Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 16:23:56
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: locksmithove padla  (Prečítané 18906 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #105 kedy: 26. Január , 2009, 12:13:56 »

A este som nespomenul ako sa mi nepacia nazory pravorukych gitaristov, ze im lavacky pripadaju divne...myslim, ze aj lavaci chcu mat pri hre pohodlie. Fajn ked je lavak ktoremu pravacka nevadi...ma len stastie. Neviem si predstavit, ze by som mal potenciometre zadrbane niekde hore...ale i to je len nazor...Mne sa lavacky celkom rataju...
Ina, ja mam to stastie, ze i ked som lavak, tak hram ako pravak a nemusim sa zhanat po nicom specialnom...ale keby som hral opacne, tak chcem isto lavacku...a mimochodom...lavaci su predsalen vynimocny:)
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #106 kedy: 26. Január , 2009, 13:36:47 »

A este som nespomenul ako sa mi nepacia nazory pravorukych gitaristov, ze im lavacky pripadaju divne...myslim, ze aj lavaci chcu mat pri hre pohodlie. Fajn ked je lavak ktoremu pravacka nevadi...ma len stastie. Neviem si predstavit, ze by som mal potenciometre zadrbane niekde hore...ale i to je len nazor...Mne sa lavacky celkom rataju...
Ina, ja mam to stastie, ze i ked som lavak, tak hram ako pravak a nemusim sa zhanat po nicom specialnom...ale keby som hral opacne, tak chcem isto lavacku...a mimochodom...lavaci su predsalen vynimocny:)

lenze to je uplne nepodstatne ci si lavak alebo pravak, lebo ked chytis prvy raz gitaru tak si lavy ci uz ju mas napravo alebo nalavo. ja som tiez lavak a hram napravo co je podla mna + lebo dominantnu ruku mam lavacku a tou beham po hmatniku a ta je dolezitejsia ako ta s ktorou len rozozvucujem struny
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #107 kedy: 26. Január , 2009, 13:40:06 »

Nie je to tak celkom pravda. Obe ruky musia byt na rovnakej urovni, lebo ked ti prava zaostava za lavou, tak to aj tak nema ziaden zmysel a vysledny efekt je nulovy.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #108 kedy: 26. Január , 2009, 13:57:04 »

Nie je to tak celkom pravda. Obe ruky musia byt na rovnakej urovni, lebo ked ti prava zaostava za lavou, tak to aj tak nema ziaden zmysel a vysledny efekt je nulovy.
synchronizacia oboch ruk je podla mna jedna vec a rovnocennost oboch ruk je zase druha vec. nie kazdy je michael angelo batio  Žmurk
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #109 kedy: 26. Január , 2009, 14:22:08 »

no ved ide prave o ten synchron :).
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #110 kedy: 26. Január , 2009, 14:23:19 »

jasne, ze nebudem hrat na gitare ako na klavíri Bavím sa skvele...ako Angelo...
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #111 kedy: 27. Január , 2009, 08:37:05 »

No veru, Locksmith, mas pekne gitarky. Hlavne tie hand made...tie ja mozem...maju iste fluidum pre mna...ale i ten strat nie je na zahodenie...hoci Squier moc nemusim, ale nova seria Classic vibe stoji za to...ale pekne si ju vytunnoval...cudujem sa, ze si sem nehodil este nejake nahravky tych svojich guitár:).

dik za pochvalu gitar. s tymi nahravkami je to v tom ze ja tie gitary skor zbieram ako na nich cvicim Nezahrávaj sa teraz hram len na tu basu napriklad. nemam cas na vsetky...
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 08:38:30 od Locksmith » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #112 kedy: 08. Január , 2010, 20:04:35 »

spravil som si z dlhej chvile jednu spolocnu fotku mojich krasnych gitar. reku ako to vyzera tak vedla seba. ako vidno, na znacky si nepotrpim  Bavím sa skvele

* tri_moje.jpg (1180.81 KB, 1878x1944 - prehliadnuté 278 krát.)
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #113 kedy: 08. Január , 2010, 20:13:56 »

mam pokazeny monitor alebo vidím šecko zrkadlovo?  Bavím sa skvele Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #114 kedy: 08. Január , 2010, 20:19:33 »

nie nie to je image ha ha ha
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #115 kedy: 08. Január , 2010, 22:02:18 »

Znacky su ti na prd...tie pismenka nehraju... :)
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #116 kedy: 08. Január , 2010, 22:03:16 »

To v strede je asi Kato, nie? a napravo Sivcak?
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #117 kedy: 08. Január , 2010, 22:12:49 »

napravo je basa K&K - krajicek,
v strede je tazko povedat co. krk je od kata, telo od roberta, snimace od radyho... :D celok ma nazov Dr.G podla guitmana co pre mna s touto gitarou vykonal velmi vela ze to dal dohromady lebo to vyzeralo dost beznadejne.
no a nalavo je taky hybrid kde telo zostalo z mojho stareho squeira  a nasilim som donho vtlacil vysmeleny krk od zdenka vavrusu.

aparat neviem aky mam :D vyrobil ho neznamy majster v neznamom case. jedine ze pri poslednej odbornej udrzbe mi bolo povedane ze to nieje tak uplne lampa s uzasnym lampovym skreslenim s ktorym som sa roky hovadsky chvalil  Bavím sa skvele
akurat bednu viem co je zac, lebo som ju staval s kamaratmi.
« Posledná zmena: 08. Január , 2010, 22:17:48 od Locksmith » Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.