daju robit celkom slusne zvuky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
@ntonios
pravidelný návštevník
Príspevkov: 156
Rock & Metal is not just a genre,it's a lifestyle.
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 20. Máj , 2008, 20:32:30 » |
|
ano, a nahodou stym zoom sa daju robit celkom slusne zvuky...
ved jasne tato nova generacia zoomov je kvalitka celkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 11. September , 2008, 22:29:46 » |
|
cela firma ZOOM je kokotina...horší zvuk ma už len ATARI počitač....viem o čom hovorím...pred rokmi som hral na 707 II, to je sprostosť... tretotriedny zvuk vhodný na zabavy dedinské...no a MG... ja mam osobne 100W MG a som veľmi spokojný, najlepší tranzistor, aký som kedy mal....lampa to nieje...ale zvuk je to perfect...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 11. September , 2008, 22:33:03 » |
|
cela firma ZOOM je kokotina...horší zvuk ma už len ATARI počitač....viem o čom hovorím...pred rokmi som hral na 707 II, to je sprostosť... tretotriedny zvuk vhodný na zabavy dedinské...
No ale ved 707 je pre decka,ktore začinaju na gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 11. September , 2008, 22:42:04 » |
|
viem o čom hovorím...pred rokmi som hral na 707 II, to je sprostosť...
tak isto vies, ze uz dinosaury vymreli a zoom prisiel uz davno s novou seriou, ktora je IMO za tie peniaze celkom slusna a na hony vzdialena od tych starych chrastitok..
|
|
« Posledná zmena: 12. September , 2008, 07:28:12 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 11. September , 2008, 22:43:18 » |
|
tak isto vies, ze uz dinosauri vymreli a zoom prisiel uz davno s novou seriou, ktora je IMO za tie peniaze celkom slusna a na hony vzdialena od tych starych chrastitok.. to niesu tie plastové sračky, ktoré vyzeraju, že gitarista ani dotknuť sa nemá, bo ich zlomi???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 11. September , 2008, 22:47:14 » |
|
to niesu tie plastové sračky, ktoré vyzeraju, že gitarista ani dotknuť sa nemá, bo ich zlomi???
www.zoom.co.jp a postuduj si.. poznam tie nove multaky.. na posratie to nie je, ale isto to stoji za vyskusanie a rozhodne to nie je tak zle, ako tvrdis ty, na zaklade skusenosti so starou seriou daju sa z toho dostat zaujimave zvuky a aj dobre zvuky..
|
|
« Posledná zmena: 11. September , 2008, 22:48:19 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 11. September , 2008, 22:53:47 » |
|
www.zoom.co.jp a postuduj si.. poznam tie nove multaky.. na posratie to nie je, ale isto to stoji za vyskusanie a rozhodne to nie je tak zle, ako tvrdis ty, na zaklade skusenosti so starou seriou daju sa z toho dostat zaujimave zvuky a aj dobre zvuky.. mne na zoome vadil najme overdrive a fuzz.... proste sola na overdrive zneli akoby som jebal kladivom po zabradlí....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 12. September , 2008, 06:12:52 » |
|
mne na zoome vadil najme overdrive a fuzz.... proste sola na overdrive zneli akoby som jebal kladivom po zabradlí....
ty mas prirovnania mne sa celkom fan hra na tej mojej Zoom G2.. len sa pomaly, ale isto idem hrnut do BOSS GT-10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 12. September , 2008, 09:13:49 » |
|
a aky horsi tranzistor si este mal, gitara do televizora a dvd prehravaca sa nepocita.. nechapem preco sa tak klames, vsak ty to nepocujes ? ake ze lampa to nie je, pocul si niekedy vobec hrat lampovy amp?
Hej mal som lampu... svoju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Tomgunny
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 12. September , 2008, 10:00:41 » |
|
Aku ?Nočnu lampu? Už som to tu spomínal, mal som starého fendra lampového, ale ked mi pred koncertom raz odišlo, tak som to vrátil a radšej som si potom kúpil tranzistor... lampa je lepšia... ale vtedy som nemal peniaze na nu a chcel som na niečom hrať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|