Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 00:19:42
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Extreme  (Prečítané 18256 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 26. Jún , 2006, 23:13:53 »

iMbUS napísal:
Citácia
to az potom prisiel 2 unlimited

NAA NA, NAA NA NAA NA, NAA NA NAA NA, NAA NA THERE`S NO LIMIT! ha ha ha ha ha ha To boli casy. :woohoo:
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 26. Jún , 2006, 23:27:07 »

progrocker napísal:
Citácia
iMbUS napísal:
Citácia

NAA NA, NAA NA NAA NA, NAA NA NAA NA, NAA NA THERE`S NO LIMIT! ha ha ha ha ha ha To boli casy. :woohoo:

Sorry, ale to nebolo NAA NA, ale NOU NOU Žmurk Ale zase sme zbytocne zasrali (ja) temu kapele, ktora si to nezasluzi, takze poprosim zamykacieho admina, nech tu povysava :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 26. Jún , 2006, 23:28:57 »

rastis napísal:
Citácia
progrocker napísal:
Citácia
iMbUS napísal:
Citácia

Sorry, ale to nebolo NAA NA, ale NOU NOU Žmurk Ale zase sme zbytocne zasrali (ja) temu kapele, ktora si to nezasluzi, takze poprosim zamykacieho admina, nech tu povysava :)

Ta aspon vidis, ze som to zas moc nepocuval. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 26. Jún , 2006, 23:36:21 »

progrocker napísal:
Citácia
...
Ta aspon vidis, ze som to zas moc nepocuval. Žmurk

Nikdy nie je neskoro zacat:

Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #49 kedy: 27. Jún , 2006, 06:38:11 »

pitu napísal:
Citácia
Z tých vecí, čo spomenul Imbus, je len Innuendo pre mňa zásadný album. Sú tam úžasné veci, niektoré ako napr hneď Innuendo nie úplne docenené. Geniálne tam spieva Mercury, muzika je perfektná, dokonca aj klipy sú v mnohom úžasné. Bohužiaž tiež prišiel ten album už pri ústupe rockovej muziky z médií.
Cely album je uplna pecka .A tie spanielky v strednej casti skladby Innuendo nenahraval nik iny ako Steve Howe .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #50 kedy: 27. Jún , 2006, 09:20:09 »

tak to som netusil...
Ked som bol maly hlupy queenak, tak som dostal na meniny v roku 1993 kazetu Greatest Hits II a vsetko som mal odtial rad, okrem skladby Innuendo a I\'m Going Slightly Mad...tie dve som pretacal :)
Najviac som zral One Vision, najme koli tomu vokalnemu koncu, co som myslel, ze Freddie je boh, ze to tak vie zaspievat. Spoluziaci pocuvali dokola use your illusion a ja som koli bohemian rhapsody nezapadol do party Smútim :silly:
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #51 kedy: 27. Jún , 2006, 09:29:47 »

No Rasťo, pre teba je téma o hudobných dramaturgoch, ktorí nechcú púšťať normálnu muziku sranda, ale bohužiaž je to pravda. Žmurk
Je to presne z čias ako sa dostali naši B3 jednou prerábkou Mission Impossible do pozornosti a hneď potom nejakým záhadným spôsobom na posty hudobných dramaturgov v dvoch vychytených rádiách. Ešte som poznal niekožko podobných. A vtedy sa rozhodlo (asi vplyvom nemeckého nástupu dancefloru), že rocková muzika neletí, tak sa nebude ani púšťať. Vôbec nesrandujem, slovenské rockové kapely moc šancí nemali, aby ich púšťali v rádiách. Akotak sa to zmenilo až s celosvetovým nástupom newmetalu a neopunku. Ale to už je tiež trochu o inom. Teraz sú už celkom v móde jednoduché rockovopopové popevkové veci, kde sa nejaká kompozícia a gitarové sóla (v podstate nijaké sóla) moc nenosia. Aj keď je to aspoň nejaká alternatíva pre mladých, čo tie rádiá počúvajú, k tejto vlne hip-hopu.

Momentálne rádiá počúvam len občas v aute, keď ideme niekam na hranie a dosť ma tie hektické reklamovo nabúchané komprimované vysielania otravujú. Nechápem, ako to môže niekto celé dni počúvať. :)
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #52 kedy: 27. Jún , 2006, 09:40:05 »

Imbus - predsa len na skladbu Innuendo treba asi dorásť. To nie je moc na povrchné vnímanie pubertálneho dieťaťa, ktoré zatiaž muziku vníma len okrajovo. Žmurk
Ako fagan som počúval Elán, Olympic, Žbirku a iné naše rockovopopevkové kapelky. Potom na strednej sa mi do uší dostali poriadne staré svetové rockové veci, heavy metal, Beatles, Queen a pod.. . Nie som moc na módne trendy ako Rastis, radšej sa vyberiem sám, čo sa mi páči. Teraz mám naozaj široké spektrum hudby, ktorú si vypočujem. A rád mám doma aj ticho. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #53 kedy: 27. Jún , 2006, 13:11:02 »

pitu napísal:
Citácia
... Nie som moc na módne trendy ako Rastis, radšej sa vyberiem sám, čo sa mi páči. ...

Tym si chcel povedat, ze za mna si veci, ktore sa mi maju pacit vybera niekto iny ? Okrem toho, ze tu casto a rad kecam o inych zanroch zabavnej hudby ako o \"povinnych\" rockovych omielackach, tak raz za cas sa snazim otvorit aj temu s niecim vseobecne vnimanym, ako \"hodnotnym\" (Glass, Corea... ...). Tak si mozme mrknut, kolko maju podobne temy zobrazeni a koho asi taka hudba zaujima. Pravidelne tam napise vacsinou iba Progrocker, ktory ma tiez so zakladanim tem o inej muzike, ako donemoty DP, DT, LZ.... podobnu skusenost, ako ja.

A teraz si to podme rozmenit trosku na drobne. Zmierme sa s tym, ale rockova hudba, tak ako ju tu pocuva 99,99% fora je aj tak v ramci ostatnej populacie iba mensinovy zaner. Pocuva ju sice niekolko nasobne viac ludi, ako mojich Glassov a Frippov a neviem koho, ale aj tak ich nie je dost, aby ju malo dovod vysielat komercne radio. Uz sa opakujem, ale radio vysiela pre tych, ktorych je viac, a na ktorych sa da cielit reklama. Takto to funguje na celej Zemeguly - kazda komercna stanica vysiela +/- to iste. Mysliet si, ze su za tym zakerni dramaturgovia je detinske a smiesne.

Ano - v kazdej vacsej krajine s normalnym medialnym trhom funguju aj mensinove radia pre uzsi okruh posluchacov. To, ze na Slovensku take radio neexistuje znamena, ze bud sa nema sancu uzivit alebo nie je nikto ochotny do toho ist - treba si vybrat.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #54 kedy: 27. Jún , 2006, 13:26:48 »

Rastis - vôbec mi nevadia témy o dorbých kapelách, ktoré zakladáš, tie mám aj ja rád. Žmurk
Čo je ale vežmi zvláštne, že na toto fórum ťaháš dosť často veci, ktoré majú ku gitare a gitarovej muzike naozaj ďaleko. A toto fórum je predsa len o inom.

Čo sa týka rockovej muziky, mám ju vežmi rád, vežmi rád si zahrám rockové veci (aj keď je to tiež len vežmi obšírne škatužkovanie) a nemyslím si, že je menšinový žáner. Stačí si pozrieť, aká hudba prevláda na letných festivaloch, v kluboch a krčmách, kde sa hrá živá muzika a pod...  Stále mám pocit, že je to jeden z väčšinových žánrov, ktorému sa len \"komerčne\" zamerané médiá viac vyhýbajú.

Mimochodom rocková muzika je len jeden z mnohých žánrov, ktoré mám rád.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 27. Jún , 2006, 13:31:36 »

pitu napísal:
Citácia
...Čo je ale vežmi zvláštne, že na toto fórum ťaháš dosť často veci, ktoré majú ku gitare a gitarovej muzike naozaj ďaleko.....

Hej Phil Glass a Bobby McFerrin maju ku gitarovej hudbe naozaj dost daleko. Prave preto mame kategoriu iny zaujimavy muzikanti.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 27. Jún , 2006, 13:32:27 »

pitu napísal:
Citácia
...Stále mám pocit, že je to jeden z väčšinových žánrov, ktorému sa len \"komerčne\" zamerané médiá viac vyhýbajú.....

Tak mi vysvetli, preco to asi tak robia ?
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #57 kedy: 27. Jún , 2006, 13:33:11 »

Caute. Teraz sa tu nebudem obuvat do nejakeho \"sporu\" o vkus, len chcem povedat, ze je to trochu aj o zakernosti dramaturgov, v sirsom zmysle o urcitom type mafie, ktora urcuje modne trendy. Sposob trhovosti v masmediach pracuje na obratenom principe, cize najprv sa posluchac vychova v urcitom duchu, vnuti sa mu (doslova) urcity zaner, modny zvuk a potom sa objavi ovocie tohto pocinu a ludia zacnu kupovat to, co sa hra v mediach.
Napr. si vobec nemyslim, ze zaciatkom 90 tych rokov by bolo doslo k nejakemu zvlastnemu ukazu v rockovej hudbe a preto sa prestala postupne hrat v mediach. To bola podla mna riadena zmena. V mediach a producentskych centrach sa zacal presadzovat iny ako umelecky princip, zacali prevladat ekonomicke kriteria. Velki vyrobcovia potrebuju spotrebitelov a reklamu. Dnesi tiezumelci su preto rychlokvasenymi produktami managerskych rozhodnuti, certa stareho zalezi na tom, ci dobre hraju alebo spievaju... Ide o medium, ktore preda co najviac CD, pancuch, fotoaparatov, Coly a cohokolvek... (spominate si na Spice Girls???Si píš!!!)
Konzumna spolocnost potrebuje kupujuceho, ktory po spotrebe produkt zahodi, znehodnoti a kupi si dalsi! Presne v tomto duchu funguje vacsina \"umelcov\" a \"skupin\", samozrejme nie cas na nejake umenie, sola, spev a podobne, to je zlozite a kto by sa tym zatazoval:-)
Cset a slava porazenym!!!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #58 kedy: 27. Jún , 2006, 13:44:02 »

rastis napísal:
Citácia
pitu napísal:
Citácia
...Čo je ale vežmi zvláštne, že na toto fórum ťaháš dosť často veci, ktoré majú ku gitare a gitarovej muzike naozaj ďaleko.....

Hej Phil Glass a Bobby McFerrin maju ku gitarovej hudbe naozaj dost daleko. Prave preto mame kategoriu iny zaujimavy muzikanti.

Presne o tých som hovoril...  :woohoo: :) :hm:

yngwinier - súhlasím s tebou. Žmurk

Naposledy upravil pitu, : 27.06.2006 o 14:45
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 27. Jún , 2006, 14:27:03 »

yngwinier napísal:
Citácia
Caute. Teraz sa tu nebudem obuvat do nejakeho \"sporu\" o vkus, len chcem povedat, ze je to trochu aj o zakernosti dramaturgov, v sirsom zmysle o urcitom type mafie, ktora urcuje modne trendy. Sposob trhovosti v masmediach pracuje na obratenom principe, cize najprv sa posluchac vychova v urcitom duchu, vnuti sa mu (doslova) urcity zaner, modny zvuk a potom sa objavi ovocie tohto pocinu a ludia zacnu kupovat to, co sa hra v mediach.
Napr. si vobec nemyslim, ze zaciatkom 90 tych rokov by bolo doslo k nejakemu zvlastnemu ukazu v rockovej hudbe a preto sa prestala postupne hrat v mediach. To bola podla mna riadena zmena. V mediach a producentskych centrach sa zacal presadzovat iny ako umelecky princip, zacali prevladat ekonomicke kriteria. Velki vyrobcovia potrebuju spotrebitelov a reklamu. Dnesi tiezumelci su preto rychlokvasenymi produktami managerskych rozhodnuti, certa stareho zalezi na tom, ci dobre hraju alebo spievaju... Ide o medium, ktore preda co najviac CD, pancuch, fotoaparatov, Coly a cohokolvek... (spominate si na Spice Girls???Si píš!!!)
Konzumna spolocnost potrebuje kupujuceho, ktory po spotrebe produkt zahodi, znehodnoti a kupi si dalsi! Presne v tomto duchu funguje vacsina \"umelcov\" a \"skupin\", samozrejme nie cas na nejake umenie, sola, spev a podobne, to je zlozite a kto by sa tym zatazoval:-)
Cset a slava porazenym!!!

toto si fakt vystihol...dnesne hviezdy su iba \"produkty\" na urovni coca coly a pracich praskov..
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 22 otázok.