cubo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 26. Október , 2008, 12:28:04 » |
|
A mame tu novu jolanu... hral na tom niekto? Lebo vyzera pekne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. Október , 2008, 12:36:18 » |
|
Škoda,že polovica tej stránky nefunguje.A škoda,že trošku nezmodernizovali dizajn,trošku viac.Ľudia majú v oku staré prašivé Jolany.Ja neviem,to je ako teraz Komunistická strana.Ale čierne Tornado aj Diamant sú vskutku pekné.A preškoda toho rotary switch-u,aj keď je to iba kozmetická záležitosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 26. Október , 2008, 13:10:38 » |
|
ktora z tych dvoch je Jolana? s tou jednou by som sa veru zahral
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. Október , 2008, 16:47:40 » |
|
ktora z tych dvoch je Jolana? s tou jednou by som sa veru zahral no vsak to je ta nova...dali sa radsej na obchod s bielym masom ten obrazok zachytava prerod od hudobnych nastrojov k ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. Október , 2008, 23:41:04 » |
|
no vsak to je ta nova...dali sa radsej na obchod s bielym masom (...) na tom zarobia viac ako na gitarach
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 27. Október , 2008, 16:08:16 » |
|
...trocha sa vrátim v čase....mám takúto špeciálku....pri renovácii krku tam gitarár omylom napísal Graciosa....stáva sa....hmatník bol prepražcovaný a na krku sa upravil profil aby to nebolo také poleno...teraz sa na nej hrá super...zvukovo je čudná má neskutočný twang....výstup snímačou je síce slabý, ale ak sa zapojí do poriadne silného preampu ten zvuk je zabijak.....
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 19. Máj , 2009, 13:49:52 » |
|
...trocha sa vrátim v čase....mám takúto špeciálku....pri renovácii krku tam gitarár omylom napísal Graciosa....stáva sa....hmatník bol prepražcovaný a na krku sa upravil profil aby to nebolo také poleno...teraz sa na nej hrá super...zvukovo je čudná má neskutočný twang....výstup snímačou je síce slabý, ale ak sa zapojí do poriadne silného preampu ten zvuk je zabijak.....
Mam take snimace na jednej home-made gitke a hraju celkom zaujimavo. Podla mna asi jedny z naj snimacov, co Jolana vyrobila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. Marec , 2010, 06:35:34 » |
|
- TeleStrat o ako ste snivali (mozno aj bez srandy, mne sa lubi )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 20. Marec , 2010, 10:46:40 » |
|
- TeleStrat o ako ste snivali (mozno aj bez srandy, mne sa lubi ) pekna prezentacia, pekna gitara. zaujali mam 2 veci - ze sa ten DM Area da zapojit do medzipolohy iba s jednou cievkou nech to nebrumi (aj som sa zamyslal, ze naco ma 4 vyvody, len mi akosi prislo divne, ze by to malo seriozne hrat len s polkou cievky, kedze su nad sebou a take malicke na rozdiel od dvojkolajnice) a potom sa mi tam lubil ten direct bridge pickup switch, fakt sikovne a takisto mi bol sympaticky ten marketingovy tah, spravit takyto signovany nastroj. som zvedavy na cenu. ozaj - v com to akoze malo byt Tele ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 20. Marec , 2010, 10:52:51 » |
|
ozaj - v com to akoze malo byt Tele ?
v tom ze ma dva chromove potenciometre..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 20. Marec , 2010, 11:25:03 » |
|
zaujimava gitara... dal by som prec to tremolo, grc peral pickguard by som nahradil klasickym 3-vrstvovym bielym, namiesto toho modreho transparentneho by som dal ciernu farbu a bola by to ukrutna mnamka
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. Marec , 2010, 12:19:05 » |
|
ta diamantka sa mi celkom pozdáva neviete kde by sa to dalo zohnať ? mýslim tu novú...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. Marec , 2010, 13:22:50 » |
|
Ta gitarka sa mi dost paci, chcel by som si ju ohmatat, ze kam sa posunula ceska vyroba... Moze to byt velmi zaujimavy kusok !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. Marec , 2010, 13:27:30 » |
|
to henych tele je super.. paci sa mi to.. bude to aj realne v ponuke? na stranke som to nejak nevidel zatial tak zrejme to je len prototyp.. len aby to nedopadlo tak ze henychovi spravili ppci gitaru a vsetko ostatne co odtial vyjde bude jedna velka tycka
citacia od henycha: Bylo mi řečeno že bude na krámech za cca 23 000, - Kč, což je myslím opravdu slušná cena, vzhledem k tomu, že ta kytara je minimálně na stejné úrovni jako moje japonské Fendery RK.
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2010, 13:43:44 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|