Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 05:45:55
Strán: 1 [2] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: minimalny vykon basoveho komba  (Prečítané 7297 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15 kedy: 02. Máj , 2006, 22:14:53 »

na trasenie gati staci aj menej ako 500W:-) ked ohulis basy,tak ti trase frcinou aj pri mensom vykone:silly:

Naposledy upravil pista58, : 02.05.2006 o 23:17
Zaznamenané

o-yep sro
esopeso
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #16 kedy: 02. Máj , 2006, 22:35:51 »

podla mna je aj stena 15*10metrov stale malo ... ved ma nebude pocut ani do nemecka preboha
a teraz vazne:
na skusku vpohode staci 50w, ja mam 100w fender a zo skusky chodim ohucany ako hovado pri polovicnom(cca) vykone a to skusame na podiu v KD cize veeelka sala. (ved bubenik sa moze tiez trocha ovladat nie?)
Zaznamenané

Toto čo toto?
RockBassist
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #17 kedy: 23. August , 2007, 10:41:27 »

ja mám kombo 35wattov a bubenika hlučného a samozrejme kombo nestíha. Mam na nom linkovy vystup teda Line out ale newem sam co to je. Da sa teda kombo napojit na dalsi silnejsi reproduktor a tym by sa problem vyriesil?
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #18 kedy: 23. August , 2007, 10:43:50 »

ja mám kombo 35wattov a bubenika hlučného a samozrejme kombo nestíha. Mam na nom linkovy vystup teda Line out ale newem sam co to je. Da sa teda kombo napojit na dalsi silnejsi reproduktor a tym by sa problem vyriesil?
Samostatny silnejsi reproduktor nic neriesi, pokial nema zosilovac s vyssim vykonom.
Linkovy vystup sa pouziva napr. ked hras na koncerte a zvukar taha linku z tvojho komba, aby ho nemusel zvucit na mikrofon.
Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #19 kedy: 23. August , 2007, 10:51:33 »

este jedna otazka. Mam na kombe aj Limiter. Modre svetlo, ktore sa zapaluje ked kombo ide velmi nahlas. No ono sa zapina aj ked je volume len na 60% .No existuju efekty Limiter/enhancer, ktorý basu kroti aby nevyskakovali tony. A teraz newem ci to svetielko nie je zabudovaný limiter v kombe a svetielko znaci jeho automaticke zapinanie alebo je to upozornenie, ze treba znizit hlasitost
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 23. August , 2007, 10:55:37 »

este jedna otazka. Mam na kombe aj Limiter. Modre svetlo, ktore sa zapaluje ked kombo ide velmi nahlas. No ono sa zapina aj ked je volume len na 60% .No existuju efekty Limiter/enhancer, ktorý basu kroti aby nevyskakovali tony. A teraz newem ci to svetielko nie je zabudovaný limiter v kombe a svetielko znaci jeho automaticke zapinanie alebo je to upozornenie, ze treba znizit hlasitost
Zrejma to bude ledka, ktora zasvieti vzdy, ked ide limiter do limitacie. Vacsinou to takto byva.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 23. August , 2007, 11:04:58 »

enhancer je cosi dost ine.

ledka / limiter - to bude obvod, ktory spravi to, ze ked do toho jebnes moc, tak to trochu utlmi, aby to prilis nekreslilo, ludovo nechrcalo. no a ked to prave utlmuje, tak vtedy to aj zasvieti. je skratka lacnejsie dat tam takyto utlmovaci obvod (limiter) s ledkou, ako to spravit s dostatocnou rezervou, aby to nechrcalo ked do toho jebnes.
Zaznamenané
RockBassist
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #22 kedy: 23. August , 2007, 11:43:44 »

takže aj ked to svieti v kuse nemusím sa bať, že dojebem si kombo?
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 23. August , 2007, 11:54:56 »

takže aj ked to svieti v kuse nemusím sa bať, že dojebem si kombo?
nemusis
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 23. August , 2007, 12:01:01 »

povedzme si uprimne - ked to svieti furt, si zrely na vymenu komba za silnejsie, lebo nalejme si cisteho vina - 35W pre niekoho, kto sa vola RockBassist je akurat tak vysmech  Žmurk

Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #25 kedy: 23. August , 2007, 12:02:20 »

este by som dodal ze krk na to ze to vydrzi by som nedal. tych 35 w v sebe predpokladam skryva nejaka lacnejsia znacka, takze okrem ledky je to ktovieako s nejakou ochranou proti odpaleniu pri dlhodobej zatazi v limitoch komba.
Zaznamenané

o-yep sro
RockBassist
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #26 kedy: 23. August , 2007, 13:33:49 »

a mysliš že ja kradnem? Peniaze na nove nenaberem len tak ľahko. A inač je to kombo Ibanez a to je myslím dobra znacka.  Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #27 kedy: 23. August , 2007, 13:37:46 »

mozno tak na gitary a efektiky Žmurk predaj toto dosetri a kup poriadne.LEbo sa moze stat ze sa ti toto co mas odpali
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 23. August , 2007, 13:39:11 »

nemusis
Ruku do ohna za to neda nikto.
Ale pokial ti to svieti stale, bude asi lepsie poohliadnut sa po nejakom silnejsiom kombe. Samozrejme po dosetreni fin. prostriedkov.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 23. August , 2007, 15:20:37 »

a mysliš že ja kradnem?

ked takto vidis cestu k ziskaniu prostriedkov tak jedine rada je, ze zacni  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 [2] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.