Zeck
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 18. Október , 2008, 12:18:06 » |
|
cize by to chcelo lepsiu externu zvukovku?
urcite, a najlepsie nieco co bude mat Hi-Z alebo instrument input, aby si mohol priamo pripojit gitaru (a nepoteboval by si ani di box)
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 19. Október , 2008, 01:26:49 » |
|
okaa, popzeram forum a nieco vyberiem.. diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 19. Október , 2008, 19:05:59 » |
|
praveze vobec nie, ja mam tiez shit onboard na shitnej maticnej doske. dolezite je nastavenie asio4all bufferu a neprehnatie to s ultra gainom.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 31. Október , 2008, 02:04:10 » |
|
odbornici, tu je take odporucanie, ako treba pripajat gitaru do PC, a tam je ze, gitara>di box> mic in a konkretne rasto hovori, ze gitara sa pripaja do DI a potom do line inco vy na to?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 31. Október , 2008, 02:04:39 » |
|
nezaujimaju ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 31. Október , 2008, 02:05:59 » |
|
nezaujimaju ma pockame si na nazory kompetentnych...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 31. Október , 2008, 09:29:22 » |
|
Aj Rasto ma pravdu, su aj take DI boxy, ze to ide do Line-in. Nema bezny DI box dva vystupy? Jeden do Line-in a jeden do Mic?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 31. Október , 2008, 10:04:24 » |
|
odbornici, tu je take odporucanie, ako treba pripajat gitaru do PC, a tam je ze, gitara>di box> mic in a konkretne rasto hovori, ze gitara sa pripaja do DI a potom do line inco vy na to? teoreticky to mas v podstate jedno. to zapojenie zrejme pocita s tym, ze z di boxu budes tahat symetricky signal a a tam, kde to chces zapojit, nemas symetricky linkovy vstup. aj toto aj rastisove je ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 20. November , 2008, 21:11:04 » |
|
ja som si teraz stiahol ten novy amlitube metal a hra to vyborne aj bez diboxu....
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 20. November , 2008, 21:12:18 » |
|
prepni to na 96kHxz hra to este lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 20. November , 2008, 21:16:11 » |
|
co mas ty v tom pc napicu? asio4all je zaklad, druha vec je dobre si nastavit ten amplitube, na vstupe, na vystupe a rovnako aj zvuk, samozrejme....
myslim ze na domace cvicenie je to fajn, mozno pri vacsej babracke aj na nejake demaciky
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 20. November , 2008, 21:20:27 » |
|
line6 guitar port za 50 Eur ide Amplitube, Amp farm a ma to vlastne ASIO. neni o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 20. November , 2008, 21:31:06 » |
|
mam otazku ze: bolo spomenute ze sa pouziva miesto diboxu nejaka krabicka, mohol by podobne posluzit aj maly mix napr od behringeru? som pozeral ze vela mikrofonovych predzosikov maju aj dibox ale u mixov som ho nikde nenasiel ale sa mi zda ze ked sme nahravali cez plugin tak som mal gitaru pichnutu do mixu a uz ziadny dibox medzi tim nebol.. preto uvazujem nad mixom, nie diboxom lebo predsa len mix by som vedel aj na ine veci vyuzit mozno, alebo pokial je to chujovina - mam si kupit dibox, posluzi na domace hranie cez amplitube, pripadne na nejaku nahravku aj tento zadara? : http://www.muziker.sk/Default.aspx?Soundking-AM402&nid=20016&nparams=kod_id;105669alebo mam radsej dolozit na behringaca cerveneho za liter Mix ma vstup len na mikrofon a line-in, ty potrebujes instrument alebo hi-z vstup. Henta krabicka, co si dal link, to je low z input, cize s nizkou impedanciou. Uplne nevhodne. Ty potrebujes ten instrument resp. hi z input - cize s vysokou impedanciou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 20. November , 2008, 22:17:09 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 20. November , 2008, 22:19:18 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 20. November , 2008, 23:05:57 » |
|
Mix ma vstup len na mikrofon a line-in, ty potrebujes instrument alebo hi-z vstup.
Henta krabicka, co si dal link, to je low z input, cize s nizkou impedanciou. Uplne nevhodne. Ty potrebujes ten instrument resp. hi z input - cize s vysokou impedanciou.
presne, kup si ten cerveny alebo strieborny Behringer, nestoji to vela a robi to, co ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|