Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 08. August , 2006, 12:29:29 » |
|
homar napísal:kewin napísal:momentalne nemakam na nicom, chcel by som nejakeho hendrixa, poradte nieco od neho voodoo child:whistle: Sice of topic ale nieje to nahodou voodoo chile, pokial ja viem.AJ rene lacko pouziva tento nazov. A na stretol som sa s nim na viacerych hendrixovych strankach. Momentalne makam na vlastnej tvorbe v style hardrocku bluesu a jazz rocku, len chcem tomu dat dobre slova aby to malo ducha. Dalej cvicim sola-smoke on the warter-made in japan, burn, jump, crossroads, a niektore behy zo steve morse solo-Dp-total abandon
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 08. August , 2006, 13:57:07 » |
|
tomino napísal:homar napísal:kewin napísal:momentalne nemakam na nicom, chcel by som nejakeho hendrixa, poradte nieco od neho voodoo child:whistle: Sice of topic ale nieje to nahodou voodoo chile, pokial ja viem.AJ rene lacko pouziva tento nazov. A na stretol som sa s nim na viacerych hendrixovych strankach. Momentalne makam na vlastnej tvorbe v style hardrocku bluesu a jazz rocku, len chcem tomu dat dobre slova aby to malo ducha. Dalej cvicim sola-smoke on the warter-made in japan, burn, jump, crossroads, a niektore behy zo steve morse solo-Dp-total abandon ...je to Woodoo Child - Slight Return...B). na origos obale albumu takze aj Lacko sa moze mylit....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 08. August , 2006, 14:26:44 » |
|
Dugo napísal:tomino napísal:homar napísal:kewin napísal:momentalne nemakam na nicom, chcel by som nejakeho hendrixa, poradte nieco od neho voodoo child:whistle: Sice of topic ale nieje to nahodou voodoo chile, pokial ja viem.AJ rene lacko pouziva tento nazov. A na stretol som sa s nim na viacerych hendrixovych strankach. Momentalne makam na vlastnej tvorbe v style hardrocku bluesu a jazz rocku, len chcem tomu dat dobre slova aby to malo ducha. Dalej cvicim sola-smoke on the warter-made in japan, burn, jump, crossroads, a niektore behy zo steve morse solo-Dp-total abandon ...je to Woodoo Child - Slight Return...B). na origos obale albumu takze aj Lacko sa moze mylit.... Je to mozne uvazdaju nazvy-voodoo chile a voodoo child (slight return).Ale povodna piesen je myslim voodoo chile kedze vysli obe na jednom albume electric ladyland a kedze voodoo chile bola umiestnena skorej predpokladam ze slight return znamena improvizacka na temu tejto piesne atiez bola umiestnena na zaver tejto dosky.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 01. Október , 2006, 14:16:22 » |
|
Children Of Bodom ...songy z albumu HATE CREW DEADROLL ..six poundera a trapim sa s chockenhold a hate crew deadroll :unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hammetko
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 01. Október , 2006, 20:13:35 » |
|
Paul gilbert- Intense rock 1 ale ide to pomaly....moc casu nemam ale snazim sa:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 01. Október , 2006, 20:44:29 » |
|
dnes som cvicil ten hnusny C7 rozklad z montyho cardasu...ble
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 01. Október , 2006, 21:11:07 » |
|
astaroth777 napísal:Children Of Bodom ...songy z albumu HATE CREW DEADROLL ..six poundera a trapim sa s chockenhold a hate crew deadroll :unsure: ou;) good luck.. ja som sa akoze pustil do Warhearts, uvidime do kedy ma to bude bavit...kedze tie arpegia.. :woohoo: hlavne ze je sranda, ked sa do toho pri tom zapocuvam ake sracky produkujem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 02. Október , 2006, 07:03:30 » |
|
Naposledy som cvičil pravú ruku-v Zore na Budvare.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 02. Október , 2006, 10:45:28 » |
|
MNe doniesol ucitel lahodku najhrubsieho zrna - Francesco Tarrega - Spomienky na Alhambru, krasne brutal tremolo od zaciatku do konca...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 02. Október , 2006, 11:10:00 » |
|
midnightstranger napísal:MNe doniesol ucitel lahodku najhrubsieho zrna - Francesco Tarrega - Spomienky na Alhambru, krasne brutal tremolo od zaciatku do konca... Krásna vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 23. Október , 2006, 22:18:57 » |
|
teraz 2 sola : Aces high-Iron maiden Are you gonna go my way(ktore sa mi furt nedari nejak dostat do tempa)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 23. Október , 2006, 22:39:32 » |
|
ja cvicim kliky. :sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 23. Október , 2006, 22:46:23 » |
|
roberto napísal:ja cvicim kliky. :sick: uz zas? ci este stale.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 27. Október , 2006, 20:35:02 » |
|
kazdy den, kazdy den..
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 28. Október , 2006, 00:01:45 » |
|