Zuzka
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 10. Január , 2008, 23:01:33 » |
|
Lebo ja som hral okrem takej tvojej aj klasicku upravu pre jednu gitaru. Viem asi co myslis. Pocula som to hrat niektorych na youtube. Nemas k tomu nahodou spolahlive taby?
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 10. Január , 2008, 23:05:21 » |
|
Viem asi co myslis. Pocula som to hrat niektorych na youtube. Nemas k tomu nahodou spolahlive taby? Mam k tomu spolahlive noty
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 10. Január , 2008, 23:06:03 » |
|
Mam k tomu spolahlive noty No, tak nic. Dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 10. Január , 2008, 23:33:12 » |
|
tento fesak to hra celkom pekne Teda ja sa do toho nevyznam neucil by som sa to ani z neviem ale ak to budes vediet zuzka velmi rad sa dojdem kuknut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 11. Január , 2008, 14:06:27 » |
|
tento fesak to hra celkom pekne Teda ja sa do toho nevyznam neucil by som sa to ani z neviem ale ak to budes vediet zuzka velmi rad sa dojdem kuknut Akordy uz celkom ovladam, takze ked chces. Mimochodom. Ked to niekto hrava a vie, ktory styl tam v band in box je na to najlepsi, tak mi prosim napiste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 11. Január , 2008, 14:32:17 » |
|
Akordy uz celkom ovladam, takze ked chces. Mimochodom. Ked to niekto hrava a vie, ktory styl tam v band in box je na to najlepsi, tak mi prosim napiste. Myslim, ze bossanova alebo latino, ale skor ta bossanova. Nemam vsak band in box, no ta skladba je v tomto style.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 11. Január , 2008, 14:38:26 » |
|
Myslim, ze bossanova alebo latino, ale skor ta bossanova. Nemam vsak band in box, no ta skladba je v tomto style.
Viem, ze je to bossa nova. Ale myslim kontretne, ktoru tu haluz mam vybrat, aby sa to podobalo co najviac. Skusala som tam nejake tie bossa, ale moc sa mi to nepodoba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jasomto
Hosť
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 11. Január , 2008, 20:42:26 » |
|
trosku odveci ale neviem si poradit. pred casom som tu niekde nasiel odkaz na slovenske guitar pro taby. bolo tam dost tabov od jaromira nohavicu...jeho hudbu mam dost rad ...ale hladam a niekde to zmizlo..neviete co ,kde a preco? no a aby to bolo aj k teme tak povedzme ze teraz momentalne makam na hladani tejto spominanej temy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 11. Január , 2008, 23:44:53 » |
|
trosku odveci ale neviem si poradit. pred casom som tu niekde nasiel odkaz na slovenske guitar pro taby. bolo tam dost tabov od jaromira nohavicu...jeho hudbu mam dost rad ...ale hladam a niekde to zmizlo..neviete co ,kde a preco? no a aby to bolo aj k teme tak povedzme ze teraz momentalne makam na hladani tejto spominanej temy zmiznut to mohlo z dovodu autorskych prav a kde? no tak to snad dojdes na to aj sam ale akordy sa daju v pohodicke zohnat volne na nete, a pri nich byvaju aj taby niekedy, cize v tomto nejaky vleky problem nevidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 11. Január , 2008, 23:47:14 » |
|
Akordy uz celkom ovladam, takze ked chces. ked chcem, tak mi to zahras, alebo ako ? inac pekne ze ta v sestnastich zaujimju taketo veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 11. Január , 2008, 23:53:43 » |
|
ked chcem, tak mi to zahras, alebo ako ? inac pekne ze ta v sestnastich zaujimju taketo veci Jasne, akordy mi uz idu v pohode. Uz si len prisposobujem nauceny rytmus trosku, aby to bolo co najkrajsie . A mozem Ti to zahrat Hej, pred rokom by som na to este povedala, ze: to co ste mi pustili? Cim dlhsie hram, tym viac sa rozvijam a vazim si hudbu .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 12. Január , 2008, 00:53:11 » |
|
zmiznut to mohlo z dovodu autorskych prav a kde? no tak to snad dojdes na to aj sam Neviem o tom, ze by zverejnovanie akordov, pripadne notacie (samozrejme, ak to niekto nevydal knizne) bolo porusovanie autorskeho prava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 12. Január , 2008, 00:55:14 » |
|
Neviem o tom, ze by zverejnovanie akordov, pripadne notacie (samozrejme, ak to niekto nevydal knizne) bolo porusovanie autorskeho prava
no myslim ze je.. lebo z tohto dovodu boli zakazane guitarpro a aj z www.powertabs.net museli stiahnut powertaby, neviem akoto ze na ultimate-gutiar to moze stale byt:) kvoli guitarpro bola aj peticia, tie stiahli z mysongbook kedysi davnejsie , priznam sa ze neviem aky je momentalny stav..
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 12. Január , 2008, 00:57:34 » |
|
no myslim ze je.. lebo z tohto dovodu boli zakazane guitarpro a aj z www.powertabs.net museli stiahnut powertaby, neviem akoto ze na ultimate-gutiar to moze stale byt:) kvoli guitarpro bola aj peticia, tie stiahli z mysongbook kedysi davnejsie , priznam sa ze neviem aky je momentalny stav.. Ale to plati pre USA... my sme , pokial dobre viem, na Slovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 12. Január , 2008, 02:22:36 » |
|
presne tak..a pokial ja viem, ultimate funguje na zaklade toho, ze servre maju v rusku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|