skuller
|
|
« kedy: 08. Február , 2006, 10:54:06 » |
|
Chcem sa sptat, aky imbusovy kluc(aka velkost) sa pouziva na nastavovanie tiahla krku. Dik.
Naposledy upravil martinlm, : 08.02.2006 o 11:04
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. Február , 2006, 11:06:02 » |
|
kokos, jak ma myklo, ked som zbadal tuto temu
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. Február , 2006, 11:07:13 » |
|
heh mna tiez napadlo ze aku musicmanu zas ides prezentovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 08. Február , 2006, 11:10:11 » |
|
no jo, prve co mi napadlo v tom moemente, ze \"imbus, ako nastavujes tiahlo v krku\" ...to by bola ale tema
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kuko
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Február , 2006, 11:10:45 » |
|
mno, nemam ho pri sebe, ale tak by ocko by som tipol ze by to mohlo byt cislo 5 a zaroven by ma zaujimala velkost imbusu na nastaavovanie vysky strun pri stratoch, lebo ja som moj stratil...
Napada ma ci tie velkosti nebudu rozne, lebo nechce sa mi verit ze by boli rovnake pri tolkych gitarach...:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
...a odlož si lož...
|
|
|
raibli
nováčik
Príspevkov: 12
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Február , 2006, 11:29:12 » |
|
samozrejme, ze velkosti su rozne. kedze ten otvor je len tazko pristupny, asi si tazko odmeras presny rozdiel, a tak ostava len zobrat sadu imbusov a primeriavat. trapas je, ked tam nesedi ziadny u nas predavany imbus ( napr. mexicke straty)- to ti ostava len ist do predajne a popytat, ci nemaju (mne takto chalanisko z GB music jeden len tak podaroval, inac by som nemal sancu ho zohnat)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Február , 2006, 11:45:44 » |
|
imbus napísal:kokos, jak ma myklo, ked som zbadal tuto temu Sak o to mi aj islo;) Kuko: skus to please zistit. Mam Ibanez a Epiphone a vyzera to, ze je to na obidvoch rovnake.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jack_6.3
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Február , 2006, 17:13:37 » |
|
no mne na Epine vlezie iba 4ka...ale ma volu takze by som tipol 4.5
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Február , 2006, 18:03:48 » |
|
raibli napísal:samozrejme, ze velkosti su rozne. kedze ten otvor je len tazko pristupny, asi si tazko odmeras presny rozdiel, a tak ostava len zobrat sadu imbusov a primeriavat. trapas je, ked tam nesedi ziadny u nas predavany imbus ( napr. mexicke straty)- to ti ostava len ist do predajne a popytat, ci nemaju (mne takto chalanisko z GB music jeden len tak podaroval, inac by som nemal sancu ho zohnat) Presne tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Február , 2006, 18:23:30 » |
|
noo ja co som mal Ibanezu tam v pohode fungovala velkost 4, na Epi SG tiez. na LP mam dajaku divnu maticu a tam musim pouzivat nastrckovy kluc c.7 .. neviem ci sa to tak spravne vola.. ale kedze ho \"nastrkavam\" zhora tak bude nastrckovy :D:D
musim pouziva nastrckovy kluc c.7.. ano.. tak pisem jakeby kazdy den som to steloval :D asi budem menej piva chlastat...
Naposledy upravil Marshall, : 08.02.2006 o 18:24
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuko
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Február , 2006, 20:53:10 » |
|
skuller: mno na mojom strate od squiera je to cislo 4, ale ze aka velkost ide tebe.... ani srnka netusi
teiz by som ti doporucil Raibliho postup
|
|
|
Zaznamenané
|
...a odlož si lož...
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Február , 2006, 21:41:17 » |
|
ja mam krk od kellera kde ta skrutka nieje, tak som kupil 4mm a je mala. slak ma ide trafit:sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
skuller
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Marec , 2006, 11:31:13 » |
|
Tak uz som to konecne nastavil. Isla tam velkost c. 4, oznacenie v palcoch je 5/32\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Apríl , 2006, 14:55:52 » |
|
ludia nemate doma imbusy ci co? to si musite kupovat special velkost? pridte k nam, mozem aj porozdavat :D
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Apríl , 2006, 15:23:14 » |
|
matolf napísal:ludia nemate doma imbusy ci co? to si musite kupovat special velkost? pridte k nam, mozem aj porozdavat :D OK bereim ta za slovo, zrovna potrebujem jeden taky specialny na PRS tiahla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|