kaolko
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 29. November , 2008, 11:13:46 » |
|
nooooo doooo kelu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 29. November , 2008, 11:21:38 » |
|
Veru, Vlado prestal chodit na forum a miesto toho poctivo cvicil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 29. November , 2008, 11:22:26 » |
|
co by sme mali robit vsetci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 29. November , 2008, 11:30:53 » |
|
Veru, Vlado prestal chodit na forum a miesto toho poctivo cvicil vsak ale jak to zacalo byt napinave, tak to skoncilo Vlado - dohraj to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 29. November , 2008, 11:36:26 » |
|
vsak ale jak to zacalo byt napinave, tak to skoncilo Vlado - dohraj to rastis dohraj to za neho. vlado to bude rok cvicit a zase tu rok bez neho cakat .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 29. November , 2008, 11:40:31 » |
|
a co myslis, kolko by som to musel cvicit ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 29. November , 2008, 11:46:46 » |
|
fu ha!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 29. November , 2008, 12:35:37 » |
|
co vam drbe? kedysi som sa to ucil cela a +/- som to aj vedel zahrat,ale uz som to zabudol. na tom amplitube sa mi hra tazko,lebo napr. sustain tam mam dost kratky,ked to porovnam s tym,ked hram na PODe cez kombo. Ked dam viac gainu,tak uz to potom strasne sumi a hra to zle. Mne islo len o to, ci nastavim taky zvuk ako ma Vai v tej skladbe a myslim si,ze je dost podobny. Ale zas treba vediet aj trosku hrat, lebo zvuk samotny este gitaristu nerobi, treba mat hlavne ten ton
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 29. November , 2008, 12:57:28 » |
|
.....treba mat hlavne ten ton ale hovno. co to meles ? aky ton ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 29. November , 2008, 13:04:58 » |
|
ale hovno. co to meles ? aky ton ? tiez pozeras? vlado, nebodaj ta osvietilo za ten cas, co si tu nebol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 29. November , 2008, 14:50:22 » |
|
tiez pozeras? vlado, nebodaj ta osvietilo za ten cas, co si tu nebol? tak teraz si netrafil, stale trvam na svojom ..ked budu hrat dvaja ludia na rovnakom aparate a s rovnakou gitarou,zvuk bude ten isty,len ton bude mat kazdy iny...ale hadam nezacneme zas o tomto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 29. November , 2008, 14:51:59 » |
|
No ty kokooooooos... tak ten VAI ma dostal... Vlado, super nahravka.. zaciatok ako ON. Len bez vibrata. Vai tam drzi cely cas bez pohnutia prstu. Ale vazne, KLOBUK DOLU. Krasne nahrate, faktze SUPER to je a paci sa mi to. ja som to nehral uplne ton po tone ako on,nepamatam si to presne uz,islo mi o to,ci sa to bude podobat..ja som mal kratsi sustain,tak som to musel trosku odrbavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 29. November , 2008, 14:54:08 » |
|
tak teraz si netrafil, stale trvam na svojom ..ked budu hrat dvaja ludia na rovnakom aparate a s rovnakou gitarou,zvuk bude ten isty,len ton bude mat kazdy iny...ale hadam nezacneme zas o tomto ale podme zvuk alebo farba? lebo zvuk je podla mna dost komplexny pojem. kedze zvuk tvoria tony a tony tvori gitarista... ale ok, inac pekne zajrate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 29. November , 2008, 14:56:43 » |
|
..ja som mal kratsi sustain,tak som to musel trosku odrbavat Ano viem, vibratom trosku dopomozes tomu, je mi to jasne. Paci sa mi to, super zahrate.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|