Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 09:04:40
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: The Police  (Prečítané 9171 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #15 kedy: 11. Január , 2006, 23:25:36 »

ja umriem... pemtam si, ze aj tvoja reakcia na prichod karatiny bola akasi podivna... ci si to zle pametam? ha ha ha
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #16 kedy: 12. Január , 2006, 11:36:25 »

No, chcel ma zjest s kecupom...ha ha ha
A Police som si vzdy rada vypocula a vobec Stinga ako takeho, je to proste Pan muzikant a obklopuje sa dalsimi Panmi muzikantami, takze nehrozi, aby vypustil nieco nekvalitne...
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2006, 11:54:13 »

Fajn kapela, videl som od nich tusim na VH1 hodinovy koncert z Beatclubu tusim z roku 78 alebo 79 a boli fakt vyborne zohrati a srsala z nich energia. Summers je dobry gitarista, hral mimochodom v projektoch s kopou inych znamych hudobnikov ako Frippom, Brian Enom atd. Neviem, preco ich radili k punku, podla mna to bol skor taky mix punku a new wave konca 70tych rokov.

BTW., vitaj na fore roxanne. :cheer:
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
suro
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2006, 12:22:17 »

police super tak isto ako sting ako solo...naj u mna asi king of pain, every litlle thing.., roxanna sa mi tiez velmi paci ale viac u mna boduje verzia z all this time z 2001 ta bola uplne uplne super...:)
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #19 kedy: 12. Január , 2006, 14:07:05 »

aj tebe? :blink: mozno naozaj tak nevyzera...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
susa
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #20 kedy: 12. Január , 2006, 15:20:29 »

max - mas nejaky dobry prehlad kto sa nachadza na fore co sa tyka nezneho pohlavia :-P

Police je super, mne sa najviac snad paci Englishman in New York :) aj Roxanne ma cosi do seba :) idem postahovat co najviac veci...B)
Zaznamenané
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #21 kedy: 12. Január , 2006, 16:12:26 »

Susa : No to vies, som ako kazdy poriadny muzikant, hluchy ale bystre oci.ha ha ha
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Roxanne
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #22 kedy: 14. Január , 2006, 11:53:47 »

Tak som tu znova. Takže teraz sú v tejto téme príspevky od všetkých báb? Tak čaute teda :)

Mne sa Englishman in New York moc nepáči. Teda, viem o čom to je, je to super vec, čo sa týka myšlienky, ale hudobne je to taká odrhovačka. - a možno zámer

To radenie k punku ma prekvapuje, hlavne kvôli textom, skôr už k ska, ale ani to nie...

Ja som zatiaž žiaden koncert nevidela.

Kubriel, teba je ťažko potrestať, ale vymyslela som to - dala som ti palec hore, aby si vedel ako sa k dáme správať:laugh:

Mám teraz koncert - asi z Fr, ale iba pesničky..

Naposledy upravil roxanne, : 14.01.2006 o 12:03
Zaznamenané

I dream at night and I only see your face
I look around and it\'s you I can\'t replace
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #23 kedy: 15. Január , 2006, 16:29:34 »

Mne sa Englishman in New York paci tiez, mas pravdu, ze to je mozno odrhovacka, ale na jednej strane Every breath you take je potom urcite tiez. A na druhej strane v Englishmanovi sa mi velmi paci ta stredna swingova pasaz. Ta posuva tu skladbu trosku inam. Žmurk
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #24 kedy: 15. Január , 2006, 17:56:50 »

Ten bigbajz a za nim ten swing je to najlepsie na englishmanovi, bez toho by to mozno znelo ako odrhovacka...ale velmi kvalitna...Žmurk
Zaznamenané

suro
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #25 kedy: 16. Január , 2006, 11:46:44 »

kurnik tak aj chcem robit take odrhovacky;)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 18. Január , 2006, 16:36:46 »

čo poznám pesničky od The Police sú to  reggae skladby, v ktorých to občas vyústi do fujnového punku. tiež som vzhliadol koncert na VH1 z beat clubu a vežmo sa mi páčila nekonečná verzia pesničky SO LONELY.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2006, 02:03:29 »

To, do čoho vyústia skladby The Police, má ďaleko od punku. Žmurk

\"So lonely\" duplom, je to perfektná vec.
Zaznamenané

suro
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #28 kedy: 25. Január , 2006, 10:39:29 »

mozno tak ich oblecenim na tej vh1 to bol punk...:) myslim ze to bol sting kto raz na koncerte na ich prvom turne v statoch zahlasil v punkovomm klube: teraz si dame dame trocha punku: bude to mat patetticky text a bude to falosne;)peace nic proti punkuB)
Zaznamenané
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #29 kedy: 29. Marec , 2006, 00:07:46 »

Police mam strasne rad, vzdy po urcitom case sa k nim vraciam a stale tam najdem nieco nove... Every breath you take bola u mna tiez jedna z prvych skladieb, ktoru som sa snazil naucit, stalo ma to vela bolesti, no stalo to zato... Roxanne patri medzi moje najoblubenejsie pesnicky.
Samozrejme, ze na Stingov koncert v juny v Ba mam uz listok a tesim sa jak maly... Dufam, ze z tohto fora je nas tu takych viac...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.