Hosť
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 06. Jún , 2006, 21:18:29 » |
|
magez napísal:rudy napísal:Prečo tie debaty vždy končia tymi blbymi smajlikmi ? asi preto, ze nakoniec aj tak vzdy clovek dospeje k tomu, ze sa hada o chujovinach a tie niekore smajliky to krasne vystihuju, napriklad tento - :silly: :silly: . Niekedy sa mi zda,že ked sa stracaju argumenty a ochota prijat nazor druhych tak sa použiju smajle.No možno to tak nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 07. Jún , 2006, 10:05:42 » |
|
myslim si, ze pre zakaznika je to len pozitivnejsie, ze Behr. \"vykrada\" drahsie pristroje... Pred dakymi 4 rokmi STUDENT( ) \"dostatocny\" gitarovy aparat nezohnal, dnes sa daju zohnat krabicky po litri a 120W hlavy so simulaciami za 8000... nikto nenuti kupovat prave behringer... kto chce Hi-End IMHO kupi Hi-End za tolko co predtym, kto nema cez co hrat, predtym nemal a teraz ma relativne slusnu vybavu za vybornu cenu... kvalita je tomu casto umerna ale nemozem si stazovat... Naposledy upravil jolan, : 07.06.2006 o 11:07
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 08. Jún , 2006, 18:46:18 » |
|
ja neviem o com tu zas tocite, :dry: no takze kupil som UC100 chorus co je vlastne boss ch1 super chorus a wah pedal hell babe, ide to uplne v pohode, vsetko funguje ako ma, plastove prevedenie mi neprekaza ..jedine ze moj homemade mxr distortion + sa urazil a prestal fungovat :unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 16. Jún , 2006, 18:23:07 » |
|
ehm no dobre.. co znamena ked ide z toho chorusu pocas hrania take divne praskanie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. November , 2006, 22:21:07 » |
|
No mam otazku na BEHRINGER DIGITAL DELAY DD100 Potreboval by som daky delay a veru nemam dost penazi ani len na dd3 od bossa na inzerat a ked som uvidel ze tato skatulka od beh stoji bez dph 1000Sk tak si nie som isty ci to nekupit ale neviem ci by to neboli len zbytocne vyhodene peniaze a ci to moze byt az tak pocutelny rozdiel trebarz oproti dd3 a ked tak v com
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. November , 2006, 22:33:36 » |
|
bodom napísal:No mam otazku na BEHRINGER DIGITAL DELAY DD100 Potreboval by som daky delay a veru nemam dost penazi ani len na dd3 od bossa na inzerat a ked som uvidel ze tato skatulka od beh stoji bez dph 1000Sk tak si nie som isty ci to nekupit ale neviem ci by to neboli len zbytocne vyhodene peniaze a ci to moze byt az tak pocutelny rozdiel trebarz oproti dd3 a ked tak v com To isté by zaujímalo aj mňa. Plus kde sa to dá u nás zohnať, lebo v Muzikeri/na Medenej avenue to nemajú
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. November , 2006, 22:38:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. November , 2006, 22:39:52 » |
|
Treba to vyskusat. Ja som tu kedysi v nejakej podobnej teme nechal ukazky zvuku fialoveho distortionu Behringer, hrane cez kombo Fender Twin Reverb a ten zvuk nemal podla mojho vkusu ziadnu chybu. Ano - buster bol plastovy a ktovie ako dlho na podiu vydrzi, ale zase aj stal 5,50 Sk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 27. November , 2006, 22:41:22 » |
|
bodom napísal:Basys je na Slovensku pokial viem oficialny distributor Behringeru a aj ked sa zameriavaju na hi-end audio techniku, nemali by mat problem dodat vsetko a mnohe gitarove veci maju vraj aj skladom (tvrdili mi po telefone pred par mesiacmi)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 27. November , 2006, 22:53:46 » |
|
Neviete niekto, kde je Jeseniova 3/A?
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 27. November , 2006, 22:59:10 » |
|
padre - ak som to este pred minutou nevedel, tak uz to pomocou google viem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 28. November , 2006, 00:29:12 » |
|
rastis napísal:padre - ak som to este pred minutou nevedel, tak uz to pomocou google viem SAMOZREJME, ale našiel som len MHD mapku a z tej sa neviem vysomáriť. Podža plánu je to niekde medzi starým a novým mestom... a to je vlastne kde?:pinch:
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 28. November , 2006, 00:33:38 » |
|
A co si sa ty uz uplne s konom zrazil ? Vsak cez gugel (zadanie \"mapy\") je druhy link toto: http://mapy.zoznam.sk/Do okienka napises jeseniova, zadas, ze to ma byt ulica. Podla mapky zistis, ze je to na Kolibe Ked si vedla toho v rubrike objekty zadas, ze hladas zastavku MHD, povie Ti to, ze tam ide linka 203. Nespytaj sa teraz preboha, odkial chodi linka 203
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 28. November , 2006, 00:45:13 » |
|
Ja som na to išiel sofistikovane... zadal som hneď Jeseniova 3/A. Inu, mýliť sa je žudské. A nevieš, odkiaž chodí linka 203:) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku