Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 22:57:59
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: efekty BEHRINGER  (Prečítané 38720 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #135 kedy: 13. Máj , 2007, 11:26:45 »

ja kram nemam marian, klidek.

ked niekto napise  "v Lídl Music zlacneli od 25%" tak by som porovnaval ceny predtym a akcive u vas. nechapem co to ma s konkurenciou.

mne tu ale vobec nejde o tych 25%, ale o to, akou formou si robis reklamu
nazdravie na nedelny akciovy obed   Na zdravie!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #136 kedy: 13. Máj , 2007, 11:46:24 »

ked niekto napise  "v Lídl Music zlacneli od 25%" tak by som porovnaval ceny predtym a akcive u vas. nechapem co to ma s konkurenciou.

nazdravie na nedelny akciovy obed   Na zdravie!

nazdravie na nedelny akciovy obed   Na zdravie!

aj TEBE DOBRÚ CHUŤ - AK UŽ NIE JE PO NEJ! :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #137 kedy: 30. Máj , 2007, 14:25:23 »

mam otazku...urcite nekdo poznate tu skatulku od behringer za 1399 je to driver di box a vsetko dokopy..mam otazku...pocul som ze je tam predzosilovac....je to pravda???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #138 kedy: 07. Jún , 2007, 13:33:58 »

Ten behringer delay teraz predávajú v muzikeri. Vyskúšal som- a bol som šokovaný. Nečakal som žiadny zázrak, ale to čo išlo z tej veci... Ten efekt je použiteľný ako ťažítko, aj to doňho treba dať baterku. Proste prirodzene nepoužiteľný zvuk... Jedným slovom:

Z A K A Z U J E M

kupil som si (ak myslis te dd100) tento delay a som s nim plne spokojny... pouzivam ho v slucke, tranzistorove kombo crate. nevidim na nom najmensej chyby... sirka nastaveni je dostatocna, neprifarbuje mi zvuk nijak, dynamiku necha na pokoji a robi to co ma... ja ho mozem zase s cistym svedomim odporucit...
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #139 kedy: 10. Jún , 2007, 16:04:19 »

chcem sa spytat ci niekto pouzivate efekt UM100 ..ze aky zvuk to da a tak .. Na zdravie!
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #140 kedy: 10. Jún , 2007, 20:51:24 »

chcem sa spytat ci niekto pouzivate efekt UM100 ..ze aky zvuk to da a tak .. Na zdravie!
z Behringerackych dist. je asi najlepsi. je to kopia Metal Zonu od BOSSu
Zaznamenané

FALLGRAPP
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #141 kedy: 10. Jún , 2007, 23:24:42 »

Kúpil som si delay dd100 Behringer,za liter funguje slušne,škoda že je plastový :--(((
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dustin
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #142 kedy: 25. Jún , 2007, 21:54:56 »

ja mam behringer- bass overdrive BOD100 .. a zatial  poho, teda aspon pre mna.  :) 
a teraz som si kupil behringer- SF300 Super Fuzz SF-300, ale este nedosiel, som zvedavy ako bude fungovat.
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #143 kedy: 28. Jún , 2007, 12:53:26 »

je aspon od Behringera dobre to Tremolo? asi iba to by som mozno zobral..
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #144 kedy: 28. Jún , 2007, 13:02:42 »

je aspon od Behringera dobre to Tremolo? asi iba to by som mozno zobral..

ja mam tremolo od behringera a nevidim v nom problem. robi to co ma, aspon pre mna
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 28. Jún , 2007, 13:04:20 »

celkovo tu novu seriu krabiciek ja osobne hodnotim velmi pozitivne, mam ich niekolko a nesklamali ma ani nazivo
Zaznamenané

Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #146 kedy: 28. Jún , 2007, 13:09:17 »

jedni vravia tak, druhi tak...clovek potom nevie. Chcelo by to vyskusat ale v NR to nemaju.  Je mi do plaču
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 28. Júl , 2007, 20:49:17 »

Ja som si práve objednal do svojho racku multiefekt Behringer Virtualizer 2024. Vraj to má 24-bitové prevodníky, na rozdiel od svojho modelového predchodcu nízky šum a prekvapivo dobrý zvuk, aspoň čo som si pozrel recenzie, tak ľudia to chvália, robí to presne to čo má, len vraj to ovládanie je des, lebo to má len pár čudlov a v menu nasekaných desiatky parametrov - trebárs len sekcia dynamického procesora ich má tridsať ... takže ho asi dosť dlho budem kŕmiť dátami, kým si ho napresetujem a potom na tom niekde pred ľuďmi zahrám - o firemných presetoch si samozrejme ilúzie nerobím.

Nakoľko som efektovo dosť nenáročný a stačí mi delay a občas hall, myslím si, že tento efekt by mohol byť pre mňa O.K. Ak ho vyskúšam, napíšem na neho recenziu.
« Posledná zmena: 28. Júl , 2007, 20:59:06 od Predator » Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #148 kedy: 28. Júl , 2007, 21:45:40 »

Ja som si práve objednal do svojho racku multiefekt Behringer Virtualizer 2024. Vraj to má 24-bitové prevodníky, na rozdiel od svojho modelového predchodcu nízky šum a prekvapivo dobrý zvuk, aspoň čo som si pozrel recenzie, tak ľudia to chvália, robí to presne to čo má, len vraj to ovládanie je des, lebo to má len pár čudlov a v menu nasekaných desiatky parametrov - trebárs len sekcia dynamického procesora ich má tridsať ... takže ho asi dosť dlho budem kŕmiť dátami, kým si ho napresetujem a potom na tom niekde pred ľuďmi zahrám - o firemných presetoch si samozrejme ilúzie nerobím.

Nakoľko som efektovo dosť nenáročný a stačí mi delay a občas hall, myslím si, že tento efekt by mohol byť pre mňa O.K. Ak ho vyskúšam, napíšem na neho recenziu.

som zvedavy
Zaznamenané

WEIRD THRASH
predator
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 28. Júl , 2007, 21:54:45 »

Aj ja.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.