Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 09:21:36
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na design predneho panelu?  (Prečítané 9926 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« kedy: 03. Máj , 2006, 15:59:07 »

No tak mam opat raz taky mensi problemik... Ako by som najlepsie vytlacil popisky k potenciometrom a ostatnym ovladacim prvkom na prednom panely?? robim ten home-made zosilnovac, uz mam aj sasi, ale neviem ako sa vysporiadat s tymto... rozmyslal som, ze to vytlacim na zlatu samolepiacu foliu a potom prilepim na konstrukciu, ale folia a tlac by bola najskor velmi nakladna + take rozmery ako potrebujem ja by sa to asi ani nedalo... pripadne, kde to robia vychyteny home made vyrobcovia, ze to vyzera tak dobre ako na tovarenskych vyrobkoch?Fuuha zíram
Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 03. Máj , 2006, 16:21:36 »

Brdo mi rozpraval, ze si spravi sam navrh na pocitaci v realnej velkosti celeho panelu a to si da nakoniec spravit firme na priesvitnu nalepku s ciernymi popismi, ktoru nakoniec nalepi po celej ploche predneho panelu. V BA to robi myslim Fax & Copy. Staci u nich zistit, ake pozaduju na tlac rozlisenie (najcastejsie 300 DPI) a pri tom to rozliseni si to spravis sam vo Photoshope.
Zaznamenané
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2006, 16:34:54 »

mno, Fax&Copy mame aj u nas vo zvolene, tak som to chcel spravit na tu zlatu foliu, a potom to prestriekat (alebo pretriet) transparentnym lakom.... len na sirku to ma 70 cm, ale tk skusim sa este poinformovat... myslim ze by to bolo fajn...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2006, 16:51:55 »

A ty mas aky ten plech ? Vsak kup vo Ferone alebo niecom podobnom mosadzny plech, vylesti do zlata, daj spravit priesvitnu nalepku a mas. Striekat nejaky lak na foliu... Neviem, aky lak by Ti na to dobre chytil....
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #4 kedy: 03. Máj , 2006, 17:03:53 »

samolepku musis este niecim ochranit lebo tlac je vzdy len na povrchu, a cas je svina, zodere sa to.
Ja som to riesil tak , že som to vytlačil na matnu zlatu foliu. naleil na to matnu transparetnu foliu, a cele som to nalepil na panel.
Kôli tomu som si na to kupil ploter.
Žmurk
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 03. Máj , 2006, 17:06:30 »

Urob si to v corel draw v mierke 1:1, texty rozbi do kriviek, a posli mi to. Ja ti to vytlacim.
Zaznamenané
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 03. Máj , 2006, 17:07:29 »

rastis napísal:
Citácia
Striekat nejaky lak na foliu... Neviem, aky lak by Ti na to dobre chytil....
...tiez pravda, to ma nenapadlo...tak plech mam tam hruby, ja som si to dal spravit otcovi do roboty, nakreslil som plany sasi s rozmermi podobnymi JCM 800, akurat ze je o 5cm kratsia, aby mi hlava sadla na bednu... uz je to spravene... teraz na to spravim predny panel, zatienim kable na potakoch a dam robit drevenu skrinku... potom tu zverejnim aj fotky ked to bude... :)
takze zajtra asi kupim zlatu samolepiacu tapetu a vo faxe dam robit tu foliu, a nalepim to na seba... na tu zlatu foliu by to bolo asi tazko realizovatelne, takto by to malo byt fajn... :huh:
Zaznamenané

jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 03. Máj , 2006, 17:10:29 »

hopík:nj, matnu foliu neviem vobec nikde zohnat, vsade je len ta leskla :dry:
Zaznamenané

hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 03. Máj , 2006, 17:11:51 »

ak nepochodis, tak ti pomôžem, mam na to firmu
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 03. Máj , 2006, 17:17:06 »

matnu zlatu, alebo matnu transparentnu?
Zaznamenané
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 03. Máj , 2006, 17:20:05 »

hopík napísal:
Citácia
ak nepochodis, tak ti pomôžem, mam na to firmu
diky moc za ochotu, pokusim sa este popozerat po papiernictvach, lebo som to zas tak intenzivne nehladal, ma to este tak nesurilo, ak teda nic nenajdem, tak hadam daco vymyslime Žmurk
Zaznamenané

hopík
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 03. Máj , 2006, 17:20:43 »

S tym lakom sa to da ale musi byt na to urceny, vola sa to tekuta laminácia. potom je to odolne voči oderu a UV. len je to vzdy lesklé.
Zaznamenané
jolan
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 03. Máj , 2006, 17:24:07 »

hopik: matnu zlatu som myslel,  ze sa neda zohnat-vsade maju len take samolepiace tapety, v ktorych sa vidis ako v zrkadle, a to sa mi moc nehodi, ja som fascinovany takym tym marshall JCM designom.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #13 kedy: 03. Máj , 2006, 18:31:55 »

Leštená mosadz je náchylná na pot to by zašlo a bola by škoda dávať na to nálepku sú plastové hmoty z metalickým povrchom a do nich sa dá gravírovať no normálne je to drahý špás ale dá sa to vymyslieť ak človek má dispozície Ja som čert.. ideálna by bola vytlačená nálepka ale to všetko je dočasné nálepky ktoré sa robia na panely sú iné odolnejšie ale sú na to špecializované firmy no u jedného kusu je to vždy o ničom ale vždy sa dá dohodnúť ak sa chce. Kde sú časy propisotu bola to skvelá vec alebo sa dá kúpiť transparentná fólia a tlačiť na laserovke a potom prípadne lakovať no neviem ako sa to chová relatívne by to malo ísť aj matným akrylovým lakom ale ako to bude držať neviem ale ak je vačšia vrstva dá sa to modifikovať je to viac menej na experimentovaní, alebo na šikovnosti.
Zaznamenané

tatko fóra
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #14 kedy: 03. Máj , 2006, 21:03:26 »

Miloš Kováč (home made aparáty BECK) to robí sieťotlačou, neviem síce ako to funguje, ale má dáku matricu, tú priloží, prejde po tom farbou, prelakuje ... alebo tak dáko.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.