Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 16. December , 2007, 02:10:47 » |
|
Pitu,ty mas vraj frajerku,takze si mimo hry. So Zuzkou som sa uz predbezne dohodol,takze si dajte pohov Frajerku nemám, takže som stále v hre.. Čo sa týka cvičenia rýchlejších behov, je dobré si všetky postupy, ktoré cvičíte, postupne zakomponovať do svojich sól v rôznych podobných formách a variáciach na ne.. Poriadne to vymakať a potom vo svojich skladbách používať. Tak sa to dobre zažije, nech sa neskôr dokáže v tom tempe aj improvizovať..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 16. December , 2007, 09:07:12 » |
|
v Smoke on the water je pomale solo.... Blackmore ho ale na koncertoch zahral vzdy rychlejsie oproti studiovke... teda vkladal tam rozne virtuozne vsuvky s kapelou mame spraveny cover tohto songu.. v sole zahram prve uvodne tony, potom improvizujem a zaver zahram tiez origos
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 16. December , 2007, 09:39:36 » |
|
Hej, ved si to musim sprijemnit . Obycajne cvicenia (ako stupnice a pod.) ma nebavia, no to myslím nebaví nikoho, ja mám celkom dobrú knižku od Gambaleho na každý mod rôzdne variácie, to je väčšia zábava ako cvičiť stupnice od hora dole a takto si tie stupnice i precvičím
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 09:41:05 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 16. December , 2007, 17:00:59 » |
|
ako sa vola ta knizka presne prosim ta? to znie je celkom zaujimavo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 16. December , 2007, 17:33:51 » |
|
nejakú dobrú čisto basgitarovú pesničku poradte bo hrať na base dookola to isté ma prestáva baviť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 16. December , 2007, 21:44:27 » |
|
ja som tiez kedisy drtil smoke..casom zistis ze speed king je ajtak king
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 16. December , 2007, 22:31:35 » |
|
dovolim si nesuhlasit...rychlost ziskavas pri cviceni modov s metronomom...a nie na solach od deep purple ...a kde su tam rychlejsie pasaze??? Len aby tvoje sola potom neboli len behy od hora dole po hmatniku bez hlavy a paty. Rychlost ziskavas tym, ze hras cokolvek a akolvek. Pretoze aj rychlost je len a len spravna technika ukladania prstov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 17. December , 2007, 10:25:04 » |
|
nejakú dobrú čisto basgitarovú pesničku poradte bo hrať na base dookola to isté ma prestáva baviť
Michael Mannring .. skus si najst nieco odneho ... taky basgitarovy maniak :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 17. December , 2007, 18:05:14 » |
|
ako sa vola ta knizka presne prosim ta? to znie je celkom zaujimavo
musicman to dobre napísal: Improvisation Made Easier, ale mám ešte dve také jednoduchšie: The Frank Gambale Technique Book I a II
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 23. December , 2007, 14:24:32 » |
|
huh prave sa snazim nejako naucit somewhere over the rainbow a vychadza mi z toho taka jemne jazzova verzia :-D ... toto este bude haluz :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 24. December , 2007, 20:56:43 » |
|
a vy basisti čo hrávate keď ste len tak doma a nemáte si s kým zajamovať. Len tak sami pre seba nejakú pesničku na basgitar e nehrávate? Nejakú kde hraje len basa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 25. December , 2007, 12:55:14 » |
|
a vy basisti čo hrávate keď ste len tak doma a nemáte si s kým zajamovať. Len tak sami pre seba nejakú pesničku na basgitar e nehrávate? Nejakú kde hraje len basa.
Napriklad toto:
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 25. December , 2007, 15:02:47 » |
|
makam na sole Final CountDown od EUROPE.....
potom na solo od children of bodom SilentNightBodomNight
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku