Branko
|
|
« Odpoveď #1380 kedy: 12. Október , 2013, 19:13:12 » |
|
no pozor, ja som si vyhonil aj na nirvane Moj cuch nesklamal. Dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #1381 kedy: 12. Október , 2013, 22:49:29 » |
|
No ja sa asi tiez vyjadrim k novemu albu DT Podla mna nie je az tak zly ale... na to ze je to dream je to podla mna slabe, ocakaval som od toho viac, skusil som si ho pustit viackrat ale... jedine co sa mi tam fakt ze paci je The Looking Glass zvysok mi pride na to ze e to dream slaby, Illumination theory mi pride velmi nekonzistentne na to ake je to dlhe (nevraviac o tom ze zaciatok mi znie az prilis silno ako Haken) TL;DR - album samotny nie je az taky zly, no od Dreamu by som cakal viac
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
ANightmareToRemember
Hosť
|
|
« Odpoveď #1382 kedy: 13. Október , 2013, 09:11:08 » |
|
pocujte ked niektori pisete,ze je to slabe dajte sa na SLAYER,ANNIHILATOR,ANTHRAX alebo take tvrde kapely ktorym ja zas nerozumiem lebo stale len ta ista rychlost je tam
|
|
« Posledná zmena: 13. Október , 2013, 09:15:32 od ANightmareToRemember »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #1383 kedy: 13. Október , 2013, 09:54:43 » |
|
pocujte ked niektori pisete,ze je to slabe dajte sa na SLAYER,ANNIHILATOR,ANTHRAX alebo take tvrde kapely ktorym ja zas nerozumiem lebo stale len ta ista rychlost je tam
inu jak vravim, podla mna je to slabe take nekonzistentne celkovo, proste od dreamu sa caka viac, este mali aj to nestastie ze haken vydali the mountain cca mesiac pred tym ( skus si pustit, podla mna omnoho lepsie ako novy album DT) clovek nemusi oznacit nieco za slabe len pre to, ze to neni br000tal metal. Proste od Dreamu sa ocakava nieco viac si myslim (napriklad A Dramatic Turn of Events a mi paci a podla mna je lepsi ako novy album.)
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
cham
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #1384 kedy: 13. Október , 2013, 16:24:53 » |
|
Ach tie ocakavania...vzdy to dopadne rovnako, jedni chvalia, druhi nadavaju. Novy Haken ma trocha sklamal, Visions sa mi pacil viac, naopak novy Fates Warning ma potesil. Kazdy podla svojho hudobneho gusta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #1385 kedy: 19. Október , 2013, 21:24:36 » |
|
album black clouds and silver linings ma omnoho vacsi potencial nez ste ocakavali! :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1386 kedy: 19. Október , 2013, 21:33:05 » |
|
album black clouds and silver linings ma omnoho vacsi potencial nez ste ocakavali! :D
Neskutocne dobre. Asi zatial najlepsia prerabka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #1387 kedy: 19. Október , 2013, 22:47:06 » |
|
Tiež pôsobivé:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #1388 kedy: 19. Október , 2013, 23:05:17 » |
|
Neskutocne dobre. Asi zatial najlepsia prerabka. dobry napad a super spracovanie avsak labrieho prednes a text su z celkom ineho sveta. cize, rychlo mi to fuci z hlavy... :-) co vlastne vedie takehoto muzikanta (autora videjka) k zapodievaniu sa Dreamom... ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1389 kedy: 25. Október , 2013, 08:33:21 » |
|
- vcera dali song z Live at Luna Park, tak som zvedavy na cely koncert, vyzera to byt fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1390 kedy: 25. Október , 2013, 09:21:16 » |
|
ze by ma to nejak bavilo.. Portnoy ma bavil viac.. a.. mali by mat viac instrumentaaaaliek si myslim..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1391 kedy: 25. Október , 2013, 09:36:39 » |
|
Ved to je cisty slizky takmer 80s popik. Ani dz dz dz tam nie je poriadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1392 kedy: 25. Október , 2013, 09:40:42 » |
|
Ved to je cisty slizky takmer 80s popik. Ani dz dz dz tam nie je poriadne. No ked si uvedomis, ze to nahrali v nejakom 92... a jakze tam nie je dz dz? Hlavne ku koncu, vidno, ze si nedockavy jak cigos na davky a nedokukal si. Ano, napis, ze si ani nemohol dokukat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1393 kedy: 25. Október , 2013, 09:48:28 » |
|
Ano, napis, ze si ani nemohol dokukat. Veru, nedalo sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #1394 kedy: 25. Október , 2013, 14:34:23 » |
|
Veru, nedalo sa.
|
|
|