Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 23:27:02
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 2  (Prečítané 64243 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #255 kedy: 19. Máj , 2009, 13:22:02 »

presne  ha ha ha ked hras mas z casti vypnuty sluch, lebos a sustredis aj na hru - teda aspon ja. a ked je hra captava tak tyms a viac clovek sustredi  :)

tomu sa hovori ze clovek sa musi pocuvat... cize aj popri hrani pocuvat co hras... to teraz uz dlhsiu dobu trenujem Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #256 kedy: 19. Máj , 2009, 14:25:19 »

ja to mam naopak - pri hrani nestiham registrovat vsetko to krasno, co zo mna leze, tak si to vychutnavam viac pri pocuvani  Beeee
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #257 kedy: 19. Máj , 2009, 14:47:58 »

precistene aspon trochu, ale omylom tusim o dva prispevky naviac - od 4ociho a maria za co sa ospravedlnujem  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #258 kedy: 19. Máj , 2009, 14:50:04 »

precistene aspon trochu, ale omylom tusim o dva prispevky naviac - od 4ociho a maria za co sa ospravedlnujem  Na zdravie!
ja si ho napisem znova Cmuk chlapci

ja to mam naopak - pri hrani nestiham registrovat vsetko to krasno, co zo mna leze, tak si to vychutnavam viac pri pocuvani  Beeee
a pocuvas to aj na Hi End aparature? vies, aby zvladla zreprodukovat vsetko to krasno, co z teba leze   Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #259 kedy: 19. Máj , 2009, 14:52:33 »

tesim sa, ked spravia do Amplitube simulaciu V-ampu  Ja som čert..
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #260 kedy: 19. Máj , 2009, 14:56:09 »

tesim sa, ked spravia do Amplitube simulaciu V-ampu  Ja som čert..

ved ono sa take uz deje... ja mam v podxt simulaciu zvuku stareho prveho podu  Na zdravie!
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #261 kedy: 19. Máj , 2009, 15:19:25 »

ved ono sa take uz deje... ja mam v podxt simulaciu zvuku stareho prveho podu  Na zdravie!

tak ale to nie je ziadna vyhra  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #262 kedy: 19. Máj , 2009, 15:26:02 »

tak ale to nie je ziadna vyhra  Bavím sa skvele

preco? nahodou to hra zaujimavo... ale po chvilke zacne ten zvuk otravovat lebo je prilis plochy... Na zdravie! ale je jeden z mojich favourites  Zdravíčko
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #263 kedy: 19. Máj , 2009, 15:49:56 »

preco? nahodou to hra zaujimavo... ale po chvilke zacne ten zvuk otravovat lebo je prilis plochy... Na zdravie! ale je jeden z mojich favourites  Zdravíčko

stary pod je podla mna uplne super na domace cvicenie, ked to drbnes do tranzistoroveho komba. som to roky tak pouzival a je to ovela lepsie,ako tranzistorovy zvuk a mas tam viac zvukov + efekty  Na zdravie!
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #264 kedy: 19. Máj , 2009, 15:51:10 »

stary pod je podla mna uplne super na domace cvicenie, ked to drbnes do tranzistoroveho komba. som to roky tak pouzival a je to ovela lepsie,ako tranzistorovy zvuk a mas tam viac zvukov + efekty  Na zdravie!

ja zasa najradsej cvicim cez jamlab, lebo tam si mozem pustit podklad a nikoho nerusim Na zdravie!
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #265 kedy: 21. Máj , 2009, 15:21:26 »

Skúšali ste niekto dať tie isté simulácie aparátov a bední na Amplitude 2, Amplitude Metal, Guitar Rig 3, Revalver III a POD X3? Ja som to len tak vyskúšal a všetko rovnako nastavil. Viete ktorý znie najlepšie? Dal by som ukážky, len mám zničený prst, tak nemôžem stále ešte normálne hrať :D
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #266 kedy: 21. Máj , 2009, 15:32:34 »

no ja som akurat nedavno znovu objavil caro Guitar rigu - s impulzami znie dost dobre. Teda okrem hi-gainu, ktory sa mi akosi nedari nakrutit.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #267 kedy: 21. Máj , 2009, 15:49:36 »

hej - Guitar Rig znie uplne super na menej skreslene zvuky ( marshally a pod ) ale higain sa tam akosi neda dobre nakrutit, maximalne po nakopnutu JCM800, co aj vyuzivam a znie to super...ale moc na metalove sekanice to nieje. na amplitube 2 a metal to vsak uz nieje problem, akurat sa mi to javi viac ubzucane. na pocuvanie je to fajn, ale v nahravke to uz nema telo - ale asi to enviem iba nastavit  :)
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #268 kedy: 21. Máj , 2009, 15:53:55 »

Ako riesite ten guitar rig s inpulzami, lebo co som pozeral tak to nepodporuje priamo v programe?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #269 kedy: 21. Máj , 2009, 15:58:23 »

Musis cez nejaky vst host. Bud nejaky nahravaci soft, alebo ked chces len tak hrat tak staci vsthost. Potom nezabudni nastavit samostatne asio v tom hostovacom softe.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 22 otázok.