Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 21. November , 2008, 11:52:28 » |
|
dobre kupim cerveny behringer, len dufam ze uz potom to bude slapat ako ma, lebo uz na novu zvukovku nemam prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 21. November , 2008, 12:25:30 » |
|
Ak to teraz dobre funguje, tak preco by nemalo aj potom. Ocakavaj menej sumu a prirodzenejsi, nie taky tupy cisty zvuk a v suvislosti s tym aj priezracnejsi skresleny. Ale ziadne zazraky zasa!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 21. November , 2008, 14:19:47 » |
|
dobre kupim cerveny behringer, len dufam ze uz potom to bude slapat ako ma, lebo uz na novu zvukovku nemam prachy
ja som bez diboxu nedokazal rozoznat rozdiel medzi paralelnym a seriovym zapojenim humbuckeru. robil som elektriku v gitare a skusal v rychlosti na nejakej simulacii. asi 3 x som to zbytocne rozobral, ze to neprepina, kym mi doslo, ze tam mam dat dibox. takmer ma porazilo od nervov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 21. November , 2008, 14:47:54 » |
|
To ja cvicim normalne bez toho a teraz som zapojil cez buffer a skoro ziaden rozdiel, dufam ze je to tymi 4-mesacnymi strunami , inak ma rypne (zas to opravovat, vobec sa mi nechce). Ale matne si spominam, ze rozdiel to robi poriadny teda.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 21. November , 2008, 18:53:51 » |
|
Ja som mal uz vseliake buffre, s operakmi, tranzistormi, ale na lampu sa nechyta ziadny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 24. November , 2008, 13:01:36 » |
|
vsak Ti to nehra az tak zle, pohoda. zasad to do mixu a tam sa pozna viac. s Diboxom to bude konkretnejsie a menej poddekove.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 26. November , 2008, 22:26:31 » |
|
este si dovolim vas obstastnit jednou otazkou - gitara v amplitube ide dvojmo, jedna je zvuk amplitubu a druha je cista ako ide aj bez ampl. ked sa da gitara do line in, co treba spravit aby mi hralo len to co ma hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 26. November , 2008, 22:38:01 » |
|
este si dovolim vas obstastnit jednou otazkou - gitara v amplitube ide dvojmo, jedna je zvuk amplitubu a druha je cista ako ide aj bez ampl. ked sa da gitara do line in, co treba spravit aby mi hralo len to co ma hrat?
Staci si stlmit line in vo windowsackom ovladani hlasitosti (ale na prehravanie, nie nahravanie), teda podla toho aku mas zvukofku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 27. November , 2008, 18:02:36 » |
|
hustopeklo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 27. November , 2008, 18:05:18 » |
|
mne to nejde stiahnut.. ze som prekrocil limit ci co.. a to som odtial este nic netahal :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 27. November , 2008, 18:44:50 » |
|
ani mne to nejde, rapidshare ...fuj
|
|
« Posledná zmena: 27. November , 2008, 18:46:42 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 27. November , 2008, 19:10:25 » |
|
mne to nejde stiahnut.. ze som prekrocil limit ci co.. a to som odtial este nic netahal :D
ty mas asi zdielanu IP co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 27. November , 2008, 19:45:06 » |
|
to je zaujimave, ja mam zvukovku s gitarovym vstupom a v Amplitube Metal som nenasiel jediny zvuk co sa mi paci.... tato tvoja ukazka znie veru husto, aky preset si pouzil? alebo si si vytvoril vlastny? Ta gitara znie o dost lepsie ako v tom demaci co si sem daval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|