Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 07:25:44
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 2  (Prečítané 64466 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #210 kedy: 22. Január , 2009, 00:13:17 »

pekne. Zdravíčko
ako si hral? cez kombo? neskusal si priamo naberat signal z ampltb? tym by sa odbural ten reverb miestnosti a znelo by to lepsie..
hmmm :)
Podla mna to je urcite cez Amplitube 2, kedze sme v takej teme a este je tam napisane, ze "cez moj setting".
  Na zdravie!
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #211 kedy: 22. Január , 2009, 00:16:17 »

Podla mna to je urcite cez Amplitube 2, kedze sme v takej teme a este je tam napisane, ze "cez moj setting".
  Na zdravie!

jaj branko, taka truba nie som. Bavím sa skvele
ja viem, ale mohol mat z ampltb preamp, korekcie, koncak a repro vypnute > lebo ma kombo.
alebo ten zvuk ide komplet z amplitube z tych PC repracikov v pozadi. :)
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 00:17:44 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #212 kedy: 22. Január , 2009, 00:30:03 »

toto je najlepsi zvuk aky som spachal (a to tweakujem amplitube dlho) a sa priblizuje realite. je nahrany prave takto, cast skresluju repraky ktore su nahlas, cast kurvi nahravanie cez telefon. nieje to plexi, ale znie to fajn.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Maros
nováčik
*
Príspevkov: 16

« Odpoveď #213 kedy: 22. Január , 2009, 09:34:37 »

A operacny system? Ake su skusenosti s ASIO4All & Vista?
Sice tibor uz pisal ze ma XP, ale mne kombinacia VISTA a ASIO4All bezala v pohode, zvukovka Realtec. Latencia cca 5-7 ms.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #214 kedy: 22. Január , 2009, 15:27:37 »

trufalo sem davam nahravku s telecastrom ktory kupil Brko od Igora Kellera, nahrate dnes okolo 19:30 na moj setting

pekne roberto a aj hra  Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #215 kedy: 22. Január , 2009, 16:42:05 »

toto je najlepsi zvuk aky som spachal (a to tweakujem amplitube dlho) a sa priblizuje realite. je nahrany prave takto, cast skresluju repraky ktore su nahlas, cast kurvi nahravanie cez telefon. nieje to plexi, ale znie to fajn.

nemohol by si upnut ten preset? Rad by som ho vyskusal na svojom amplitube  Na zdravie!

edit: zabudol som pochvalit hru, normalne som pocuval so zaujmom az do konca
« Posledná zmena: 22. Január , 2009, 16:45:19 od cubo » Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #216 kedy: 22. Január , 2009, 18:38:38 »

dakujem, hned to nahodim.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #217 kedy: 24. Január , 2009, 16:17:56 »

ktory zosik ma modelovat v ampltube MODERN HI-GAIN?

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #218 kedy: 24. Január , 2009, 16:37:06 »

ziadny, klasicke Amlpitube si hra podla seba
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #219 kedy: 24. Január , 2009, 17:44:51 »

ziadny, klasicke Amlpitube si hra podla seba

aha, takze ten amp vymysleli v IK multimedia
ja ze vsetky su na zaklade realnej predlohy:
napr. Modern Tube Lead - Mesa Rectifier, Britih Tube Lead - JCM 800, British Tube 30TB - VOX AC30, ...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #220 kedy: 24. Január , 2009, 17:51:56 »

to si si vymyslel ty. ci niekde sa o tom pise alebo to z niecoho vypliva ?

konkretne by ma mozno aj zaujimalo, ako si dospel k tomu Modern Tube Lead - Mesa Rectifier. vsak to nema ani len podobne ovladanie.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #221 kedy: 24. Január , 2009, 18:04:01 »

to si si vymyslel ty. ci niekde sa o tom pise alebo to z niecoho vypliva ?

konkretne by ma mozno aj zaujimalo, ako si dospel k tomu Modern Tube Lead - Mesa Rectifier. vsak to nema ani len podobne ovladanie.

preco sa potom snazia kopirovat dizajn?
v amplitube presetoch je preset TWO RECTS > 2 x rectos/ rectifiers > je tam 2x zosik Modern Tube Lead
Zaznamenané

Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #222 kedy: 24. Január , 2009, 18:04:15 »

http://www.ikmultimedia.com/amplitube/interface/

ved tam je pisane ze to ma podklad v tych aparatoch
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #223 kedy: 24. Január , 2009, 18:08:01 »

nuz v tom pripade im to dost nevyslo. vobec im to nevyslo... Amplitube uz od verzie 1 ma svoj vlastny charakter, miestami az otravny, pri vsetkych komponentoch ten isty... Ak pisu, ze sa pokusali modelovat realne predlohy, tak mueseli mat tie predlohy co mali k dispozicii pokazene nejakym zahadnym rovnakym sposobom. vcetne toho, ze vsetky mali zahadne rovnake ovladacie prvky...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #224 kedy: 24. Január , 2009, 19:39:01 »

rasto ma pravdu, ja som dosiel k svojmu nastaveniu uplne opacne. chcel som nieco dobre hrajuce, podobajuce sa na lampovy aparat a primeranou davkou gainu. vsetky tie genericke aparaty v amplitube hraju divne, najlepsi je hned prvy amp - ma dost basov aj vysok a do toho davam pedal ekvalizer so stredovym peakom. vyskou hlasitosti pedalu nastavujem gain.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.