Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 05:09:14
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Imbus na nastavovanie tiahla krku  (Prečítané 6908 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
matolf
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #15 kedy: 18. Apríl , 2006, 16:15:36 »

ok mas to coby kamenom dohodil :)
Zaznamenané

dal by som si palacinky
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #16 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:39:26 »

na jednej jamahe, ktoru mavam v rukach, je to stary model(pomaly aj vintage) YAMAHA 220BB ak sa nemylim... nenasiel som o nej ziadne info, ale co je podstatne je to, ze na nastavenie nieje imbus, ale sroba... myslim, ze sedmicka to bola... som musel davat nastrckovy kluc...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #17 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:43:04 »

taka otazka ... mam gitaru staruuuu ojojooooj no a ten srob co je v hmatniku je zlomeny a cely hmatnik je ohnuty ... da sa to vymenit??? je to jolana d bass ...
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #18 kedy: 18. Apríl , 2006, 21:45:30 »

da. akurat by ta to stalo asi 3x tolko, co kupit taku istu na inzerat... a aj tak by bol vysledok otazny.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Luken
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #19 kedy: 13. August , 2013, 20:02:14 »

Zdravim, nechcel som koli tomu zakladat novu temu tak to davam sem...
Dnes som si dvsimol ze mi na gitare dost vyrazne neladi tenke ecko. Gitaru som dostavoval aj v oktavach hned ako mi prisla z obchodu a ladila uplne perfektne no pred par dnami sa mi uz zdala hore daka rozladenejsia ked som hral na zmienovanej strune a dnes ked som ju pripojil k ladicke tak ten rozdiel oproti prazdnej strune a oktave bol znacny, nastavil som teda kobylku no rozdiel je tam stale velky a nejde to lepse doladit, to by som pochopil keby to tak je od nova, lenze mne to zacalo robit az teraz po cca 3 tyzdnoch co tuto gitaru mam, nechapem ako sa mohla len tato jedna struna tak brutalne rozladit ze uz to nejde ani nastavit. Napada mi len to ze by to mohlo byt este samotnou strunou ktora uz je trosku zkorodovanejsia, u byvalej gitary mi tiez potom struny poriadne neladili. Co si o tom myslite?  Dost ma to vydesilo
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #20 kedy: 13. August , 2013, 20:08:27 »

nó asi novú strunu skúsiť
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #21 kedy: 14. August , 2013, 07:52:34 »

...dost vyrazne neladi tenke ecko. ... by to mohlo byt este samotnou strunou ktora uz je trosku zkorodovanejsia...
Skús ju umyť liehom, alebo tou vodičkou na struny, ak to nepomôže, tak vymeniť, ako radí Mirostrat.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #22 kedy: 14. August , 2013, 18:10:07 »

vymen strunu, mne staci ze struny trochu zoxiduju aj uz to vobec neladi  Na zdravie!
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #23 kedy: 10. September , 2013, 08:02:04 »

cca perd šietou večer (ked prídem z práce) ti poviem aké imbusáky pasujú do stratu z ´76 a aké do mexika z r. 2007 (ak by bol rozdiel o čom pochybujem). Práve totiž nastavujem tieto gitary.
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #24 kedy: 10. September , 2013, 15:26:15 »

reagujes na debatu z roku 2006
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 10. September , 2013, 16:55:14 »

cca perd šietou večer (ked prídem z práce) ti poviem aké imbusáky pasujú do stratu z ´76 a aké do mexika z r. 2007 (ak by bol rozdiel o čom pochybujem). Práve totiž nastavujem tieto gitary.

Mne na 79nu Strat co som kedysi mal nepasovali imbusaky na mexicke Straty, potrebujes imbusak s americkou mierou.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.