rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 25. August , 2008, 18:27:51 » |
|
nahraj obe cez rovnake nastavenie ampy nech pocujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 25. August , 2008, 20:22:05 » |
|
a nemas rozlicne struny ? ze na tej co viac rezonuje mas hrubsie a na V-cku tensie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 26. August , 2008, 19:47:40 » |
|
nahraj obe cez rovnake nastavenie ampy nech pocujeme
tak taky mikrofon co by zachytil tento basovy rozdiel nemam:) inak, dnes som na nej hral a ten zvuk mi hladi dusu. skvele daco:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 27. August , 2008, 11:22:04 » |
|
pekna gitara, gratulujem..
ked som studoval nejake materialy ohladom stavby gitar, tak viacero vyrobcov sa zhodovalo v nazore, ze gitara ma mohutnejsi zvuk a teda aj viac basov, ak je materialu za kobylkou viacej (mysli sa ta cast ako ma Vcko ten V vykroj) a Vckova konstrukcia tela ma v tejto oblasti toho materialu pomenej. mozno to je sposobene tym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 27. August , 2008, 13:57:40 » |
|
pekna gitara, gratulujem..
ked som studoval nejake materialy ohladom stavby gitar, tak viacero vyrobcov sa zhodovalo v nazore, ze gitara ma mohutnejsi zvuk a teda aj viac basov, ak je materialu za kobylkou viacej (mysli sa ta cast ako ma Vcko ten V vykroj) a Vckova konstrukcia tela ma v tejto oblasti toho materialu pomenej. mozno to je sposobene tym.
iny zas tvrdia ze tvar to neovplyvnuje vobec ako napriklad jurkovic z ceska. ja mam gitaru co ma tiez kvazi za kobylkov V tvar este aj floyd rose a basuje podla mna dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 01. Január , 2009, 23:49:45 » |
|
moj novy kusok, ktory konecne dorazil expresnym dostavnikom z prahy. v podstate o tejto base neviem nic, okrem toho ze lavacka, cierna, znacka K&K cize Lozjo Krajicek, priebezny krk a moznost volby medzi aktivnou a pasivnou elektrikou. zajtra snad zistim viac, ked ju podrobim prudkemu skumaniu kazdopadne to zatial vyzera na super nastroj.
|
|
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 23:50:26 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 01. Január , 2009, 23:52:09 » |
|
Oh la la, Krajíček robí veľmi zaujímavé žirafky. Aká je v ruke? Čo ťa vlastne vyšla aj s dopravou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 02. Január , 2009, 00:02:02 » |
|
vies co neviem aka je to trieda basy, myslim si ze krajicek robi/robil? viac typov od lacnejsich po drahsie ale nech to je akakolvek verzia, cena bola prijatelna. hra sa na nu super, ale nie som basak (len si robim radost) tak to neviem adekvatne posudit. je to pohodlne hranie, cely tvar tela je velmi prijemny. telo je akoby prehnute do mierneho U, takze si ju krasne posadim na brucho a ide sa
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2009, 11:15:10 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 02. Január , 2009, 00:18:46 » |
|
krajicek ma velmi kvalitne kusy, tvarovo sa mi nepaci ale na jednom som hral a nemalo to chyby, kazdopadne gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 02. Január , 2009, 00:23:05 » |
|
myslim, ze si kupil vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 02. Január , 2009, 10:05:21 » |
|
fiha, tak by ma zaujimala ale ozaj cena, napis mi prosim do PM. lebo co si teda pametam KK basy, tak tie boli inde ako lacne rady ibanezu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 02. Január , 2009, 10:13:43 » |
|
hmm v cechach sa na bazare dlho valala a nebola predajna jedna, nakoniec padla tak na 9tis kc, takze ak to neni zrovna jeho top of the line, az tak zle to snad nebolo;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 02. Január , 2009, 10:39:59 » |
|
cena je otazka ponuky a dopytu. lavacke veci sa tazko kupuju a aj tazko predavaju. snad som sa neojebabral:)
nemozem sa na nu vynadivat. mne sa ten tvar pacil odjakziva a ani som nedufal ze sa k takej raz dostanem. dnes idem kupit maleho orangea 20w a uvidime ako to vlastne hra. na poriadny silny aparat kde by to mohlo riadne ukazat co dokaze bohuzial nemam dovod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 02. Január , 2009, 10:44:38 » |
|
20W si chod kupit do on boardu roland cube... am to aj efekty a hra to o triedu lepsie opytaj sa pistu58...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 02. Január , 2009, 10:47:13 » |
|
20W si chod kupit do on boardu roland cube... am to aj efekty a hra to o triedu lepsie opytaj sa pistu58...
orange som neskusal, ale tie rolandiky su prekvapivo dobre. na 100 verziu uz ma byt kazdu chvilu recenzia, ale zakky je niekde v deliriu. za tie ceny ktore rolandy maju su vazne super.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|