Myslím že to chce dávku odvahy pustiť sa bez skúseností to takéhoto niečoho a zvlášť keď je to pre syna.
Klobú dole.
Hopík alebo teda pán P.P. Asi ani som si nevšimol vašu reakciu ja som kritizoval muzikera nie basu ani prácu ani Vás.
Musím sa naučiť používať interpunkciu.Zle ste ma pochopil, alebo to tak vyznelo. Nechcel by som vedieť aký je nákup na ten krk
niekde v Korei. Len neznášam slovenskú nenažranosť majitelia muzikeru by predali aj matku keby im to prinieslo zisk.
Mať čo najviac tovaru a hlavne čo najväčší zisk.A starostilvosť o zákazníka podpora a všetko je v plienkach to nezdokonalia.
Takže je to moja zaujatosť voči nim možno závisť sám neviem. :blink: , ale nič voči Base.
Neznášam nenažranosť.Toť vsjo. Takže sa ospravedlňujem ak To vyznelo inak.
Ja teda vôbec nie som
dokonalý a mám rád veci na poriadku neznášam domýšžanie a zaujatosť aj keď s tým druhým mám problém aj sám.
Som tu na Nete už vežmi dlho a mať kapitál iste mám lepší shop aj oveža skôr hlavne na nete ale na to som asi moc poctivý alebo málo ciežavedomý alebo som mal iné priority ako za každú cenu zbohatnúť, ale to by tu asi nebolo ani fórum a chodili by ste na muziker.Predsa tam sú dokonalí odborníci.
Na fórum som hrdý je to pre mňa viac ako 1mil. EUR mesačne pre majitežov muzikera!
Naposledy upravil admin, : 12.01.2006 o 12:08
Naposledy upravil admin, : 12.01.2006 o 12:19