Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 22:31:24
Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: locksmithove padla  (Prečítané 19051 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« kedy: 23. Január , 2006, 20:41:43 »

tak toto je moja gitarka, ktoru obcas trapim. kedze som lavak a student, vyber nebol valny ale mozem povedat ze tato gitara je uplne v pohode a hra velmi dobre:evil:

byval to squier, teraz to zo squiera len spomienka a telo:whistle:
snimace: kent armstrong ott humbucker, single fender lace sensors gold.
krk: vyroba zdenek vavrusa, javor, gotoh zamykacie mechaniky

som zatazeny na obratene hlavy na krkoch. ked som kupil krk tak nesedel do povodneho tela. musel som si vyfrezovat potrebny otvor... nastastie to sadlo presne. a myslim ze vyzera frajersky.:side:

zvuk je super najma po tom ako hram cez celolampu hlavu. humbucker pri kobylke je udajne (tak mi povedali) najsilnejsi model aky kent armstorng vyraba a je to citit. kedze som dzn dzn dzn gitarista, je to ideal, hoci pri palmutingu citim nejake blato. musim vyzistit ci to je snimacom alebo aparatom. cisty zvuk kenta je otrasny... lenze na cistom zvuku som hral naposledy asi pred rokom ked som si zabudol prepnut kanal... zato lace sensory zneju vyborne aj na cisto a zrejme ich uz nevymenim. okrem zvuku si ich totiz cenim aj zberatelsky pretoze henry toth s nimi nahraval svoje cd v usa.

* Locksmith_strat.jpg (61.42 KB, 291x639 - prehliadnuté 655 krát.)
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 12:01:05 od Locksmith » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1 kedy: 23. Január , 2006, 20:50:03 »

pekna Bravooo
krk je ten od doktora?
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2 kedy: 23. Január , 2006, 20:51:30 »

ano od dr.karpathorkehoB)
Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #3 kedy: 23. Január , 2006, 21:06:13 »

Vzdy ked pozeram na lavacke gitary tak ma zacne boliet hlava ked sa to snazim pochopit. Je to ako obrateny vesmir pre mna :)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #4 kedy: 23. Január , 2006, 21:38:08 »

Locksmith> To blato je aparat koncepcie Marshall. Snimac s tym nic nema. Kedze je silny, ma zly cisty zvuk, tak to chodi.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5 kedy: 23. Január , 2006, 21:40:18 »

moze byt. ale ma to velmi solidny zvuk. a na to ze je to celolampa za 4500sk je uplny zazrakB)
hoci mam stale malu nadej ze to je snimacom.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #6 kedy: 23. Január , 2006, 21:42:33 »

Tak tu gitaru skus napriklad u Dartheza. Mas tam EL34, nie? Tie pri skresleni nemaju moc citatelne basy, 6L6 su v tomto ohlade lepsie. Lenze potom to uz nie je asi celkom ten Marshall zvuk.

Naposledy upravil martinlm, : 23.01.2006 o 21:43
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #7 kedy: 23. Január , 2006, 22:01:54 »

Nedá aby som nepochválil mladšieho brácha za vcelkom úspešné vyšžachtenie skvéru.
Vidím že portál dodáva odvahu aj neskúsenejším členom, a že sú šikovný.
Ale predsa mohol to nejako osignovať, takéto no name nemusím, stačil podpis centrofixou celkom originale.
Krk osadil bravúrne, klobúk dole. Myslím, že postúpila a, že ju nikdy nepredá jedine ďalšej vetve Locksmithovcov.

Popiskujem si

Naposledy upravil Mr.guitman, : 23.01.2006 o 22:05
Zaznamenané

tatko fóra
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #8 kedy: 24. Január , 2006, 10:48:04 »

fAKT ZAUJÍMAVÉ.
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #9 kedy: 24. Január , 2006, 11:47:20 »

paci sa mi takto vlastne vytunovana gitarka ma taky vlastny ....smrnc Žmurk
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #10 kedy: 24. Január , 2006, 12:13:09 »

ja mám hneď dve otázky...
na locksmitha: ten tuning sa finančne oplatil?
všeobecne: načo sú dobré žavácke gitary? (autá sa tiež nerobia pre žavákov a ešte som nepočul, že by kvôli tomu bol niekto horší šofér... sám som žavák a nemám s normálnou gitartou problém)
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #11 kedy: 24. Január , 2006, 12:16:58 »

no ja byt lavak kupim bielaho strata, farebny pas, dam parochnu a cigaretu medzi struny Žmurk
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #12 kedy: 24. Január , 2006, 12:37:04 »

iggy: tuning sa oplatil. ak to tak ratam, tak vstupny naklad bol 7400 za gitaru. za tie roky ked to zratam tak hodbota gitary je 12300sk v pripade ze to len tak sucho zratam alebo odratam co som vyhodil... skratka za 12000 mam strat co hra dobre. keby som si este teraz chcel kupit lavacku gitaru, tak ma to vyjde viac a aj tak si ju musim nechat doviezt pretoze take sa u nas nepredava.

mam inak este aj original fender lavacku akusticku gitaru co je uz uplny zazrak ze take daco som tu zohnal.

lavacke gitari su dobre najma pre lavakov:lol:  ale viem si predstavit aj pravaka co strasne tuzi vyzerat ako hendrix... ty si stastny lavak ked hras na pravackej gitare a nerobi ti to problem. ja som skusal v zaciatkoch hrat na pravaka ale neslo to. skoda len ze kopu inych veci robim ako pravak, lebo tieto lavacke veci lezu do penazi.

on ten tuning ani nebol az taky velmi nutny. gitara hrala dobre hned z obchodu. mal som vazne stastie na kus. ved sme vyberali asi styria z 11 kusov. nieje v bratislavskom kraji lavacky squier co by som nemal v rukach B)

bubla15: presne tak to ma byt:evil:

guitman pekne si to napisal. urcite by som to nesiel sam frezovat keby sme nemali toto forum. dalsi popud k samostatnemu frezovaniu bol ked som si zistoval za mi to gitarari urobia. take ze 2000sk a podobne sumy ma pobavili. mal som to hotove za 2 hodiny a vyzera to celkom slusne.netreba sa bat takychto veci.
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #13 kedy: 24. Január , 2006, 13:40:25 »

lavacke gitary su strasne divne... ked si chcem pozriet, ako vyzera v skutocnosti, musim si ju zrkadlovito otocit...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Vlado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 198

« Odpoveď #14 kedy: 24. Január , 2006, 21:14:54 »

tiez sa mi zdaju lavacke gitky cudne, neviem si to predstavit, ale ta tvoja vyzera celkom slusne. A toho squiera si kupil za 7900? A ako dlho ho mas?
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.