Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 09:59:58
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kubriel  (Prečítané 10536 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #15 kedy: 11. Január , 2006, 11:05:23 »

Kvalita dreva bola super, takže to drevo sa ani nehne, boloriadne suché, nemusis mat obavy suché
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #16 kedy: 11. Január , 2006, 22:18:32 »

telo som frezoval ja, je to asi 6 rokoch schnuci topol.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #17 kedy: 11. Január , 2006, 22:39:20 »

aj 25 ročný mahagon praskne ak je presušený takže aby nebola až taká pohoda  a vzhžadom na ceny dr.parts  a slovenské prirážkybude to 3. trieda veď ide o to čo najviac zarobiť! Vraví slovenská logika zákazník je až na poslednom mieste takže aby o pol roka nebol problém. Raz neverím kvalite z takého zdroja ako muziker predsa tých min. 25% zisku musia mať.
Popiskujem si
Zaznamenané

tatko fóra
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #18 kedy: 11. Január , 2006, 22:50:43 »

takze basu ti vystruhal hopik z polena. ale telo vyfrezol robo a krk je dr.parts. co konkretne hopik struhal? kamarati tu nieco nesediB)

Naposledy upravil locksmith, : 11.01.2006 o 22:58
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #19 kedy: 11. Január , 2006, 23:35:46 »

aha... takze s tym vyfrezovanym drevom uz nebolo treba nic robit? takze tak! ja som sa divil, preco je ta basa taka obla ha ha ha
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 12. Január , 2006, 08:40:58 »

admin napísal:
Citácia
aj 25 ročný mahagon praskne ak je presušený takže aby nebola až taká pohoda  a vzhžadom na ceny dr.parts  a slovenské prirážkybude to 3. trieda veď ide o to čo najviac zarobiť! Vraví slovenská logika zákazník je až na poslednom mieste takže aby o pol roka nebol problém. Raz neverím kvalite z takého zdroja ako muziker predsa tých min. 25% zisku musia mať.
Popiskujem si

Už si spokojný? Už si to skritizoval, ten krk si držal v ruke? Myslím že o tom vieš všetko, pán DOKONALÝ. Predtým som mal krk od I. Kellera a musel som ho vratit.
locksmith: Na výrobe toho tela ma najväčšiu zásluhu Roberto/vyfrezovat a vyfrezovat je rozdiel/, len škoda ,že som to neodfotil ako to vyzeralo ked mi to \"telo\" prislo poštou. Stačilo len namontovat elektriku a krk. a gitara bola na svete.
Tu sa asi spochybni všetko.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #21 kedy: 12. Január , 2006, 08:53:29 »

Hopík - basička je fajn, poteší ručne vyrobená a keď aj hrá fajn, nie je o čom.

Admin mal len drobnú poznámku (vždy závisí od jeho dennej nálady). ha ha ha
Zaznamenané

hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 12. Január , 2006, 09:01:27 »

Pitu je to v pohode, len mi nedalo nereagovat.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #23 kedy: 12. Január , 2006, 09:07:15 »

Este sa niekomu nieco nepaci? Shut up! :)
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #24 kedy: 12. Január , 2006, 09:19:59 »

...este mne.... Je superpekna! Ta presvitajuca kresba cez farbu ma totalne rajcuje.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #25 kedy: 12. Január , 2006, 09:43:03 »

hopík napísal:
Citácia

Už si spokojný? Už si to skritizoval, ten krk si držal v ruke? Myslím že o tom vieš všetko, pán DOKONALÝ. Predtým som mal krk od I. Kellera a musel som ho vratit.
locksmith: Na výrobe toho tela ma najväčšiu zásluhu Roberto/vyfrezovat a vyfrezovat je rozdiel/, len škoda ,že som to neodfotil ako to vyzeralo ked mi to \"telo\" prislo poštou. Stačilo len namontovat elektriku a krk. a gitara bola na svete.
Tu sa asi spochybni všetko.

Hopik nebud hnidopich, ja som napisal ze som to telo vyfrezoval. Este sa skus do mna opriet, co viac chces za 500sk? Dostal si kvalitny material a nahrubo urobenu robotu. Komu sa nepaci, nech sa paci..
A vobec.. nikto tu predsa nepovedal ze si to zle urobil.

Naposledy upravil Roberto, : 12.01.2006 o 09:49
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 12. Január , 2006, 10:03:39 »

Roberto asi to vyznelo inač, ako som to myslel, a proti kvalite dreva nemam absolutne nič.
Len si myslím že tato debata sa ubera zlym smerom.
Mna konečný výsledok teší a človek ktkorý bude na tom hrať si urobí svoj názor.
Myslím si že to stalo za námahu.
Ďakujem všetkým ktorý mi pri tom pomôhli.
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #27 kedy: 12. Január , 2006, 11:36:59 »

vizuálne nádherná basa, dobrá červená farba, matný lak a javorový hmatník... ladí to k sebe, vyzerá na foto skoro ako nakreslená...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #28 kedy: 12. Január , 2006, 11:40:17 »

Myslím že to chce dávku odvahy pustiť sa bez skúseností to takéhoto niečoho a zvlášť keď je to pre syna.
Klobú dole.
Žmurk

Hopík alebo teda pán P.P. Asi ani som si nevšimol vašu reakciu ja som kritizoval muzikera nie basu ani prácu ani Vás.
Musím sa naučiť používať interpunkciu.Zle ste ma pochopil, alebo to tak vyznelo. Nechcel by som vedieť aký je nákup na ten krk
niekde v Korei. Len neznášam slovenskú nenažranosť majitelia muzikeru by predali aj matku keby im to prinieslo zisk.
Mať čo najviac tovaru a hlavne čo najväčší zisk.A starostilvosť o zákazníka podpora a všetko je v plienkach to nezdokonalia.

Takže je to moja zaujatosť voči nim možno závisť sám neviem. :blink: , ale nič voči Base.
Neznášam nenažranosť.Toť vsjo. Takže sa ospravedlňujem ak To vyznelo inak.
Ja teda vôbec nie som dokonalý a mám rád veci na poriadku neznášam domýšžanie a zaujatosť aj keď s tým druhým mám problém aj sám.

Som tu na Nete už vežmi dlho a mať kapitál iste mám lepší shop aj oveža skôr hlavne na nete ale na to som asi moc poctivý alebo málo ciežavedomý alebo som mal iné priority ako za každú cenu zbohatnúť, ale to by tu asi nebolo ani fórum a chodili by ste na muziker.Predsa tam sú dokonalí odborníci.
Na fórum som hrdý je to pre mňa viac ako 1mil. EUR mesačne pre majitežov muzikera!

Naposledy upravil admin, : 12.01.2006 o 12:08

Naposledy upravil admin, : 12.01.2006 o 12:19
Zaznamenané

tatko fóra
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #29 kedy: 12. Január , 2006, 11:59:03 »

nejaky antoniov basak ju skusal... ten by sa mozno mohol vyjadrit, lebo je pravda, ze nase nazory su trosku subjektivne...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.