vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 26. Júl , 2007, 12:46:17 » |
|
je to asi H5,ale s basovym F#..ja sa v teorii nevyznam,takze neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. Júl , 2007, 13:03:27 » |
|
toto je preset c.1 od uja jolanu..mam taky pocit,ze mi to znie uplne inak,ako Rastisovi ..no ale fakt neviem,v com to je,lebo som akurat stiahol reverb na nulu,inak som s tym nic nerobil. Na tvoj podklad cas teraz nemam, ale zopakujem niekolky krat cely "setup" - gitara (v poslednych 2 ukazkach singlovy strat) -> "di-box" (nezapnuta DOD EQ-slapka) -> line in (M-Audio Delta66) -> Amplitube 2 pod hostom (Vegas) - nic viac. Ak tam zapajas miesto DiBoxu POD, tak je zjavne, ze je to blbost. Ak tam nedavas medzi gitaru a line in nic, tak je to tiez blbost...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 26. Júl , 2007, 16:12:02 » |
|
Napadla mi taka blbost Vlado, nemas prebudeny vstup na zvukovke? Ci ti ta gitara uz na nom neclipuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. Júl , 2007, 17:18:38 » |
|
ja nemam Di Box, ale mam M-Audio Mobile Pre, kde je nastrojovy vstup. Tak to nieje blbost, ze...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. Júl , 2007, 17:25:19 » |
|
Napadla mi taka blbost Vlado, nemas prebudeny vstup na zvukovke? Ci ti ta gitara uz na nom neclipuje.
vysvetli mi,co je to prebudeny vstup na zvukovke ked pouzijem ten preset,co sem dal Rastis,tak v Amplitube,co su Input a Output level,tak Intput level je stale uplne na maxime,ten ukazovatel sa vobec nehybe a je stale tuhocerveny..neni chyba nahodou v tom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. Júl , 2007, 17:29:21 » |
|
To je presne ono. Nastav citlivost vstupu tak, aby ked stiahnes potenciometer na gitare bol ukazovatel Input skoro uplne dole, pri normalnom hrani aby bol niekde okolo 80% a len pri najsilnejsich uderoch aby bol na maxime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 26. Júl , 2007, 18:00:21 » |
|
ked pouzijem ten preset,co sem dal Rastis,tak v Amplitube,co su Input a Output level,tak Intput level je stale uplne na maxime,ten ukazovatel sa vobec nehybe a je stale tuhocerveny..neni chyba nahodou v tom?
si si isty, ze vselijake tie tvoje hudobne ukazky co sem obcas davas si robis a mixujes sam ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 26. Júl , 2007, 18:20:19 » |
|
ver tomu,ze uplne sam..sak preco to asi tak na hovno znie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 26. Júl , 2007, 19:04:28 » |
|
toto je este raz ten Rastisov preset...hlasitost na PODe som stiahol,takze level input neni v cervenych cislach.
|
|
« Posledná zmena: 26. Júl , 2007, 19:04:44 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 28. Júl , 2007, 20:23:24 » |
|
toto uz znie celkom fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 30. August , 2007, 16:26:27 » |
|
mne to vobec nestiiiiha... skusam nastavovat buffer ako sa len da a nic. Mam aj debilny zvuk celkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 31. August , 2007, 12:43:59 » |
|
swordy - PC, zvukovka ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. September , 2007, 07:58:04 » |
|
uz som to nejako vymyslel, ale ten zvuk co tam mam, tak to by netromfol asi nikto z vas, to je des.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. September , 2007, 09:34:50 » |
|
uz som to nejako vymyslel, ale ten zvuk co tam mam, tak to by netromfol asi nikto z vas, to je des.
to myslis teraz v dobrom,ci v zlom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
radyus
nováčik
Príspevkov: 23
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 06. Január , 2008, 00:33:00 » |
|
Zdravim. Ja tiez pouzivam Amplitube 2 a som s nim celkom spokojny. Chcel by som sa spytat, ake programy pouzivate na nahravanie?? Ja som raz skusal nejaky, uz si ani nepametam aky a mi stale vypisovalo, ze zly format zvuku. Nevedel som co s tym. Uz som rozmyslal aj ze vyskusam nejaku verziu Cubase. Oplati sa mi to vobec zhanat?? Kamarat mi raz spominal, ze on to riesil tak, ze v jednom kompe mu bezal amplitube a v druhom program na nahravanie, ale podla mna to je dost blbe. Thnx za pomoc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|