Od vcera som sa stal novym-stastnym majitelom (mozno prvym v SK), kto ma moznost hrat na Mesa Dual Rectifier Roadster hlave.
Preamp je z RoadKinga, poweramp z DualRecta. Roadster je vlastne RoadKing bez moznosti kombinacie naraz EL34 a 6L6 lamp nazvany Progressive Linkage a vystupu na dve nezavisle bedne A a B. Daju sa tu menit 6L6 za EL34 ako parovana stvorica. Tazko hovorit o zvuku este je na to priskoro, ale prve dojmy su dost pozitivne. Hlavne tych moznosti je tam kopec, zvuk sa da upravovat frekvencne aj dynamicky roznami prvkami (v preampe alebo powerampe). Seriova slucka je dost v pohode, u mna viac vyuzitelna ako Parallelna a hlavne je vypinatelna na footswitchi. K vybave hlavy bol obal na hlavu, footswitch s kablom a aj obal na footswitch. Este spomeniam, ze hlavu som kupoval novu v obchode. Ziadna "vyrachana starota".
zopar info:
-4x6L6, 2x5U4, 6x12AX7
-Roadsterov preamp je stvorkanalovy (Gain, Treble, Middle, Bass, Presence, Master)
-kazdy kanal ma 3 mody zmeny zvuku (1.kanal:Clean/Fat/Tweed, 2.kanal:Clean/Fat/Brit, 3.kanal:Raw/Vintage/Modern, 4.kanal:Raw/Vintage/Modern)
-Master Volume a Solo Jump pre zvysenie hlasitosti
na kanal sa daju nastavovat dalsie veci ako:
-volby usmernenia Recto/Diody
-Reverb
-FX On/Off
-100 / 50Watt
footswitchom sa da menit vselico:
-channel 1 az 4
-reverb On/Off
-FXloop On/Off
-Mute
-Solo