Branko
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 19. December , 2009, 20:18:38 » |
|
mne rozhodne nie.
Lebo neladi miestami ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 19. December , 2009, 20:21:42 » |
|
Lebo neladi miestami ? lebo si to povedal pred nim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 19. December , 2009, 20:23:02 » |
|
lebo si to povedal pred nim...
Nechapem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 19. December , 2009, 20:55:46 » |
|
chlapci, nespamujete tu takt rosku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 19. December , 2009, 21:48:03 » |
|
Nechapem.
chcel to povedat aj on ale si ho predbehol tak ti robi naprieky. vies ,ako ked sme sa hravali na piesku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 20. December , 2009, 01:21:12 » |
|
to nám židom znie dost rasisticky.specialné nám chudobym rockovým židom.
A to si fakt bral vazne?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 20. December , 2009, 09:29:58 » |
|
A to si fakt bral vazne? Nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 20. December , 2009, 10:23:48 » |
|
Lebo neladi miestami ? ano, miestami neladi. miestami je to kostrbate, miestami je to trochu jalove... miestami, respektive casto ani len nema pekny ton... ... atd. to s tym whamnmy je skorej usmevne, ako zimomriavkove a ten zvuk, ked to ma vytiahnute o tu oktavu je skratka hrozny. Gilmour je z gitaristov, u ktorych som maval vzdy zimomriavky a jeho hra / sola boli vzdy dokonale. ale toto je uz len taka spomienka, trochu smutna. keby hrali cela kapela a bolo by to o ich hudbe a on by tam trochu smiroval sola, tak by to bolo vzhladom k okolnostiam OK. ale ked sa postavi a predvadza ako solovy gitarista, tak hentaka hra mna teda ani trochu nepresviedca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 20. December , 2009, 10:48:33 » |
|
netreba si vsimat len tie "zle tony", treba vnimat ten zbytok - aky je krasny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 20. December , 2009, 10:56:50 » |
|
ano, miestami neladi. miestami je to kostrbate, miestami je to trochu jalove... miestami, respektive casto ani len nema pekny ton... ... atd. to s tym whamnmy je skorej usmevne, ako zimomriavkove a ten zvuk, ked to ma vytiahnute o tu oktavu je skratka hrozny. Gilmour je z gitaristov, u ktorych som maval vzdy zimomriavky a jeho hra / sola boli vzdy dokonale. ale toto je uz len taka spomienka, trochu smutna. keby hrali cela kapela a bolo by to o ich hudbe a on by tam trochu smiroval sola, tak by to bolo vzhladom k okolnostiam OK. ale ked sa postavi a predvadza ako solovy gitarista, tak hentaka hra mna teda ani trochu nepresviedca.
rastis- ked tak zaspomínam kolko gitaristov podla teba hra falošne a všelijako kostrbato,jalovato,nepeknato,tak zistím,že na svete niet schopneho gitaristu teda okrem par gitaristov z fora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 20. December , 2009, 11:01:34 » |
|
ja pisem ako to v konkretnej ukazke pocujem. okrem Vargu mi nerobi problem nakydat ani na najvacsieho oblubenca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 20. December , 2009, 11:05:42 » |
|
okrem Vargu mi nerobi problem nakydat ani na najvacsieho oblubenca ešte štastie,že nie som tvoj oblubenec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 20. December , 2009, 11:09:29 » |
|
pche, figu vy viete co je to hip-hop!!! ten gilmour hra krasne, na to co ma odohrate, si mzoe dovolit nejaky ten nepodareny "bend", mozno to bol autorsky zamer... ze ci si to niekto vsimne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 20. December , 2009, 11:13:16 » |
|
Gilmour skratka uz roky necvici, co je samozrejme uplne pochopitelne a nikto mu to nezazlieva. akurat to na jeho hre pocut a krasne to bolo pred nejakymi tymi rokmi. dnes sa to trochu podoba na jeho byvalu krasu v hre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 20. December , 2009, 11:19:27 » |