cubo
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 19. Máj , 2009, 13:22:02 » |
|
presne ked hras mas z casti vypnuty sluch, lebos a sustredis aj na hru - teda aspon ja. a ked je hra captava tak tyms a viac clovek sustredi tomu sa hovori ze clovek sa musi pocuvat... cize aj popri hrani pocuvat co hras... to teraz uz dlhsiu dobu trenujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 19. Máj , 2009, 14:25:19 » |
|
ja to mam naopak - pri hrani nestiham registrovat vsetko to krasno, co zo mna leze, tak si to vychutnavam viac pri pocuvani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 19. Máj , 2009, 14:47:58 » |
|
precistene aspon trochu, ale omylom tusim o dva prispevky naviac - od 4ociho a maria za co sa ospravedlnujem
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 19. Máj , 2009, 14:50:04 » |
|
precistene aspon trochu, ale omylom tusim o dva prispevky naviac - od 4ociho a maria za co sa ospravedlnujem ja si ho napisem znova ja to mam naopak - pri hrani nestiham registrovat vsetko to krasno, co zo mna leze, tak si to vychutnavam viac pri pocuvani a pocuvas to aj na Hi End aparature? vies, aby zvladla zreprodukovat vsetko to krasno, co z teba leze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 19. Máj , 2009, 14:52:33 » |
|
tesim sa, ked spravia do Amplitube simulaciu V-ampu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #260 kedy: 19. Máj , 2009, 14:56:09 » |
|
tesim sa, ked spravia do Amplitube simulaciu V-ampu ved ono sa take uz deje... ja mam v podxt simulaciu zvuku stareho prveho podu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 19. Máj , 2009, 15:19:25 » |
|
ved ono sa take uz deje... ja mam v podxt simulaciu zvuku stareho prveho podu tak ale to nie je ziadna vyhra
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 19. Máj , 2009, 15:26:02 » |
|
tak ale to nie je ziadna vyhra preco? nahodou to hra zaujimavo... ale po chvilke zacne ten zvuk otravovat lebo je prilis plochy... ale je jeden z mojich favourites
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 19. Máj , 2009, 15:49:56 » |
|
preco? nahodou to hra zaujimavo... ale po chvilke zacne ten zvuk otravovat lebo je prilis plochy... ale je jeden z mojich favourites stary pod je podla mna uplne super na domace cvicenie, ked to drbnes do tranzistoroveho komba. som to roky tak pouzival a je to ovela lepsie,ako tranzistorovy zvuk a mas tam viac zvukov + efekty
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 19. Máj , 2009, 15:51:10 » |
|
stary pod je podla mna uplne super na domace cvicenie, ked to drbnes do tranzistoroveho komba. som to roky tak pouzival a je to ovela lepsie,ako tranzistorovy zvuk a mas tam viac zvukov + efekty ja zasa najradsej cvicim cez jamlab, lebo tam si mozem pustit podklad a nikoho nerusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 21. Máj , 2009, 15:21:26 » |
|
Skúšali ste niekto dať tie isté simulácie aparátov a bední na Amplitude 2, Amplitude Metal, Guitar Rig 3, Revalver III a POD X3? Ja som to len tak vyskúšal a všetko rovnako nastavil. Viete ktorý znie najlepšie? Dal by som ukážky, len mám zničený prst, tak nemôžem stále ešte normálne hrať :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 21. Máj , 2009, 15:32:34 » |
|
no ja som akurat nedavno znovu objavil caro Guitar rigu - s impulzami znie dost dobre. Teda okrem hi-gainu, ktory sa mi akosi nedari nakrutit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 21. Máj , 2009, 15:49:36 » |
|
hej - Guitar Rig znie uplne super na menej skreslene zvuky ( marshally a pod ) ale higain sa tam akosi neda dobre nakrutit, maximalne po nakopnutu JCM800, co aj vyuzivam a znie to super...ale moc na metalove sekanice to nieje. na amplitube 2 a metal to vsak uz nieje problem, akurat sa mi to javi viac ubzucane. na pocuvanie je to fajn, ale v nahravke to uz nema telo - ale asi to enviem iba nastavit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 21. Máj , 2009, 15:53:55 » |
|
Ako riesite ten guitar rig s inpulzami, lebo co som pozeral tak to nepodporuje priamo v programe?
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 21. Máj , 2009, 15:58:23 » |
|
Musis cez nejaky vst host. Bud nejaky nahravaci soft, alebo ked chces len tak hrat tak staci vsthost. Potom nezabudni nastavit samostatne asio v tom hostovacom softe.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|