Mal by som otazku. Staviam tento efekt a kupil som suciastky a platil som nejak malo lebo osm vedel ze integrac mal stat 170SK a ja som 170 platil za setky suciastky tak dojdem domov a tam kukam namiesto osemnozickoveho JRC4558D (170Sk) bol 16nozickovy MC14558BCP (20Sk). Ten stred 4558 je sice rovnaky ale neviem tak sa pytam ze ci je to uplne cosi ine alebo ako. Ani ten predavac mi nevedel povedat. A este zhanam diody 1N914 a nikde ich dako nemaju ze ci je za ne nejaka adekvatna nahrada alebo mam hladat dalej.
cauko bodom
mam pre teba dosti nepsrijemnu spravu::: MC14558BCP sa pouziva asi tak v automatoch na kavu. co znaci asi tolko ze je apsolutne nepouzitelny.
JRC4558D neviem ci je mozne v nasich koncinach zohnat. ako nahradu mozes pouzit TL 072(popripade TL 062, NE 5532 - ale ten len keby nic ine nemali - ale bude to mat asi dost vplyv na zvuk. ine riesenie vsak nevidim.
aby si bol v obraze co je JRC 4558D za suciastku::: tato suciastka sa vola operacny zosilnovac a vzasade je mozne povedat ze zosilnuje signal ktory ti ide z gitary - dako podrobne rozpisovat to nema zmysel, by si bol len domileny
no a co sa tyka diod::: 1N914 ako nahradu by som pouzil BA 157, BA 159, BY 228. ak by predavac nepoznal ani jeden typ tak mu povec ze chces rychlu usmernovaciu diodu. ak by sa furt nechytal tak mu povedz nech ti da 1N4148
vela zdaru...