Dakujem vsetkym
dufam,ze coskoro prihodis aj zvukove ukazky
Dufam aj ja, ale teraz na to cas nemam. Mam dost prace a hrania, tak asi az po sviatkoch nahram daco.
Majo sa kontroluj hovado...až ma oblaalo...som zvedavy ako to hra..dufam že si to nebudem muset kupit na vianoce
Joe, este jeden v obchode maju, tak si mozes skocit pren.
tak ju poriadne nazhav, pichni jej to tam do inputu a nahraj to, nech vieme ci je fakt taka hlucna, ako o nej hovoria..
Na nahravke to asi tazko poznat, aky je aparat hlasny nazivo.
Ale vcera sme ho boli prevetrat v klube na 4x12 a pri cca 1/3 hlasitosti mi zvieralo zaludok. Na to sa ozval nas basak: "....poraaadne tomu vypec, ci to neskresluje ked je to nahlas...", tak som to dal asi na minutu na 1/2 hlasitosti a uz to bolo dost hlasne. Myslim tym DOST hlasne.
ten trafak nalavo na spodnom obrazku neni hrdzavy ?
Nie je
, to je medenne tienenie - taky obal po celom obvode trafa.
...ozaj sieťový kabel sa napaja z boku ? lebo zo zadu nie je preňho žiadny vstup...
Sietovy kabel sa zapaja do vnutra hlavy. Vedla vstupneho trafa na pravo je sietovy konektor.
a to keby ste to počuli na origoš bedni tak serete kocky,,,majo kupsi tu bednu nebud polovičak
V obchode som skusil 2x12 recto, mali tam aj 4x12 Recto Traditional. Ta bedna hrala super, ale nijak som sa z toho neposral. Hrala super, ani sa mi nechcelo verit ze vnutri su Vintage30, lebo to hralo trosku inak ako ine bedne s V30. Sa mi zda, ze si dava Mesa upravene repraky do svojich boxov. Uz som to tu viackrat spominal, ale teraz sa mi to opat zvukovo potvrdilo.