Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 08:38:42
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: wireless systemy  (Prečítané 5516 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« kedy: 09. Október , 2004, 00:05:51 »

no neviem ci sa toto hodi medzi gitary ale inde som to nevedel zaradit :) . zaujimalo by ma ake poznate wireless systemy pre gitary.. aky je rozdiel mezdi diverzitnymi a nediverzitnymi sustavami... ake s tym mate skusenosti, vas nazor na wireless pre gitaru... ja si myslim ze to je celkom dobra vec (aspon sa nepotknem o kabel na stagei ako sa mi to raz stalo Smútim ) aj ked niekto vravi ze drot je drot :)))
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #1 kedy: 09. Október , 2004, 08:24:25 »

Ja skusenosti s wireless moc nemam. Zopar znamych ho pouzivaju. Ja som verny klasike. Pouzivam PlanetWaves kable. Je to rozdiel oproti lacnym kablom. Wireless zrejme nedokaze preniest 100% zvuku ako klasicky kabel.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 09. Október , 2004, 14:07:00 »

Ono je to o cene, ako pri vsetkom. Ak to bude stat par korun, bude to fungovat na hovno - ruchy, vypadky, zly zvuk. Ak to ma fungovat na 100%, bude to stat viac, ako bezna elektricka gitara. Diverzitny znamena, ze ma 2 anteny a pracuje na dvoch fekvenciach, cize ovela mensie riziko vypadkov...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 09. Október , 2004, 17:58:36 »

vysielacka je fajn vec... mna by zaujimalo, preco je to take drahe. velmi zdatny radioamater urcite dokaze zmastit take zariadenie ovela lacnejsie. a s vybornymi parametrami.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #4 kedy: 10. Október , 2004, 08:49:24 »

mno ja mam z toho trochu strach...proste cez kabel som spokojny...a naco signalu do cesty stavat navyse dalsie tranzistory...neviem neverim ze to bude presne taky zvuka ko cez kabel...ale na druhej strane ked sa mam priznat..tak som to este neskusal...a mozno ked vyskusam tak sa mi to zapaci....a urcite aj ta volnost stoji za to....mno ale zasa naspak do reality...gitaristi to pouzivaju tak 50 na 50..mno ale v neprospech hovori urcite cena tych lepsich zariadeni...to si radsej kupim neaku inu kravinku na gitaru...asi tak...
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 10. Október , 2004, 12:00:30 »

no drahe je to hlavne preto ze to nie je tvar ktory sa bezne predava.keby sa to predavalo tak ako napriklad nejake boostre tak by cena bola urcite nizsia.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 10. Október , 2004, 16:21:49 »

METALHAMMER - profika na velkom podiu s kablom dnes nenajdes pomaly ani u nas, nieto vonku, takze asi to predsa len moze fungovat ci veris alebo nie :) . Ze je to drahe je fakt, resp. tie systemy co drahe niesu, az tak spolahlivo nefunguju...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #7 kedy: 10. Október , 2004, 16:56:30 »

mno...u nas mozno nie..ale satriani a vai boli na kablocheste nedavno..neviem ci este nie su....polovica basakov tak isto......najlepsie by mi asik padlo keby som to raz dade vyskusal...ael skusat v hudobninach wireles systemi sa mi zda take cudne....hehe...kto z nas na fore ma wireles...a ako je s tym spokojny......aj anketa by sa tu mohla vypisat.....hmm guitman..
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 05. December , 2004, 12:28:33 »

takze som si kupil wireless :) tak cakam kym mi pride, potom vam poviem zazitky , vyhody, nevyhody
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 05. December , 2004, 15:49:54 »

Radsej nas potom vsetkych pozvi na koncert, kde sa bez kablu vysantis dosytosti Žmurk
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 11. December , 2004, 12:36:52 »

no koncert sme mali v utorok 7.12, mal som tam pozicany bezdrot. taky strasi Audiotechnica VHF nediverzitny,fachcil v poho, vysantil som sa ako male decko :D, je to sranda.nevyhodou bolo ze bolo relativne male podium a ked som bol v predu tak mi kamosky snurky rozvazovali :) najblizsie ked bude daky koncert tak napisem :)
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #11 kedy: 21. Máj , 2005, 22:39:40 »

Ja pouzivam Nady URR-10. To je UHF diverzitny wireless system do racku. Som s tym velmi spokojny. Žmurk Zaujimave, ked sa mi zacne vybijat baterka, zacne cervena LED-ka na vysielacke svietit, a pri takom slabsom brnkani to robi efekt ako square tremolo. :D No asi sa uz nevyraba lebo na Nady oficialnej stranke ho uz nevidim. Tak ako viacero veciciek ktore mam. A je ich trochu viac. :D
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #12 kedy: 21. Máj , 2005, 22:44:23 »

No samozrejme...nebolo to velmi drahe...tak do 10 000 Sk urcite. Podla mna to neprenasa az taky kvalitny zvuk, ako ked si kupite Sony za $2000, ale je to podla mna velmi kvalitne na tu cenu. Ta Nady ma vzadu taky prepinac na Low alebo High Output Level. Kabel je v tomto pripade asi nejaky Mid. :D
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 24. Máj , 2005, 08:30:35 »

Ja mam Samson Stage 55, celkom som s tym spokojny. ked sa zacne vybijat baterka tak mi to tiez robi tremolo, dokonca niekedy aj ked je nova baterka. Ale ako student elektrotechniky mozem povedat ze je to zapricinene slabsim napatim (nabijacia baterka ma 8.4V) a dochadza k nestabilizacii oscilatora ktory je vo vysielacke. Oscilator je tam nastaveny na 9V tak sa nemozme divit ze to nejde ako ma :), preto treba alkalicke bateruocky :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #14 kedy: 30. Máj , 2005, 01:12:43 »

a co to stoji ta sranda ?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.