Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 23:55:15
Strán: [1] 2 3 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube 2  (Prečítané 64294 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« kedy: 18. Apríl , 2006, 15:47:42 »

Uz vysiel amplitube 2 pocul alebo skusal ho uz niekto?
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #1 kedy: 29. Apríl , 2006, 14:22:50 »

tiez by som to rad vyskusal..ak ma niekto neaky link na demo alebo daco take tak sem s tym..alebo neaky torrent...bol by som vdacny....
Zaznamenané
daredevil
nováčik
*
Príspevkov: 24

« Odpoveď #2 kedy: 25. Máj , 2006, 14:56:54 »

chcel som cheknut demo ale zaklincovali ma tym syncrosoftom Neser ma! nebudem kupovat USB dongle len preto aby som skusil demo. keby mali licencovanie aj cez iLok ked uz ....

man kupenu jednotku LE a mam v plane upgrade ale s tym USB donglom ma nasrali :)
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #3 kedy: 21. Júl , 2007, 18:51:02 »

ako nastavim/vypnem tu noise gate aby mi neosekavala tony, zahram nieco a ono mi tam blikne cervene svetielko a sekne, dokonca male ecko vobec neni pocut ked po nom brnknem... Huh! ?§!.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #4 kedy: 21. Júl , 2007, 23:10:22 »

Ja ho mám a je veľmi dobrý,jednoduché ovládanie a celkom verný zvuk
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 21. Júl , 2007, 23:25:42 »

velmi velke prekvapenie. zapol som ho a za par sekund som mal zvuk, ktory mi naozaj robil radost. po pol hodine som mal z celeho softu stale radost. Guitar Rig 2 nema sancu konkurovat...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 22. Júl , 2007, 07:12:54 »

mne sa tiez paci,hlavne na ciste a poloskreslene zvuky je fajn,ale co sa tyka nejakych metalovych zvukov,tak tu je to podla mna dost slabe. V tomto sa mi viac paci GR.
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #7 kedy: 22. Júl , 2007, 08:31:45 »

uz mi to ide normalne Beeee som len zapojil gitaru do line in namiesto mic..
oproti jednotke sa mi to paci ovela viac, ta mi hned pri akomkolvek vacsom skresleni zacala piskat ako sprosta a nastvit v nej pouzitelny zvuk som nedokazal,
tiez som si tu za 5 sekund nastavil zvuk..super vec hned som si pocvicli so sluchatkami do druhej rano Som metlak
« Posledná zmena: 22. Júl , 2007, 08:32:42 od hangar_18 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 22. Júl , 2007, 09:12:53 »

praveze sa mi dost pozdava v najvacsich skresleniach. akurat je to robene dost zvlastne, ze ani jeden z tych preampov nehra sam o sebe. vzdy treba pouzit aj nejaku krabicku pred a ponastavovat pomer gainov. vtedy sa to vzdy ozve a naozaj to ja osobne pocujem uplne inde, ako Guitar Rig. takisto koncaky slusne reaguju na polohu volume, zmeny citit aj pri vymene koncovych lamp. je tam toho vela, az moc, ale par razy co som uplne presteloval na nieco ine, tak nieco ine naozaj aj znelo a vzdy som sa s tym vedel stotoznit.

moj nazor...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 22. Júl , 2007, 11:07:13 »

tak napis nejake nastavenie,co hra v pohode na vysokom skresleni,by som vyskusal.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 22. Júl , 2007, 12:51:05 »

co ja viem ? nemam to teraz pri sebe, ale skusal som gitara -> nezapnuty pedal -> line in.

nieco zelene, co malo byt Tubescreamer ? tone naplno, drive na minimum, volume do polky. niektory z tych preampov, nejaky american higain alebo british lead ? nieco z toho, gain na polku, nejake korekcie s viacej basmi, stredy vysky presence nejako odoka. nejaky koncak, nejake lampy, volume tak, aby ta sa ta rucicka moc nevracala.

najvacie halusky mam vzdy s boxom, mikrofonom, umiestnenim (pri hocijakych softoch) - toto je riesene z velkej casti frekvencne, cize EQ a stara znama pravda, ked clovek rychlo ohluchne a nevie rozoznat, co ano. vacsinou pouzijem 4x12, dynamicku 57, mimo os, zblizka...
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #11 kedy: 22. Júl , 2007, 15:10:47 »

Inak Rasťo tuším hráme spolu na Klikfeste :--))) pozeral som ten Studio Devil.to som presne potreboval na beglajty tento vintage sound
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 22. Júl , 2007, 15:36:00 »

na klikfeste hrame naposlednu chvilu uplne necakane - vraj sme sa dohodli minuli rok, ked sme odchadzali - ustne :) madari :)

ale pozeram prave, ze tam hrame / hrate stvrtok / sobota - takze to sa urcite uvidime :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 22. Júl , 2007, 21:20:32 »

tak napis nejake nastavenie,co hra v pohode na vysokom skresleni,by som vyskusal.

toto mi zneje celkom zdravo:

* amplitube2.mp3 (415.41 KB - stiahnuté 318 krát.)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 22. Júl , 2007, 22:32:12 »

no a teraz este ako si to nastavim ja doma  :)
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.