Tak s tym fotenim na kolajniciach to bol moj napad a kubriel mi ho odsuhlasil:laugh:tak sme ju trosku pofotili atenrychlik sme chceli stretnut, to bybola fotecka z rychlikom v pozadi nie? no len kto by to potom stihol...asi kubriel..
konecne mi ide net a tak mozem aj ja daco k nej napisat..mne sa tiez fakt ze paci, strakac sa mi vzdybrutalne pacil..mal somskveru...ale to nebol strakac, ale skvera:sick:paci sa mi hlavne to ako hra.dva tucne hb od majstra slapaka, ktore sa daju push pullom kazdy zvlast rozopnut na single to jedna bohova fantasticka vec, pretoze mozem hrat tak minimalne osmimi zvukmi a stelovat aj take, kt. sa len tak vystelovat nedaju, tonmi kazdym zvlast:P odhovarali ma od toho, ze to je zbytocne vela gombikov, ze jedenpush pull staci... abla bla ale bol som bol tvrdohlavy a oplatilo sa mi to. doteraz som este nemal gitaru pri kt. by som bol spokojny so vsetkym..ale teraz uz ano, no som zvedavy dokedy mi to vydrzi:P hopik to je majster spekulant a jemu velky respekt, bo to neni len tak..par krat to uz vyzeralo ako kvalitna amatercina, nic v zlom:) pomahal som mu ako sa dalo, aj nedalo:)sak ze hej:)ale ked na nej teraz hram este si obcas spomeniem na hodiny smirglovania na kolene v pivnici a vsade kde sa dalo..taky prehlad o smirgloch a smirglovani by som asi len tak skoro nedostal.
kazdopadne dakujem aj Mr. guitmanovi za tie prazce, kubrielovi za vecne gibicovanie nedokoncenej roboty, hopikovi za trpezlivost...dufam,ze sa na nej naucim dobre mastit a to bude moja odplata vsetkym co do nej daco dali..
Rock and roll