Iggy
|
|
« Odpoveď #1350 kedy: 23. September , 2013, 12:23:43 » |
|
ja by som sa hlavne s tym hodnotenim zvuku moc neponahlal - ked vysiel black clouds, tak som cely zhavy hned nakupil na torrentoch, aby som mohol v aute hodnotit a par tyzdnov na to som zistil, ze to bol nejaky leaknuty pracovny mixdown a zvuk na origo CD bol uplne iny (a samozrejme vyrazne lepsi). neviem, ci je to aj tento pripad, len vravim, ze uz sa mi take stalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1351 kedy: 29. September , 2013, 21:49:07 » |
|
mne sa nova doska velmi paci, velmi vyspely dream, zvukovo tiez super, gitary a bicie sa mi pacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1352 kedy: 30. September , 2013, 20:22:59 » |
|
vypocul som viackrat, mna nezaujal. nejdem sa pustat do dlhych litanii... vyjadril by som to tak, ze pre moje usi su uz privelmi "velka" kapela. v kazdej skladbe je vsetko co sa od legendy progmetalu caka, co zhrnie, pripomenie a vylozi z rukava vsetko co kedy urobili. ja stale cakam od cohokolvek progresivneho, ze ma to vezme na nevyslapanu cestu. zelal by som si aby DT opustili snahy o "to co ma obsahovat album leadera progmetal sceny" a zacali zase hladat - so vsetkymi vzrusujucimi rizikami, ktore z toho plynu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1353 kedy: 30. September , 2013, 21:19:29 » |
|
uplny suhlas.. mna zaraza ako okliestenym sa stal zaner progressive metal.. prakticky je to zvazujucejsie co vobec nedava zmysel ked si clovek uvedomi co ta nalepka ma znamenat.. novy album som si vypocul.. vobec sa z neho nejdem posrat.. naproti tomu dnes som potahal novy Korn a je to famozne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #1354 kedy: 01. Október , 2013, 16:12:50 » |
|
Ak by spravili nieco radikalne nove, zase sa bude frflat, co to DT na stare kolena stvaraju. Spravia album klasicky, tak zase sa zastavil progres. Tak babo rad... Mozno sa raz vratia Portnoy aj Moore a vsetci sa z toho poserieme ako kaolko z noveho Kornu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ANightmareToRemember
Hosť
|
|
« Odpoveď #1355 kedy: 01. Október , 2013, 17:56:25 » |
|
este aj Chris Collins Charles Dominici Derek Sherinian nech sa vratia :-) je to vsetko dobre paradne albumy vsetky ked bol v Dream Theatri Derek tak vyhlasili,ze ich brzdi v tom co chcu robit v poslednej dobe uz Portnoy brzdil ako tam nie je tak Dremaci chytili druhy dych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #1356 kedy: 01. Október , 2013, 19:37:08 » |
|
ked bol v Dream Theatri Derek tak vyhlasili,ze ich brzdi v tom co chcu robit
a preto odisiel a zalozil uzasnu kapelu Planet X ..a narozdiel od Dream Theater on hral progresivny metal :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #1357 kedy: 01. Október , 2013, 20:42:15 » |
|
Fakt je ale ten, ze po odchode D. Sheriniana natocili DT jeden zo svojich najlepsich albumov - Scenes from a Memory. A kto bol napr. v Zline /2000/ na koncerte DT, tak si mohol tento skvost vychutnat nazivo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #1358 kedy: 02. Október , 2013, 00:18:26 » |
|
Ak by spravili nieco radikalne nove, zase sa bude frflat, co to DT na stare kolena stvaraju. Spravia album klasicky, tak zase sa zastavil progres. Tak babo rad...
Presne na tomto sme sa dnes s kamosom zhodli, ked sme 1.x poriadne poculi tu novotu. Podla mna je to velmi dobry album, az na ten zuvackovy, nevyvazeny a prekomrimovany zvuk. Aj ked z DT uz davno neodpadavam ako kedysi, musim s uctou konstatovat, ze stale pocut ako sa ta kapela meni, vyvija. Pre niekoho mozno malo, pre niekoho mozno inym smerom ako by si zelal, ale treba uznat, ze sa vyvija. Ale ludom skratka nevyhovies, kazdy ma furt nejake ocakavania... Ja na tomto albume pocujem veci, ktore DT nikdy nemal. Ma to proste iny naboj, inu atmosferu, je to pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #1359 kedy: 02. Október , 2013, 00:19:43 » |
|
a preto odisiel a zalozil uzasnu kapelu Planet X ..a narozdiel od Dream Theater on hral progresivny metal :-D
Na planet X sa strasne dobre pozera, len sa to neda pocuvat...
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #1360 kedy: 02. Október , 2013, 00:27:30 » |
|
Na planet X sa strasne dobre pozera, len sa to neda pocuvat... tak to je opat subjektivny nazor...ja ich napriklad zerem. Fakt je ale ten, ze po odchode D. Sheriniana natocili DT jeden zo svojich najlepsich albumov - Scenes from a Memory. A kto bol napr. v Zline /2000/ na koncerte DT, tak si mohol tento skvost vychutnat nazivo.
je pravda ze Scenes from a memory je jeden z najlepsich albumov od DT, ak nie pre mna zrovna najlepsi...fakt bomba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
ANightmareToRemember
Hosť
|
|
« Odpoveď #1361 kedy: 02. Október , 2013, 12:12:02 » |
|
ked sme pri Derekovi tak solova tvorba sa mi paci od neho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1362 kedy: 03. Október , 2013, 19:32:32 » |
|
este aj Chris Collins Charles Dominici Derek Sherinian nech sa vratia :-) je to vsetko dobre paradne albumy vsetky ked bol v Dream Theatri Derek tak vyhlasili,ze ich brzdi v tom co chcu robit v poslednej dobe uz Portnoy brzdil ako tam nie je tak Dremaci chytili druhy dych
s tym portnoyom suhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #1363 kedy: 03. Október , 2013, 20:13:48 » |
|
no ja ti neviem, pocuval som dnes novy album a zvracal som zo zvuku bicich zlaty Portnoy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1364 kedy: 05. Október , 2013, 13:44:05 » |
|
no ja ti neviem, pocuval som dnes novy album a zvracal som zo zvuku bicich zlaty Portnoy vsak tie bicie su uplne ze super take riadne gumene ako to mam rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|