kubriel
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Január , 2006, 23:25:36 » |
|
ja umriem... pemtam si, ze aj tvoja reakcia na prichod karatiny bola akasi podivna... ci si to zle pametam?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Január , 2006, 11:36:25 » |
|
No, chcel ma zjest s kecupom... A Police som si vzdy rada vypocula a vobec Stinga ako takeho, je to proste Pan muzikant a obklopuje sa dalsimi Panmi muzikantami, takze nehrozi, aby vypustil nieco nekvalitne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2006, 11:54:13 » |
|
Fajn kapela, videl som od nich tusim na VH1 hodinovy koncert z Beatclubu tusim z roku 78 alebo 79 a boli fakt vyborne zohrati a srsala z nich energia. Summers je dobry gitarista, hral mimochodom v projektoch s kopou inych znamych hudobnikov ako Frippom, Brian Enom atd. Neviem, preco ich radili k punku, podla mna to bol skor taky mix punku a new wave konca 70tych rokov.
BTW., vitaj na fore roxanne. :cheer:
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
suro
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2006, 12:22:17 » |
|
police super tak isto ako sting ako solo...naj u mna asi king of pain, every litlle thing.., roxanna sa mi tiez velmi paci ale viac u mna boduje verzia z all this time z 2001 ta bola uplne uplne super...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Január , 2006, 14:07:05 » |
|
aj tebe? :blink: mozno naozaj tak nevyzera...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
susa
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Január , 2006, 15:20:29 » |
|
max - mas nejaky dobry prehlad kto sa nachadza na fore co sa tyka nezneho pohlavia :-P Police je super, mne sa najviac snad paci Englishman in New York aj Roxanne ma cosi do seba idem postahovat co najviac veci...B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Január , 2006, 16:12:26 » |
|
Susa : No to vies, som ako kazdy poriadny muzikant, hluchy ale bystre oci.
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
Roxanne
nováčik
Príspevkov: 8
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. Január , 2006, 11:53:47 » |
|
Tak som tu znova. Takže teraz sú v tejto téme príspevky od všetkých báb? Tak čaute teda Mne sa Englishman in New York moc nepáči. Teda, viem o čom to je, je to super vec, čo sa týka myšlienky, ale hudobne je to taká odrhovačka. - a možno zámer To radenie k punku ma prekvapuje, hlavne kvôli textom, skôr už k ska, ale ani to nie... Ja som zatiaž žiaden koncert nevidela. Kubriel, teba je ťažko potrestať, ale vymyslela som to - dala som ti palec hore, aby si vedel ako sa k dáme správať:laugh: Mám teraz koncert - asi z Fr, ale iba pesničky.. Naposledy upravil roxanne, : 14.01.2006 o 12:03
|
|
|
Zaznamenané
|
I dream at night and I only see your face I look around and it\'s you I can\'t replace
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. Január , 2006, 16:29:34 » |
|
Mne sa Englishman in New York paci tiez, mas pravdu, ze to je mozno odrhovacka, ale na jednej strane Every breath you take je potom urcite tiez. A na druhej strane v Englishmanovi sa mi velmi paci ta stredna swingova pasaz. Ta posuva tu skladbu trosku inam.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 15. Január , 2006, 17:56:50 » |
|
Ten bigbajz a za nim ten swing je to najlepsie na englishmanovi, bez toho by to mozno znelo ako odrhovacka...ale velmi kvalitna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
suro
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Január , 2006, 11:46:44 » |
|
kurnik tak aj chcem robit take odrhovacky;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Január , 2006, 16:36:46 » |
|
čo poznám pesničky od The Police sú to reggae skladby, v ktorých to občas vyústi do fujnového punku. tiež som vzhliadol koncert na VH1 z beat clubu a vežmo sa mi páčila nekonečná verzia pesničky SO LONELY.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2006, 02:03:29 » |
|
To, do čoho vyústia skladby The Police, má ďaleko od punku. \"So lonely\" duplom, je to perfektná vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
suro
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 25. Január , 2006, 10:39:29 » |
|
mozno tak ich oblecenim na tej vh1 to bol punk... myslim ze to bol sting kto raz na koncerte na ich prvom turne v statoch zahlasil v punkovomm klube: teraz si dame dame trocha punku: bude to mat patetticky text a bude to falosne;)peace nic proti punkuB)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 29. Marec , 2006, 00:07:46 » |
|
Police mam strasne rad, vzdy po urcitom case sa k nim vraciam a stale tam najdem nieco nove... Every breath you take bola u mna tiez jedna z prvych skladieb, ktoru som sa snazil naucit, stalo ma to vela bolesti, no stalo to zato... Roxanne patri medzi moje najoblubenejsie pesnicky. Samozrejme, ze na Stingov koncert v juny v Ba mam uz listok a tesim sa jak maly... Dufam, ze z tohto fora je nas tu takych viac...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|