mr. redwine
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 10. November , 2009, 17:05:09 » |
|
Ma zmysel v dnešnej dobe robit doma amp ? V obchodoch je plna p... aparatov,všemožnych značiek. Ma zmysel v dnešnej dobe hrat na doma robeny amp ? V obchodoch je plna p... aparatov,všemožnych značiek. ff little devil GT 20 Head ff fogner exitus preamp ff power 50 a dalšie potrebne veci od ff
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 10. November , 2009, 17:21:11 » |
|
ma to zmysel, pokial to cloveka bavi ci uz je to letovanie alebo stolarcina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 10. November , 2009, 17:27:24 » |
|
Si nepochopil môj príspevok adresovany hlavne brdovi,ktory napisal,"že nema zmysel robit bednu". Tak som sa pytal ohladne tych ampov,ktore on doma robí. V obidvoch prípadoch,ked ich to baví,tak prečo nie ? A k mojmu gearu- no ja si nepotrpim na značku a pre mna su tie ff ampy maximalne vyhovujuce,mam super servis atd.,atd.,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 10. November , 2009, 18:11:07 » |
|
moju bednu som robil preto lebooo gitarista ma 2 repraky zo straeho AVTčka.. nenma zmysel aby trčali na poličke 100 rokov ....a potom sa predali za 20centov alebo zahodili... a tiež ich nema zmysel predavat za 66 e radčej spravim klavesakovi box a zosik už mame tiež..... takžee...... a ma už svoj aparat a proste bavi ma to aj vyrabat veci kt dobre služia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 10. November , 2009, 18:52:25 » |
|
Si nepochopil môj príspevok adresovany hlavne brdovi,ktory napisal,"že nema zmysel robit bednu". Tak som sa pytal ohladne tych ampov,ktore on doma robí. V obidvoch prípadoch,ked ich to baví,tak prečo nie ? A k mojmu gearu- no ja si nepotrpim na značku a pre mna su tie ff ampy maximalne vyhovujuce,mam super servis atd.,atd., ...ale Rudy tusim ty si nepochopil ...mne len nedalo neprolozit vriant tvojej otazky, ked mas v podpise uvedenu homemade aparaturu ... ...aby nedoslo k omylu ja maximalne respektujem majstrov ako je brdo, fanco a spol. ! ...a co sa tyka tvojho gearu, tak to ma byt, treba hrat natom co ti vyhovuje
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 10. November , 2009, 19:19:09 » |
|
no keď robiť nieco hand made,tak to treba spravit aspoň poriadne a nie ako z kontajnera tak s klavesakom to bol naš prvy box a tešime sa z neho ako male deti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 10. November , 2009, 21:59:25 » |
|
...ale Rudy tusim ty si nepochopil .. .. ... stane sa aj mne ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 11. November , 2009, 08:56:56 » |
|
Ma zmysel v dnešnej dobe robit doma amp ? V obchodoch je plna p... aparatov,všemožnych značiek. No a ? mas pravdu nema zmysel vyrabat nic co sa da kupit v obchode...ja preto nevyrabam nic co sa len trosku podoba tomu co sa da kupit v obchode V neposlednej rade ma to este aj bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 11. November , 2009, 09:27:03 » |
|
No ved som to tam napisal,,že to asi baví aj toho stolara aj letovača. Mna napríklad baví vyrabat klobase a slivovicu. A tiež je toho v obchodoch plna riť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 11. November , 2009, 09:42:17 » |
|
Mna napríklad baví vyrabat klobase a slivovicu.
Posli nam sem nieco do Ba z toho, nech okostujeme.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 11. November , 2009, 09:47:38 » |
|
Posli nam sem nieco do Ba z toho, nech okostujeme. ... vám Ba-kom,odchovanym na viedenskych párkoch a airkoňaku by to nešmakovalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 11. November , 2009, 11:49:47 » |
|
No ved som to tam napisal,,že to asi baví aj toho stolara aj letovača. Mna napríklad baví vyrabat klobase a slivovicu. A tiež je toho v obchodoch plna riť. slivovicu tak to sa tiez neda kupit v obchode,lebo to co sa predava pod nazvom slivovica chuti jak acetonove riedidlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stary
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 11. November , 2009, 11:57:18 » |
|
slivovicu tak to sa tiez neda kupit v obchode,lebo to co sa predava pod nazvom slivovica chuti jak acetonove riedidlo hej, to slivku vobec nevidelo. tie lacne su casto iba liehoviny mixovane z liehu ktory je vyrobeny z obilia alebo kukurice a nejakej syntetickej laboratornej aromy a farby slivky vzala sarka, pomaly to bude vzacne mat slivovicu zo sliviek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 11. November , 2009, 16:21:02 » |
|
slivky vzala sarka, pomaly to bude vzacne mat slivovicu zo sliviek .... a tak je to aj zo zosilovacmi.Secko sa ojebava ... uz ani ten Marshall ,Ampeg ,MB .... neni to co to volakedy byvalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 11. November , 2009, 16:37:32 » |
|
uz ani ten Marshall ,Ampeg ,MB .... neni to co to volakedy byvalo Tak, preto mam rad plesniviny.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|