Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 00:45:46
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: efekty BEHRINGER  (Prečítané 38744 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #105 kedy: 27. Marec , 2007, 19:21:46 »

Nuže-začnem kladmi. sú napísané v následujúcom odstavci:

A teraz zápory:
1- Nechutný plast! po dlhšom točení gombíkmi(skúšal som ho asi 3 minúty) sa začne celá vrchná strana krabičky rozpadať(nežartujem).

2- Na tento delay treba špeciálny adaptér(baterka sa minie počas 15 minút, ako mi bolo povedané). Za cenu krabičky+ adaptéru si môžem kúpiť ibanez DE7(čo je tiež nič moc, ale v každom prípade iná liga)

3- že nie je true bypass nikto nečakal, ale signál žerie NAOZAJ výdatne. Neviem, načo ho využíva. :)

4- Nemá tap tempo(asi kvôli chatrnej kostre- v podstate múdro ha ha ha)

5- výsledná hlasitosť sa nedá nastaviť tak, aby išiel von len zvuk efektu. Toto by som ešte prekusol.

6- Aj pri natočení feedbacku na 3/4 sú počuť najviac dve -tri opakovačky. Sila. Keď zatočíte úplne na doraz, mal by sa spustiť nekonečný počet opakovaní. A pri funkcii hold by mal robiť to isté- ani jedno z toho prirodzene nefunguje. Do 10 sekúnd máte dozvuk preč, aj keď si dáte maximálny čas. Popi*i.

7- Tlačítko time pri krútení nevydáva tie charakteristické elektro-zvuky, ale napr. pri prechode z 80 na 40ms krabička stíchne a začne hrať až pri 40. To na zoome 505II sa dalo vyhrať viac. Bleee

8- pri otočení tlačítkom mode(nastavuje časové rozmedzie) krabička opäť vypne a začne hrať až po dokrútení. Naživo rozhodne nepoteší(aj keď by som chcel vidieť jedinca, ktorý by s tým bol schopný koncertovať).

Proste zlé to je. Nič nefunguje ako má. Fakt to neberte.
« Posledná zmena: 27. Marec , 2007, 19:23:37 od don corleone » Zaznamenané

RED DEBILS
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #106 kedy: 01. Apríl , 2007, 17:28:25 »

cafte... chcel by som sa vas spytat na toto : http://www.muziker.sk/Default.aspx?content=detail&nid=3&nparams=kod_id:7019
prva otazka: ako to hra? je to zvukovo lepsie ako napr. ZOOM 505 alebo dokonca aj ako DigiTech RP50?
druha otazka: je to analogove alebo dogitalne? dik.  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #107 kedy: 01. Apríl , 2007, 18:17:59 »

Mozno trepnem, ale ja by som povedal, ze dnes uz vsetko zalozene na DDL (delaye, chorusy, flangery, phasery) je digitalne. Neviem si predstavit, ze by este nejaka firma vyrabala analogove oneskorovacky... Ale mozno sa mylim. Ak mate niekto nieco "analogove" mladsie ako 5 rokov, rozoberte to a povdzte mi, ci nie som uplne mimo  ha ha ha
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #108 kedy: 01. Apríl , 2007, 19:47:42 »

no toto som mal a podla vsetkeho to bolo analogove (prekutral som to troska)... Žmurk ved kto by tam pchcal do malej krabicky od chorusu digitalny procesor ze Popiskujem si

no som rad ze som sa toho zbavil, uprimne... bohvieco to nebolo, zvuk sa celkom dal na 15W kombe to slo ale potom to nejako prestalo hrat, po 2 dnoch zase zacalo tak som to radsej predal rychlo... Bavím sa skvele ale ten chalan si to pochvaluje minule som mu nahodou predaval repro zase Beeee ja by som to uz neriskoval konstrukcia nic moc, potaky sa nezdali, nejako to sumelo pri nastavovani a celkovo to je ako detska hracka...minule som mal digitech death metal a oproti tomu je cely behringer uplne na ** To co bolo? červená-von
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 01. Apríl , 2007, 19:53:59 »

no toto som mal a podla vsetkeho to bolo analogove (prekutral som to troska)... Žmurk ved kto by tam pchcal do malej krabicky od chorusu digitalny procesor ze Popiskujem si

Fuuha zíram
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #110 kedy: 01. Apríl , 2007, 20:07:57 »

no tak vyvedte ma niekto z omylu ak treba, bol tam maly plosak dva male integrace a par odporov plus nejake tie valcove cierne suciastky s bielimi pasikmi ktorym neviem prist na meno teraz No hanbím sa.. (kondenzatory??? ?§!. )

edit : ja som to povazoval za analog...tieto rudyho prispevky maju vypovednu hodnotu holy konsky este ked sa odhlasi a nevysvetli to :D :D
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2007, 20:11:35 od hangar_18 » Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #111 kedy: 01. Apríl , 2007, 20:11:10 »

Mozno trepnem, ale ja by som povedal, ze dnes uz vsetko zalozene na DDL (delaye, chorusy, flangery, phasery) je digitalne. Neviem si predstavit, ze by este nejaka firma vyrabala analogove oneskorovacky... Ale mozno sa mylim. Ak mate niekto nieco "analogove" mladsie ako 5 rokov, rozoberte to a povdzte mi, ci nie som uplne mimo  ha ha ha
Krabičky sa stále robia analógové,aj chorusy,flangery a phasery/chvalabohu/.Ale zas taký Digital Delay ako už sám názov hovorí asi analógový nebude.Analógové delaye sa robia tiež,ale sú to reedície starších modelov a stoja docela slušné peniaze./akože vintage/
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #112 kedy: 01. Apríl , 2007, 20:11:35 »

Aj 8 vyvodovy maly integrac moze byt digitalny (seriova EEPROM Beeee), aj analogovy (OZ).
Zaznamenané

max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #113 kedy: 01. Apríl , 2007, 20:48:28 »

Od Behringera mam FCB 1010 a myslim ze lepsi MIDI pedal by som v tejto a ani v o triedu vyssej cenovej kategorii nenasiel. Na druhu stranu sme mali prenajate studio (je to vlastne skusobna k prenajatiu, aby to nevyznelo velmi profi) asi pred tyzdnom, bolo tam basove kombo Behringer, dobre vyzerajuce ale ani za boha sme s toho nevedeli dostat slusny zvuk.
Ja som trosku skepticky k Behringer produktom, pravdepodobne infikovany z roznych for ale myslim ze sa postupne lepsia a vzdy sa da nieco pouzitelne vybrat.
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2007, 21:05:06 od max » Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #114 kedy: 01. Apríl , 2007, 20:59:20 »

tak podla mna Behringer ma celkom slusne iba rozne mixpulty, tie boli celkom fajne, inak som sa nestretol s moc dobrymi vyrobkami od nich
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #115 kedy: 11. Apríl , 2007, 13:46:02 »

Ten behringer delay teraz predávajú v muzikeri. Vyskúšal som- a bol som šokovaný. Nečakal som žiadny zázrak, ale to čo išlo z tej veci... Ten efekt je použiteľný ako ťažítko, aj to doňho treba dať baterku. Proste prirodzene nepoužiteľný zvuk... Jedným slovom:

Z A K A Z U J E M
Nesuhlasim s Tebou don.

k bodu 1.
ten plast je fakt nechutny, vidiet ze setria kde sa da, ale ze by sa rozpadal, to nie. Neviem ako si s nim zachadzal, ale mne sa nezdal nachylny k roszypaniu sa. (skusal som ho dohromady asi 3hodiny )

k bodu 2.
cele tie tri hodiny som tam mal baterku a vsetko bolo ok. Samozrejme do efektov treba alkalicke a nie "WONDER-ky" za 19,90Sk

k bodu 3.
signal papaju vsetky efekty bez true bypass, teda aj tento behringer. Po chvile hrania s vypnutym efektom a naslednom vyradeni efektu zo signalovej cesty nie je tak markatne citit stratu signalu. Ked efekt zapojis do paralelnej slucky na aparate a nastavis na nom aby von z neho isiel len delayovany signal tak ti to moze byt uplne fuk ci papa alebo nepapa..

k bodu 4.
tap tempo nema, ale kto by ho v takejto cenovej relacii cakal?

k bodu 5.
nezmysel.!! ten prvy potenciometer otoc na max v smere hodinovych ruciciek Žmurk

k bodu 6.
dalsi nezmysel. pri funkcii hold to danu frazu opakuje az do bezvedomia... pri nastaveni feedbacku na polovicu som pocul 10 opakovani..

k bodu 7.
pri nastavovani hodnoty sa sprava naozaj zvlastne, ale to je len tym, ze je to digitalne...

k bodu 8.
potenciometer na nastaveni mode funguje ako prepinac! pri pokruteni nedokonci danu nahratu frazu, ale zacina odznovu na novej hodnote. mam rackovy delay a robi to iste.. skvor ma mrzi praskanie pri kruteni potenciometrom TIME...

zaver: za 1200Sk je to fajn vecicka. robi to co ma.. samozrejme nemozeme mat na nu take naroky ako na delaye od BOSSu, ale za tie peniaze je to uplne v poriadku. samozrejme profesional radsej siahne po niecom kovovejsom, ale pre zaciatocnikov skvela vec.
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2007, 20:00:39 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #116 kedy: 11. Apríl , 2007, 13:50:10 »

moj stary otec vravieva: Nie sme taki bohati aby sme si kupovali lacne veci
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #117 kedy: 12. Apríl , 2007, 00:46:56 »

Mates- bod po bode

1- bez komentára
2- tiež bez komentára
3-opäť bez komentára
4- Tap tempo má aj Dinosaur delay za 8 stoviek. Ale máš pravdu, väčšinou táto funkcia býva od tých 4000 vyššie.
5- to som samozrejme učinil. Ale delay na to vôbec nereagoval
6-mne to nefungovalo.
7- poznám kopu digitálov, ktorými sa dá vykrútiť do sýtosti. Moje Rockson echo stálo o dve stovky viac a ináč sa s ním vyblbneš. Žmurk
8- väčšina delayov neprestáva hrať ani pri nastavovaní módu.

Suma sumárum- tvoj kus bol možno nadpriemerný, môj nepodarok. Je fakt, že tieto lacné veci z jednej série sa od seba môžu radikálne odlišovať. Toto môže byť ten prípad. Ale to ty vieš aj bezo mňa. Žmurk
Zaznamenané

RED DEBILS
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #118 kedy: 12. Apríl , 2007, 02:45:41 »

Suma sumárum- tvoj kus bol možno nadpriemerný, môj nepodarok. Je fakt, že tieto lacné veci z jednej série sa od seba môžu radikálne odlišovať.

o tom absolutne pochybujem. Je uplna hlupost, aby sa od seba odlisovali, ked ide o seriovo vyrabane efekty s pouzitim rovnakych suciastok a technologie. vacsinov nove serie vyrobcovia uvadzaju pod inym oznacenim. ja som skusal DD100 aby som bol presny..

Zaznamenané

FALLGRAPP
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #119 kedy: 12. Apríl , 2007, 09:17:44 »

Suma sumárum- tvoj kus bol možno nadpriemerný, môj nepodarok. Je fakt, že tieto lacné veci z jednej série sa od seba môžu radikálne odlišovať.

o tom absolutne pochybujem. Je uplna hlupost, aby sa od seba odlisovali, ked ide o seriovo vyrabane efekty s pouzitim rovnakych suciastok a technologie. vacsinov nove serie vyrobcovia uvadzaju pod inym oznacenim. ja som skusal DD100 aby som bol presny..

MaTeS, sam sa stretavam v nasej firme s tym ,ze elektro zariadenia ,ktore dovazame su fakt casto osadene inymi suciastkami, dodane s inym adapterom... a ziadne upozornenie ,alebo odlisenie serie sa nekona. Proste najdu "tu istu" suciastku ,len lacnejsiu (a menej ,kvalitnu napr. s mensou zivotnostou) ,tak to tam prasknu. A testuje sa priamo v poli, co je pre nas ako servis pekne na hovno.
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2007, 09:19:45 od 5o » Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.